hamile olduğunu düşünenler

boşuna umutlanmamak için adet tarihimi artık takip etmiyorum.kasıklarımda bir haftadır ağrı var zaman zaman acaba hamilemiyim diye düşündüğümde test yaptım ama hep boş çıktı bir hafta içinde adet olmazsam inşallah kesin hamileyim :)

aynen canım benim adetim değildir geçmeden test yapmam zaten 1 yıl boyunca 1 sefer yaptım test o da 5 gün geçtiği içindi ama bu ay çok tuhafım hemen yapmak istiyorum sabredemiyorum yaaaaa :18::18::18::18::18:

aynen ben de test manyağı değilim kimileri sakız gibi tüketiyo. ama bu sefer dediğin gibi bende de bi huzursuzluk bi sabırsızlık :26: belirtim yok, aksine belirtisizim nedense, yani ne regl olacak gibiyim ne de hamile! sanki adetim yeni bitmiş kadar rahat ve hafif hissediyorum, ağrım sızım da yok. zaten bu yüzden bu ay dellenip duruyorum ya noluyo bana diye

benimde aksine kasıklarım çok ağrıyor şişkinlik var aşırı derece acaba mı demeden duramıyorum nasıl sabretcemmmmmmmm

kızlar çok boşladınız burayı... :) nasılsınız var mı durumunda değişiklik olan??

Canım bende var mı bilmiyorum ama ovu testi kullandım bu ay 1 ve 2 Haziran'da ikinci çizgide koyü çıktı öncesinde ve sonrasında ve o günlerde çalıştık . Ovulasyon testinde ikinci çizginin koyu çıktığı günden sonraki 36 saatte yumurtlama oluyormuş buna göre en kötü 18 Temmuz'da Kırmızıların gelmesi lazım gelmezse hamiş olabilirim ...kırmızıları bu ay görmek istemiyorum artık:))) umarım olmuştur ama bu ay çok rahatım anlamadım gitti hala test yapmadım ve elimde iki tane ultra erken gebelik testi var ama ben yapmak istemiyorum.çünkü kendimi geçen ay testlerle çok yıprattım ya resmen psikolojimi bozdum geçen ay

Tamda yukarıdaki mesajı yazdıktan sonra kasıklarımda regl olacakmışım gibi sancılar oluşmaya başladı bakalım ve bu ay göğüslerimde sanki biraz erken şişti gibi. Belki kırmızılar gelecektir. Hamilelik olduğunu düşünmüyorum benim kırmızılar gelmeden bir hafta önce hep böyle olur

inş bu ay hamişsindir canım ovu testındekı ıkı koyu cızgı yum catlamasnın yakın oldugunu gösteriyor sonrasında çalıştıysan ıns hamıssındır.bu ay guzel haberler verelım bırlıkte inşş :)) bendede erken gebelık testı var ama yapmak ıstemıyorum gecen ay cok üzüldük bu ay bekleyelim günümüzü :)

Canım doktor bana da hamile olabilirsin dedi ama benim hiç umudum yok dediğin gibi geçen ay testlerle kafayı yemiştik sanki deli gibi test yaptık ve negatif olduğu halde hala yaptım ben ama bu ay hiç bişey yapmadım doktorun söylediğine göre yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olucam yani 2-3 günüm kaldı göğüslerim şiş ve acıyor karnımda arada ağrıyor o kadar hiç adet belirtisi yok yani adet olursam bitince hemen doktora gidicem ve adaçayı içeceğim ben bu kadar zor olduğunu hiç düşünmedim hamile kalmanın ( ama geçen aya nazaran daha rahatım bu kadar olay olduğu halde

kızlar selamlar hepinize...
onca belirtiden sonra yine olmadı
başım ağrıdı,karnım şişti. gaz varı. adetim 4 gün gecikti.. adet günümde bir kaç damla yerleşme kanaması gibi kan geldi.. belim inanılmaz ağrıdı.. göğüslerim acıdı.. sol kasığımda batmalar oldu..bunların hepini yaşadım. hatta kirpiklerim bile karıştı birbirine.. nerdeyse test yapmadan tamam hamileyim diye devam edecektim hayatıma.. size tavsiyem bu kadar irdelemeyin . tamam takip edin ama sürekli bunu düşünmeyin. düşündükçe yeni bir belirti yaşıo insan. benim bir çok arkadaşım başka bir şeylerle meşgul olup bu olayı kafasından attığı için hamile kaldı.

