kızlarr gaza geldım gebelık testı aldım yapsammı bılemıyorum daha adetıme 7 gun var ama tum belırtıler var. Psıkolojık olabılır kızımdan hatırladıgım tek sey bel agrısı cok ıstıyorum dua edınn
aynı durumlARI BENde yasıyorum ama benim ilk olcaka ins :) daha erken test icin bn yaptm negatf cıktı ama umudumu yitirmiyorum cunku daha adetm gelmedı bıle:) ama oldu bu iş hissediyorum :)
merhabalar bizimde bu ay ilk denememiz bakalım heycanla bekliyoruz. bat ım 5 temmuz ama sabırsızlanıyorum . hiç bir belirti hissetmiyorum. gerçi adet geciktikten sonra ortaya çıkar diye okudum. hayırlı olsun inş. hepimiz için
bende test yaptım ama negatif çıktıhem kan hem idrar daha reglime 8 gün var gerçi ama ben umutlarımı yitirdim şimdiden
adetin gectikten sonra bir daha test yap tatlım bazen cünkü onceden yapsan kanda bile negatif cıkyo
geçmiş olsun allah yardımcın olsun ne güzel iyi bir dr denk gelmişsin.içini rahat tut canımkızlar merhaba benim durumu özetleyeyim kısaca... adetin 14. günü doktora gitmiştim rahim içinde bir kitle gözüküyor ve histeroskopi diye bir yöntemle rahim içine bakılıp alınması gerekiyor demişti. dün başka bir doktora gittim...dünya tatlısı bir doktor çok rahatlattı beni muayene etmeden önce 45 dakika sohbet ettik. sonra muayene kısmına geçtik... yumurta çatlamış eğer haftasonu ilişki olduysa hamile olma ihtimalin çok yüksek dedi (ama tabiki öteki doktorun düşük yaptırır bu kitle yerleşemez bebek demesinden kaynaklı ilişkiyi bırakın korunmayı bile düşündük yeniden ve tabiki de ilişki olmadı) neyse rahim çok kalınlaşmış bir terslik olabilir ama bunu söylemek için şuan çok erken bekleyelim adet dönemini duruma bakalım eğer adet olursan temizlen gel bakalım nasıl bir durum var rahim içinde. ama histeroskopiyi en son çare olarak düşünüyoruz.ilk önce adet ol ultrasonda yine gözükürse kitle digital röntgen ile bakarız duruma göre diğer alternatifleri düşünürüz bunları düşünmek için çok erken adet dönemine kadar rahat ol gez dolaş belki hamile bile olabilirsin dedi ama olmaz çünkü haftasonu yapmadık biz korkudan... durum bundan ibaret kızlar bakalım vaziyet nasıl gelişecek dua edin nolur... ama biraz olsun için rahatladı kendime iyi davranmaya başladım...
kizlar ovi testim koyu ikinci birincidende koyu bugun 10 cu gunum dun calismistik 13 gun yumurtlarim diye bugun ne yapiyim calissammi cunki bugun yumurtladim :44:
geçmiş olsun allah yardımcın olsun ne güzel iyi bir dr denk gelmişsin.içini rahat tut canım
canım bu ıkıncının koyu olması yumurtanın catlamaya yakın oldugunu gösterır sen bu geceyide degerlendirmeyı unutma hatta yarınıda
Kızlar nerelerdesiniz aranızda soğan kürdü kullanan var mı yorumlarınızı yazarmısınız işe yaradımı midenizi çok bulandırdı mı nasıl bir tadı var
Canım ben bu ay tam bir hafta soğan suyu içtim ama sonra bunu yaptığımı duyanlar yapma bir zararı olur falan diye çoook üstüme geldiler bende tam adet döneminin 14.günü bırakmak zorunda kaldım yaaa. Bide adetin üçünçü gününden itibaren 13 üne kadar ada çayı içtim hergüne iki bardak ve hergüne üç tane karanfil çiğnedim yemeklerden sonra
benim halime diye bir komsum vardı o yapmıstı düzensiz adet oluyodu o hatta adet bile olamıyodu onu denedi şimdi iki kızı var ama tadı cok berbet kokusuda cok kötüKızlar nerelerdesiniz aranızda soğan kürdü kullanan var mı yorumlarınızı yazarmısınız işe yaradımı midenizi çok bulandırdı mı nasıl bir tadı var
insallah hamilesindir canim cok az kalmis sabr et alirsin guzel haberini
kızlar ne olur bana yardım edin kafam karıştı. benim ayın 2 yada 3 gibi adet olmam gerekiyordu. ayın 2 sinde ilişkide kan geldi. bende dedim hee geliyo benimki sonra durdu 3ünde 4 ünde kahvemsi sulu azıcık geldi. dün gene biz fik fik yaptık..:) dördü gecesi yani. ilişki sırasında baya geldi kahvemsi pembemsi busefer . tamam dedim bu sefer kesın geldı. bugün bu saat oldu orkitte sadece sulu kahve lekeler var. anlamadım ya yardım edin bana((((8
Tatlım hemen test yap :)
Canım evet ya okudum çoook geçmiş olsun takma kafana olmadı soğan kürsünü dene ama dikkatli ol sadece günde bir bardak iç ve bence yumurtlama tarihine kadar yap onar yapma çünkü bu tarz kürler hamilelere zararlı olabiliyor eğer tutarsa bebişinde zarar verebilir ondan 14. Günden sonra yapma bence.....Öyküm karanfil ve adaçayı ne işe yarıyor kibenim durumları okumuşsundur... Bu ay yine adet olmayı bekliyorum aslında ama yine bir ihtimal diyorum işte ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?