canim benim sabrina hayrandim tebrikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ederimmmmmmmmmmmmmmmmm tum kalbimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sagsalim al kucagina bebeyini bitanem coooooooooooooooooooooook sevindim coooooooooooooooook :116: Bizede dua et banada et dua ardindanda biz gelelim
merhaba kızlar cevap verirseniz sevinirim
adetime 4 gün var üç gündür filan belim ağrıyo ama böyle hafif sızım sızım
dünden beri karnım kasıklarım şişti resmen gazda yok ama ne bileyim üşütmüş gibi olurya ama bariz şişti
sırtımın sol tarafı aşağı doğru sürekli seğridi
birde uyumasamda sürekli uyku modundayım halsiz ve her an uyucak gibiyim gün içinde
dün gece rüyamda ALLAH HAYIRA ÇIKARSINN adet olduğumu gördüm
bu belirtilerin haricindede içim deki hisss acayip hamileymişim hissi
yani okdar zaman denedik olmadı hep bi umutsuzluk vardı bu ay emin gibiyim
siz ne düşünüyorsunuz sizce yanılıyormuyum
offff çok zoryaaaa allah isteyen herkez hepinize nasip etsin
en kötüsü şu beklemekkkkkk
Günaydın canım ilk önce bence adetinin geçmesini bekle ve bir idrar testi yap. Ama bu zamana kadar da dikkat et kendine ama çok da moda girme hamileyim diye sonra çok üzülüyor insanne kadar zamandır deniyorsun..
hanımlar 19 haziranda dondurulmuş 1 tane embriyom transfer edildi.dayanamadım bugun transferin 7. günü ve kan tahlili yaptırdım. bhcg : 19.7 progestranda : 16.3 çıktı sizce bebeğim benimlemdir?
canim benim sabrina hayrandim tebrikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ederimmmmmmmmmmmmmmmmm tum kalbimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sagsalim al kucagina bebeyini bitanem coooooooooooooooooooooook sevindim coooooooooooooooook :116: bizede dua et banada et dua ardindanda biz gelelim
merhaba kızlar cevap verirseniz sevinirim
adetime 4 gün var üç gündür filan belim ağrıyo ama böyle hafif sızım sızım
dünden beri karnım kasıklarım şişti resmen gazda yok ama ne bileyim üşütmüş gibi olurya ama bariz şişti
sırtımın sol tarafı aşağı doğru sürekli seğridi
birde uyumasamda sürekli uyku modundayım halsiz ve her an uyucak gibiyim gün içinde
dün gece rüyamda ALLAH HAYIRA ÇIKARSINN adet olduğumu gördüm
bu belirtilerin haricindede içim deki hisss acayip hamileymişim hissi
yani okdar zaman denedik olmadı hep bi umutsuzluk vardı bu ay emin gibiyim
siz ne düşünüyorsunuz sizce yanılıyormuyum
offff çok zoryaaaa allah isteyen herkez hepinize nasip etsin
en kötüsü şu beklemekkkkkk
slm kızlar oncelıkle sayfanız cok güzel ve samımısınız.bende aranıza katılmak ıstıyorum.ben gecen yıl tup bebk yardımıyla hamıle kaldım fakat 2 aylıkken bebısımın kalbı durdu maalesef kaybettım bırdahada doktora gıtmedım.o dönemlerde kullandığım ılaclardan dolayı gebelik belırtılerımı hatılıyamıyorum cunkı ılaclarda aynı etkılerı yapıyormuş.duzenlı bır adete sahıbım hıc aksamadan gunu gününe adet olurum fakat bu ay 3 gun gectı ve hıcbır belırtım yok ne yapmalıyım kendımı umutlandırmak ıstemıyorum cunkı depresyonlu 1 sene gecırdım halada toparlanmış degılım ne olur yardım.
Kızlar birazdan doktora gidicem umarım kötü bişey çıkmaz.. Dua edin...
onuda goruceksin Allahin izniyle canim bende durum ne olsun iste hep ayni Allah dualarini kabul etsin :116:kuzummmm ama bılıosunn benım hıc umut yokken oldu aklımdan kalbımden tamamem gıtmıstı o yuzden bole olduuuu :))) dua edıcemmm hepınıze ayrı ayrı ısımle dua edıcem hayırlısıyla su bebegımın bı kesesını goreyım kuzummm hepınız ıns saglıklı gebelıkler yasıcaz allahın ıznıyle senın durumlar nasıl canım
malesef ben adet oldum((((((((((doktorumu deyismek mecburiyyetinde kaldim. cumaertesi basga doktora gedecem.insallah bir sorun cikmaz.
canım benım dualarımız senınle bebısını gor de gel.
ben hamile değilim kontrole gitmiştim...(( çok canım sıkkın kızlar... rahimde bir kalınlaşma gözüküyor polip olabilir ve histeroskopi denen bir yöntemle ayrıntılı bakılması lazımmış bakmadan kesin bişey söyleyemem ama bu durum hamile kalmana ve bebeğin yerleşmesine problem olur dedi eğer polipse histeroskopi yöntemi ile temizleriz ufak bir operasyon dedi... kızlar napım sizce? bu ay zaten yine gitti... adet olmayı bekleyip bu durum ortadan kaybolur diye bekleyeyim mi yoksa vakit kaybetmeden histeroskopi yaptırıp bir daha ki aya devam mı edeyim karar veremedim ben çok korkuyorum çok üzüldüm (((((((((((((((((((((
kızlar size birşey sorucam sat 06 haziran
26-27 günde bir geliyo adetim.bugun test yaptım net bir şekilde negatif çıktı
1yada2 temmuzda hastalanmam gerek ben çok erkenmı test yaptım sizce
belirtilerim göğüslerim şişmedi ağrımıyo sadece dokununca göğüs uçlarım acıo
uykulu hallerdeyım sureklı
midem karnım şişti resmen
midem çok ekşiyo bazen bulanıyo
bide dün adetim gelmişti rüyamda ondan çok etkilendim. genelde bu rüya hamilesin demek oluyomuş
canım bence yaptır neden vakit kaybedesinki boşuna.belki hemen sonrasında kolayca hamile kalacaksın kimbilir
ben hamile değilim kontrole gitmiştim...(( çok canım sıkkın kızlar... rahimde bir kalınlaşma gözüküyor polip olabilir ve histeroskopi denen bir yöntemle ayrıntılı bakılması lazımmış bakmadan kesin bişey söyleyemem ama bu durum hamile kalmana ve bebeğin yerleşmesine problem olur dedi eğer polipse histeroskopi yöntemi ile temizleriz ufak bir operasyon dedi... kızlar napım sizce? bu ay zaten yine gitti... adet olmayı bekleyip bu durum ortadan kaybolur diye bekleyeyim mi yoksa vakit kaybetmeden histeroskopi yaptırıp bir daha ki aya devam mı edeyim karar veremedim ben çok korkuyorum çok üzüldüm (((((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?