bu seferde olmadı ya... saldım artık. hani insan hissediyo içine doğuo diyolarya oda yalanmış.. ben elimi karnıma koyup konuşmaya bile başlamıştım okadar emindim yani.. kiii ben okadar denememiştim yumurtlama gününde falan.. maddi olarakta hazır değilim çocuğa. hani psikolejik olarak kendimi etkilemiş olamam. hamile olmayı istdiğim kadar bir okadar istemiyodum çünkü. amaaa biz nekadar önemsemesekte , hazır olmasakta bir yanımız istiyo hemde deli gibi. anne olmak için programlanmışız. ve kafaya taktkça vücudumuzu çok etkiliyoruz. mutlaka başka şeylerlede ilgilenip bir tek bunun la yatıp kalkmamız lazım. inşallah başarırız .. öpüldünüz

Kızlar Cumartesi tatile çıkcam Allah izin verirse ondan dolayı cuma erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum.... Dua edin hepimiz hamiş çıkalımmmmm ...

Kızlar Cumartesi tatile çıkcam Allah izin verirse ondan dolayı cuma erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum.... Dua edin hepimiz hamiş çıkalımmmmm ...
canim benim dualarimiz seninle kuzum Allahin izniyle positiffffffffffff cikarda bebeyin gelir

merhaba bende aranıza yeni katıldım benimde 13 ünde olmam lazım ama inşallah olmam dün test yaptım negatif çok erken yaptım sanırım

merhaba bende aranıza yeni katıldım benimde 13 ünde olmam lazım ama inşallah olmam dün test yaptım negatif çok erken yaptım sanırım

İlk denemen mi bilmiyorum ama ilk ay sürekli test yapıp üzülenlerdeniz öykümle ilk denememiz acayip bir heyacan ve sürekli erken yapılan testler bence biraz bekle çok erken varsa bile yok yere kendini üzmüş olursun canım... Sabır lazım hepimize...

bnm de BAT 13 temmuz. az kaldı. bugün ovü. testi yaptım ikinci çizgi belirgin ama eşit diyemem. hayrolsun bakalım. bekleyip görücez.

kızlar selam benim de 14 temmuz ve o gün tatile çıkıyorum ailemin yanına... olmazsa 1 aydan fazla beklicem diğer denemeler için :/ çünkü eşimden ayrı olcaz 3 hafta :/ offff ne zormuş gerçekten gebe kalmak :/ bu arada benim dün baş dönmelerim, mide bulantılarım, kasıklarımda ağrılar ve karnımın altında içten bi gerilme oldu... bugün de hafif mide bulantım devam ediyo... ama erken sanırım gebelik belirtileri için... insan gerçekten takmayayım diyo ama maalesef takmadan da edemiyo... şimdi ben bi de yolculuk yapacağım için hava değişiminden de adet gecikmem olsa ona yorucam ( neyse 2 gün sevinirim artık o bile güzel (

aynen bende dayanamayıp test yaptım sonuç negatif 13 temmuz benimde bat :26:

yok cnm ben gebelik testi yapmadım, ovülasyon testi yaptım. yani ovülasyon günlerinde artan LH hormonu, gebelik oluşunca da vücutta artış gösteriyormuş. dolayısıyla bu şekilde de gebeliğini öğrenen çoooooook kişi duydum burada. ama bazılarında çıkmayabiliyormuş. yine de elimde fazladan ovü. testi vardı ve ben de birini denedim işte.

4 Temmuz da regl olmam gerekirken olmadım. Sol kasık kısmımda tatlı tatlı ağrılar, göğüslerde hassasiyet ve mide yanması var. Ayrıca son zamanlarda uykuya doyamıyorum. Çok sık idrarara çıkıyorum ve akıntımda var. Bunlara baktığımda sanki hamilelik belirtisi gibi geldi ama kendim test yaptım ve negatif çıktı Sizce süremi kısa... Biraz daha beklemeli miyim?

enigma hayır cnm süre kısa değil, test için gayet normal bir zamanlama, ama öncelikle adetlerin düzenli midir bu önemli, cevabın evetse kan testine koşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…