hamile olduğunu düşünenler

bıtanem neden hemen umutsuzluğa düşüyorsun dur bakalım bır doktor daha gorsun senı ve ara vermekte neyın nesı
sakın ara verme doktorunla konuşmadan bısey yapma.cıvı cıvıyı söker hem ara verırsen esınle aranızda soğukluk olur.amelıyatsa amelıyat hemen caresıne bak ve bıkmadan ugrasmaya devam sana tavsıyem en kısa surede bır tatıle çıkman bır bakmışın hamılesın ınsallah.

hem yasın kac bılmıyorum ama yumurtlamaların ıyı durumdayken sakın ara verme.gecen gun eltim benı aradı 15 yıllık evlılerdı ve çocukları olmuyodu normal yoldan hamıle kaldı rabbimden ıstemeye devam yanı...

:))) inşallah hep birlikte doğucaz:)
gülüm benim sol kasıgım sabahtan şu bir saat öncesine kadar oyuldu gibi. yani sızlıyo gibi sürekli, sonra bacağıma dogru ındı ve şimdi kiçbirşey yok. ve iki gündür karnım davul gibi ya fermuarımı kapatamıyorum sıkıyo birde uyukluyorum üç gündür falan hep böyle bi tadsızlık kırgınlık halim var. göğüslerim şişmedi,,,sütyen var oyuzden acıda duymuyorum,, ama dokununca sadece uçları acıyo bi hassaslık var ama uçlarında
belimde böyle hareket edince ağrıyo hastalananınca olurya onun gibi. ağzımda tad yok pek.bu kadar işte,,,daha ne olsun tam doğurmalık nedenler :)

hakkımızda hayırlısı olsun bıtanem bende hala beklemedeyim salı gunu doktora gıdebılırım eger bebıs yoksa su yırmılık dışı halledeyım dıyorum.bende bugun hep ağladım bılmıyorum cok hassasım,ne göğsüm ağrıyor nede belım kasıklarım bıle ağrımıyor cok vahımmm ne olacak benım durumum

huhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu nerelerdesınız ya hamıskolarda ugramıyor

Selam canım haftasonuya herkes bir yerlerdedir :) bende Pazartesi 14.30 da gidicem doktora anca boş zamanını yakaladık hayırlısı olur inşallah bakalım biraz alıştırdım kendimi duruma eskisi gibi değilim ama arada bir korku geliyor hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...

kızlar napıonuzzzzz

benim adet günü ayın 2 sinde olacak dün gece biz fik fik :) yaptık . kalktıgımda kan gelmiş bir kaç damla sonra kesildi. bazen hastalanmaya yakın yuapınca geliyodu böyle sonra kesiliyodu adet günü geliyodu. yine öylemi oldu yoksa üstüne görme olabilirmi (( offf moralım bozuldu ya

arkadaslar merhaba aranıza yenı katıldım. Bat 9 temmuz bırkac gun once havuza gıtmıstım eve gelınce ıkı uc damla yapıskan kanlı sıvı geldı bu ay bırakmıstık korunmayı bır kızım var ama ılk gıbı heyecanlanıyorum. Bırde bu topıgı sonra nasıl bulucam benn bulamıyorum yazdıklarımıı benı de lısteye ekler mısınızzz

canım buraya yazı yazdığın iiçin kendi bildirimlerindee çıkmıştır artık ordan girersin.

kızlar iki gün var adetime ama dayanamadım test yaptım çıkmadı hemde net ötesi zaten dünde ilşki sırasında kan geldi biraz kesildi. offf off bu ay gerçekten hissediyordumn emindimmm nerdeyse,, artık vazgeçtim kızlar adet tarihimi bile not almıcam bıraktım yaaaa. gerekirse korunucam bileee. umarım sizin en yakın zamanda olur

Canım böyle yapıp kendini üzme çıkmadık candan ümit kesilmez üç gün önceki mesajlarımı oku kaygılarımı korkularımı Allah dermansız dert vermesin...

Canım böyle yapıp kendini üzme çıkmadık candan ümit kesilmez üç gün önceki mesajlarımı oku kaygılarımı korkularımı Allah dermansız dert vermesin...

öyle biliyorum..zaten kafaya taktıkça olmuıyo. takmadan da olmuyo illa aklına takılıo insanın. ama şu belirtiler sinirimi bozuyo. her belirtiyi yaşadım ya. belim agrıdı, kasıklarımda bir sürü batmalar oldu . uyukladım sürekli. wc ye daha sık çıktım. karnım şiş bir haftadır. göğüslerimin uçları acıyo. daha ne olsun anlamadım ki., ne kadar belirti olsada şüphelenmemek lazım demekki ne bileyimmm ((

Selam kızlar bi kaç haft önce bende size sormuştum belirtilenim bunlar sizce die :) şimdi hamileyim inşallah sizlerde alırsınız güzel hbrleri
Deryaizm senin yaşadığın belirtilerin hepsini bende yaşamıştım adet belirtileriyle ayırt edilemio zaten içini ferah tut inş gelmez bu ay sende mutlu olursun güzel hbrleri verirsin canım bizlere :)))aminnnnn hepiniz için

canım sağlıkla kucağına alırsın inş..sen üstüne görme yaşadımışmıydın peki birde ne zaman öğrendim hamile olduğunu adetin gecikmişmiydi

canım sağlıkla kucağına alırsın inş..sen üstüne görme yaşadımışmıydın peki birde ne zaman öğrendim hamile olduğunu adetin gecikmişmiydi

Yok canm üstüne görme olmadı adetim ben baya gecikti inadımdan gitmedim hevesim kırılacak diye :) sonra kan testi yaptırdım 1000 üstü çıktı 2hafta olacak öğreneli?sende lekelen me mi var canım?

Yok canm üstüne görme olmadı adetim ben baya gecikti inadımdan gitmedim hevesim kırılacak diye :) sonra kan testi yaptırdım 1000 üstü çıktı 2hafta olacak öğreneli?sende lekelen me mi var canım?

iki temmuz benim adet günü ama dün akşam geldi bir kaç damla ilişki sırrasında. anlayamadım neden olduğunu nbugun test yaptım çıkmadı

iki temmuz benim adet günü ama dün akşam geldi bir kaç damla ilişki sırrasında. anlayamadım neden olduğunu nbugun test yaptım çıkmadı

Adetine bişey kalmamış da ama adetten önce bi ii damla kahverenginde gelirse ve devam etmezse genelde yerleşme ya da yumurtlama kanaması dolar kuzenimde öyle olmuştu çünkü benm zaten evde ki testte çıkmaz hemen idrarda zor çıkar hafta içi gelmezse(inşallah gelmez) git kan testi yap inş bebeğin serinledik kuzum:)

işallahh canımmm :)

Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..♥((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…