- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
:) hayırlı olur hepimiz için inşallah beklemekten başka çare yok benim içim inşallah sizin mutluluklarınızla mutlu oluruz biz çalışmalara bir süre ara veriyoruz birde bu dönemde hamile kalırsam daha çok üzülürüm böyle...
canım sende pazartesı bır kan testı yaptır.kasıgına bıçak saplanıyor gıbı gelıp gıden batmalrın var mı?ve gogus uçlarının ağrıması uzerıne yatamaman gıbı.... ılk hamılelıgımde ben bunları yasadım ve sankı kasıgımda bısey hareket edıyordu.hakkımızda hayırlısı olsun bu ay olmazsa temmuzda anne oluruz umudumuzu yıtırmeyelım kanımızın son damlasına kadar savaşacağız rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın ınsallah.opuyorum canım
:))) inşallah hep birlikte doğucaz:)
gülüm benim sol kasıgım sabahtan şu bir saat öncesine kadar oyuldu gibi. yani sızlıyo gibi sürekli, sonra bacağıma dogru ındı ve şimdi kiçbirşey yok. ve iki gündür karnım davul gibi ya fermuarımı kapatamıyorum sıkıyo birde uyukluyorum üç gündür falan hep böyle bi tadsızlık kırgınlık halim var. göğüslerim şişmedi,,,sütyen var oyuzden acıda duymuyorum,, ama dokununca sadece uçları acıyo bi hassaslık var ama uçlarında
belimde böyle hareket edince ağrıyo hastalananınca olurya onun gibi. ağzımda tad yok pek.bu kadar işte,,,daha ne olsun tam doğurmalık nedenler :)
huhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu nerelerdesınız ya hamıskolarda ugramıyor
arkadaslar merhaba aranıza yenı katıldım. Bat 9 temmuz bırkac gun once havuza gıtmıstım eve gelınce ıkı uc damla yapıskan kanlı sıvı geldı bu ay bırakmıstık korunmayı bır kızım var ama ılk gıbı heyecanlanıyorum. Bırde bu topıgı sonra nasıl bulucam benn bulamıyorum yazdıklarımıı benı de lısteye ekler mısınızzz
kızlar iki gün var adetime ama dayanamadım test yaptım çıkmadı hemde net ötesizaten dünde ilşki sırasında kan geldi biraz kesildi. offf off bu ay gerçekten hissediyordumn emindimmm nerdeyse,, artık vazgeçtim kızlar adet tarihimi bile not almıcam bıraktım yaaaa. gerekirse korunucam bileee. umarım sizin en yakın zamanda olur
Canım böyle yapıp kendini üzme çıkmadık candan ümit kesilmez üç gün önceki mesajlarımı oku kaygılarımı korkularımı Allah dermansız dert vermesin...
öyle biliyorum..zaten kafaya taktıkça olmuıyo. takmadan da olmuyo illa aklına takılıo insanın. ama şu belirtiler sinirimi bozuyo. her belirtiyi yaşadım ya. belim agrıdı, kasıklarımda bir sürü batmalar oldu . uyukladım sürekli. wc ye daha sık çıktım. karnım şiş bir haftadır. göğüslerimin uçları acıyo. daha ne olsun anlamadım ki., ne kadar belirti olsada şüphelenmemek lazım demekki ne bileyimmm((
Selam kızlar bi kaç haft önce bende size sormuştum belirtilenim bunlar sizce die :) şimdi hamileyim inşallah sizlerde alırsınız güzel hbrleri
Deryaizm senin yaşadığın belirtilerin hepsini bende yaşamıştım adet belirtileriyle ayırt edilemio zaten içini ferah tut inş gelmez bu ay sende mutlu olursun güzel hbrleri verirsin canım bizlere :)))aminnnnn hepiniz için
canım sağlıkla kucağına alırsın inş..sen üstüne görme yaşadımışmıydın peki birde ne zaman öğrendim hamile olduğunu adetin gecikmişmiydi
Yok canm üstüne görme olmadı adetim ben baya gecikti inadımdan gitmedim hevesim kırılacak diye :) sonra kan testi yaptırdım 1000 üstü çıktı 2hafta olacak öğreneli?sende lekelen me mi var canım?
iki temmuz benim adet günü ama dün akşam geldi bir kaç damla ilişki sırrasında. anlayamadım neden olduğunu nbugun test yaptım çıkmadı
Adetine bişey kalmamış da ama adetten önce bi ii damla kahverenginde gelirse ve devam etmezse genelde yerleşme ya da yumurtlama kanaması dolar kuzenimde öyle olmuştu çünkü benm zaten evde ki testte çıkmaz hemen idrarda zor çıkar hafta içi gelmezse(inşallah gelmez) git kan testi yap inş bebeğin serinledik kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?