aynen canım benim adetim değildir geçmeden test yapmam zaten 1 yıl boyunca 1 sefer yaptım test o da 5 gün geçtiği içindi ama bu ay çok tuhafım hemen yapmak istiyorum sabredemiyorum yaaaaa:18::18::18::18::18:
aynen ben de test manyağı değilimkimileri sakız gibi tüketiyo. ama bu sefer dediğin gibi bende de bi huzursuzluk bi sabırsızlık :26: belirtim yok, aksine belirtisizim nedense, yani ne regl olacak gibiyim ne de hamile! sanki adetim yeni bitmiş kadar rahat ve hafif hissediyorum, ağrım sızım da yok. zaten bu yüzden bu ay dellenip duruyorum ya noluyo bana diye
kızlar çok boşladınız burayı... :) nasılsınız var mı durumunda değişiklik olan??
Canım bende var mı bilmiyorum ama ovu testi kullandım bu ay 1 ve 2 Haziran'da ikinci çizgide koyü çıktı öncesinde ve sonrasında ve o günlerde çalıştık . Ovulasyon testinde ikinci çizginin koyu çıktığı günden sonraki 36 saatte yumurtlama oluyormuş buna göre en kötü 18 Temmuz'da Kırmızıların gelmesi lazım gelmezse hamiş olabilirim ...kırmızıları bu ay görmek istemiyorum artık:))) umarım olmuştur ama bu ay çok rahatım anlamadım gitti hala test yapmadım ve elimde iki tane ultra erken gebelik testi var ama ben yapmak istemiyorum.çünkü kendimi geçen ay testlerle çok yıprattım ya resmen psikolojimi bozdum geçen ay
Canım bende var mı bilmiyorum ama ovu testi kullandım bu ay 1 ve 2 Haziran'da ikinci çizgide koyü çıktı öncesinde ve sonrasında ve o günlerde çalıştık . Ovulasyon testinde ikinci çizginin koyu çıktığı günden sonraki 36 saatte yumurtlama oluyormuş buna göre en kötü 18 Temmuz'da Kırmızıların gelmesi lazım gelmezse hamiş olabilirim ...kırmızıları bu ay görmek istemiyorum artık:))) umarım olmuştur ama bu ay çok rahatım anlamadım gitti hala test yapmadım ve elimde iki tane ultra erken gebelik testi var ama ben yapmak istemiyorum.çünkü kendimi geçen ay testlerle çok yıprattım ya resmen psikolojimi bozdum geçen ay
canim benim dualarimiz seninle kuzum Allahin izniyle positiffffffffffff cikarda bebeyin gelirKızlar Cumartesi tatile çıkcam Allah izin verirse ondan dolayı cuma erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum.... Dua edin hepimiz hamiş çıkalımmmmm ...
kızlar cumartesi tatile çıkcam allah izin verirse ondan dolayı cuma erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum.... Dua edin hepimiz hamiş çıkalımmmmm ...
merhaba bende aranıza yeni katıldım benimde 13 ünde olmam lazım ama inşallah olmam dün test yaptım negatif çok erken yaptım sanırım
bnm de BAT 13 temmuz. az kaldı. bugün ovü. testi yaptım ikinci çizgi belirgin ama eşit diyemem. hayrolsun bakalım. bekleyip görücez.
aynen bende dayanamayıp test yaptım sonuç negatif 13 temmuz benimde bat:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?