canım benım hıc uzulme her ıste bır hayır vardır hısteroskopını ol vakıt kaybetme hem hıstereskopıden sonra hamıle kalan cok arkadaşım var.bebısın sağlıklı bır sekılde rahmine tutunur bır dusun hamıle olsaydın ve bebısın sağlıksız bır ortamda nasıl gelısırdı.ama sana tavsıyem farklı bır doktora daha gorun oda aynı fıkırde olursa hıc zamn kaybetmeden amelıyatını ol.dualarımız senınle
doktor hemen yapabiliriz dedi de ben eve gelince biraz araştırdım adet dönemi ile vücuttan atılabiliyormuş bu kalınlık bilemedim ki ya..
doğru ama bu bir varsayım atamayabilirsinde. bencede başka bir doktora daha görün oda aynı şeyleri söylüyorsa yap...kurtul gitsin aklındanda çıksın
bir ay daha beklicen..napalım kaderimiz beklemekle geçiyoo. birgün bizdee o hiç ummadığımız kucagında bebek anne modunda bulucaz kendımızı. bazen bana hayal gibi geliyo ama hayalleştiren biziz.geciktikçe olmadıkça gözümüzde daha büyüyo dahada imkansızlaşıyoo
( bazılarına sinir oluyorum ceketi atınca hamile kalanlar varya çokk şanslılar şu yokluğu hiç bilmiyorlar
ne bilim ben anlamadım dediğin gibi kimisi bir kez ilişkiye giriyor hamile kalıyor... uğraşan da çok uğraşıyor... Şimdi kendime kızıyorum neden bu kadar beklediysem... bu ikinci denememiz olacaktı ama bu ayı saymıyorum artık gitti bu ay da... eşim de kızıyor şimdi bana neden bu kadar kafana takıyorsun diye ama inan dokunsalar ağlayacağım operasyonun korkusu çocuğum olmayacak mı nın korkusu hiç iyi değilim....
öyle düşünme çok kolay girip çıkarsın zor bir operasyon değil. ayrıca hiçbir problemin yok. ne insanlar rahmi ters kistleri var kısır bimnemne onlar bile hamile kalabiliyo bir şekilde. hiçbir problemi olmayan insanlar bile 1 sene deneyecekmiş doktora gitmeden once. yanı olmayabılır bir süre.
canım yarın hemen başka bir doktora daha gözükmeye karar verdim hemen arkasından da yapılması gerekiyorsa olacağım ama canım sıkıldı geçtiğimiz ay bir problem yoktu ben yumurtalıklarıma baktırmak için gittim ne çıktı.... bende bu işte de bir hayır vardır diyorum ama yine de canı sıkılıyor insanın( tek içimi rahatlatan yumurtalıkların çok güzel büyümüş adetlerin düzenli rahim ağzımda yara vardı izi bile kalmamış çok sağlıklı gözüküyor dedi yani hamile kalmaman için hiç bir neden yok eğer polip varsa yerleşme esnasında sorun çıkarır dedi...hayırlısı olsun ama bu ay da hiç umudum kalmadı benim kızlar...
canım uyutuluyosun bıldıgım kadarıyla bi yarım saat kırkbeşdakika sürüyo. hafif agrın olacak amelıyat sonrası okadar . benım arkadaş sabah gırdı akşam çıktı hastaneden doktor çıkartmış oda kalacak biliyodu
polıpler hakkında hıcbır bılgım yok fakat bazı doktorlar maalesef hastalarını amelıyat masasına atmak ıcın can atıyorlar.boyle durumlarda farklı doktorlara görünmekte fayda var. hem hıc uzulme cok kolay bır amelıyat, erken teshıs edılmesınde de var bır hayır belkı 1 sene daha beklıycektın sukurkı sımdı ogrendın hemen caresıne bak tatlım
hafif bir anestezi ile rahim ağzından içeri girip bakılacak eğer polip varsa anestezi artılıp alınacak dedi bir gece kalabilirsin kanama durumuna göre dedi... ayyy saol canım ya içimi rahatlattın sen benim ya arkadaşın sonra hamile kalmak için bekledi mi anestezi alıyorsun ya 3 ay bekleme falan veriyormuş doktor..
arkadaşlar merhaba 3 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz bir türlü olmadın 29 mayısta dr. gitmeye karar verdik ve dr. kontrolu altına girdik eşimden tahlil benden bir takım tahliller sonucunda eşimin sonuçları temiz çıktı bende biraz yumurta çatlama sorunu ve gelişme sorunu ortaya çıktı dr. adetimin 5 günü klomen verdi 5 gün boyunca içtim bittikten 2 gün sonra gittim yumurtalarım 13mm falan civarlarındaydı he birde şeker ilacı ve folik asit olaN bir ilaç vermişti klomenle kullanmıştım ilaçlar bittiğinde gittim ve dr. rahim duvarın ince çok ince diyip etform diye bir ilaçı 3 gün 5 gün içmemi istedi bitince gittim hem 3 yumurtam 20 mm olmuştu hemde rahim duvarım kalınlaşmıştı :) çok mutlu olmuştum ilaçların iyi sonuç vermesinden ve 13 haziran çatlatma iğnesi verdi akşamında oldum ve işimizi garantiye alalım yarın akşam iğneyi vurduğun saatten itibaren günde 2 kere yapın dedi. sabah saatlerinde ve akşam dedi aynen bu şekilde 1 hafta uyguladık :) ve dün adet olmam gerekiyordu bu gün dr. aradı adet oldunuz mu diye sordu hayır olmadım dedi yani adetim şuan 2 gün geçti. doktora olduğum bu iğne ile çatlamama gibi bir durum olabilir mi dedim hayır olmaz dedi çok güçlü bir iğne verdim dedi. peki geç çatlamış olabilir mi dedim olabilir tabi dedi. ama sonuçta günününüz yinede geçmiş dedi. bu gün kan tahlili yapalım dedi ben yarını bekleyelim dedim şaşırdı neden dedi bilmiyorum yarın olsun bekleyelim dedim. :) Doktora sadece şunları söyledim göğüslerim sadece uçları dokunulmayacak kdar acıyor iç çamaşırımı çıkartıcak kadar iğnenin etkisinden mi havalardan mı bilmiyorum ama bluzum bile sürtünce acıyor dedim. iğne ve ilaçların etkiisi ile alakası yoktur ilaçların ve iğneni etkisi en fazla 10 gün sürer dedi. benimde son 3 gündür giderek şiddetlenen bir göğüs uçları ağrım varhamilelik oluştumu yoksa psikolojik mi bu sızılar bilemiyorum birde rahmimde gerginlik ve kuruluk var birde gerilince kramp giriyor ve canım turşu istiyor tatlı çok ytememe rağmen adet zamanı tam tersi tatlı istemiyorum ekşi istiyorum yarın kan tahlili yaptırcam ama çok korkuyorum negatif sonuç almaktan
canım onu hiçç duymadım ama şöyle bi mantık yürttüm ben kist ameliyatı oldum genel anestezi altında ve hemen arkasından dokto hamıle kal dedi ilk üç ay denemen önemli dedi. ameliyat sonrası bir hafta bekledik sonra denedik durduk :)
hayırlısı olur inşallah canım... yarına ne kaldı ki dicem ama zaman geçmek bilmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?