hamile olduğunu düşünenler

aynı durumlARI BENde yasıyorum ama benim ilk olcaka ins :) daha erken test icin bn yaptm negatf cıktı ama umudumu yitirmiyorum cunku daha adetm gelmedı bıle:) ama oldu bu iş hissediyorum :)

aynı durumlARI BENde yasıyorum ama benim ilk olcaka ins :) daha erken test icin bn yaptm negatf cıktı ama umudumu yitirmiyorum cunku daha adetm gelmedı bıle:) ama oldu bu iş hissediyorum :)

bende test yaptım ama negatif çıktı hem kan hem idrar daha reglime 8 gün var gerçi ama ben umutlarımı yitirdim şimdiden

Kızlar nerelerdesiniz aranızda soğan kürdü kullanan var mı yorumlarınızı yazarmısınız işe yaradımı midenizi çok bulandırdı mı nasıl bir tadı var

merhabalar bizimde bu ay ilk denememiz bakalım heycanla bekliyoruz. bat ım 5 temmuz ama sabırsızlanıyorum . hiç bir belirti hissetmiyorum. gerçi adet geciktikten sonra ortaya çıkar diye okudum. hayırlı olsun inş. hepimiz için

insallah hamilesindir canim cok az kalmis sabr et alirsin guzel haberini

geçmiş olsun allah yardımcın olsun ne güzel iyi bir dr denk gelmişsin.içini rahat tut canım
kizlar ovi testim koyu ikinci birincidende koyu bugun 10 cu gunum dun calismistik 13 gun yumurtlarim diye bugun ne yapiyim calissammi cunki bugun yumurtladim :44:

canım bu ıkıncının koyu olması yumurtanın catlamaya yakın oldugunu gösterır sen bu geceyide degerlendirmeyı unutma hatta yarınıda

temem canim bugun oldu zaten iliski ama bugun catlamis qaliba cunki bugun silik cikti yarinda yapicam

Kızlar ihtimal vermek istemiyorum çok üzülüyorum sonrasında ama benim çok şiddetli beyaz bir akıntım var sol kasığımda yumurtlama çatlamadı oldu ama sağ kasığım ağrıyor ve belimde dünden beri bacağında birlikte kalçama vuran bir ağrı var doktor yumurta çatlaması Cuma olmuş öncesinde ilişki olduysa hamilelik olabilir dedi pazar da olmuştu. Kendimi ümitlendiripte üzülmek istemiyorum ama acaba mı ??? Adet yumurta çatladıktan 14 gün sonra olur ya ozaman 12 şinde regl olacağım demektir sizce bu kadar erken olması normal mi??

Kızlar merhabalar ya sizi çoook özledim çoktandır yine giremedim nasılsınız umarım herkes iyidir yeni hamiş arkadaşları tebrik ediyorum.bende ovulasyon testi kullandım bu ay üç gün önce ikinci çizgi çoook koyu çıktı bizde tam o gün sıkı çalıştık bu koyuluk iki gün devam etti dünden beride baya soluk çıkıyor ikinci çizgi ovulasyon testinde... çalışmalara devam ediyoruz umarım hakkımızda hayırlısı olur:))))

Kızlar nerelerdesiniz aranızda soğan kürdü kullanan var mı yorumlarınızı yazarmısınız işe yaradımı midenizi çok bulandırdı mı nasıl bir tadı var

Canım ben bu ay tam bir hafta soğan suyu içtim ama sonra bunu yaptığımı duyanlar yapma bir zararı olur falan diye çoook üstüme geldiler bende tam adet döneminin 14.günü bırakmak zorunda kaldım yaaa. Bide adetin üçünçü gününden itibaren 13 üne kadar ada çayı içtim hergüne iki bardak ve hergüne üç tane karanfil çiğnedim yemeklerden sonra

Öyküm karanfil ve adaçayı ne işe yarıyor ki benim durumları okumuşsundur... Bu ay yine adet olmayı bekliyorum aslında ama yine bir ihtimal diyorum işte ((

benim halime diye bir komsum vardı o yapmıstı düzensiz adet oluyodu o hatta adet bile olamıyodu onu denedi şimdi iki kızı var ama tadı cok berbet kokusuda cok kötü

kızlar ne olur bana yardım edin kafam karıştı. benim ayın 2 yada 3 gibi adet olmam gerekiyordu. ayın 2 sinde ilişkide kan geldi. bende dedim hee geliyo benimki sonra durdu 3ünde 4 ünde kahvemsi sulu azıcık geldi. dün gene biz fik fik yaptık..:) dördü gecesi yani. ilişki sırasında baya geldi kahvemsi pembemsi busefer . tamam dedim bu sefer kesın geldı. bugün bu saat oldu orkitte sadece sulu kahve lekeler var. anlamadım ya yardım edin bana ((((8

Tatlım hemen test yap :)

Öyküm karanfil ve adaçayı ne işe yarıyor ki benim durumları okumuşsundur... Bu ay yine adet olmayı bekliyorum aslında ama yine bir ihtimal diyorum işte ((
Canım evet ya okudum çoook geçmiş olsun takma kafana olmadı soğan kürsünü dene ama dikkatli ol sadece günde bir bardak iç ve bence yumurtlama tarihine kadar yap onar yapma çünkü bu tarz kürler hamilelere zararlı olabiliyor eğer tutarsa bebişinde zarar verebilir ondan 14. Günden sonra yapma bence.....

Ada çayı ostrojen hormonunu yükselttiği için yumurtanın gelişimini ve zamanında çatlamasını sağlıyor ve adeti düzene sokuyo bende işe yaradı tam 16. ve 17.gün lh hormonum yükseldi Buda çatlamam oldu demek çatlamadan 14 gün sonra adet görmemiz gerektiğine göre ben tam 30 günde adet görmüş olcam bu ay. geçen ay baya geçikmişti ya ondan yaptım ada çayı kürünü ama adet döneminin 13.gününe kdar yapmak lazım sonra bırakmak lazım .hamileler için tehlikeli rahim karsılmasına sebep oluyo çünkü.....karanfilinde hamile kalmak için önemli birşey olduğunu rahmi hamileliğe hazırladığını okudum bir çok yerde ama Buda hamileler için zararlı Buda rahim katılması yapıyo yani bunuda adet döneminin 3.gününden başlayıp 13. Güne kadar yapıyorsun...

Son düzenleme:
Selam hanimlar, kac yildir bu forumdayim gebelik kismini dikkatle okuayacagim aklima gelmezdi.

Bir ruyami yordurtmustum.Bunun sonucu hamile olabilirmiyim dusuncesi sarmaya basladi, adetim dun en gec bugun olmaliydi. 1haftadir kasiklarim da karnimda garip agrilar var. Ben ruyadan once amann usumusumdur diyip geciyordum.surekli ayaklarimda bir usume hali var. Inanilmaz cok tuvalte cikiyorum. Saatte 3 4 defa cikmisligim var :))Birde hissediyorum cok ilginc ama daha 2 yil cocuk dusunmuyorken hatta istemiyorken suanda degisik seyler hissediyorum, belirtilerim bunlar :)

Esim birazdan testle gelecek. Bakalim neler olacak. Aslinda hic dusunmuyorduk, korunuyorduk da ama bakalim kismett :)

SIzce varmi ihtimalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…