hamile olduğunu düşünenler

Canım naptın test olayını var mi bir gelişme..

canım yapmadım daha. şu ana kadarda gelmedi. az önce azıcık pembemsilik vardı suyla karışık . başka birşey yok. işten çıkınca alıcam test sabah hala gelmemişse yapıcam

3 gün geçikme oldu tam bugün. ateş basıyo midem ekşiyo sonra geçiyo belim ağrıyo sırtıma vuruyo oda geçiyo başka birşey oluyo. an ve an değişiyo. ama şu karnımdaki şişlik geçmedi hiççç.

iyi akşamlar kizlar ben 7 aydır cocuk istiyorum..pkoluyum.. adetim her zaman olduğu gibi gecikti..ama bu ay çok farklı bişey oldu..adet dönemimde bile goguslerim agrimazdi..4 gündür goguslerimin ucuna dokunamiyorum bile çok agiriyorlar..buna ek olarak kasik ağrılarım da ara ara tutuyor...biraz da gaz şikayetim var...sizce ben hamile olabilir miyimmmmmm...???????ömrümde gogus agrisi hassasiyeti yaşamadığım icin umutlandım bende..siz ne dersiniz...??????

Bunlar umut verici belirtiler turkuazcim insallah hamilesindir

inşallah canım yaa..test yapmaya da acayip korkuyorum..ne yapicam hiç bilmiyorum... (

Adet gününü bilmemen iyi değil tabi ama tahmini bir gun ortalama olarak cikarabiliyorsan o gunu bekle. Hic kestiremiyorsan korkunun ecele faydasi yok, :) testi yap da hep beraber rahatlayalim cnm. Gebeysen ne mutlu ! Degilsen bi caresi bulunur elbet ...

Merhaba canım... Hoşgeldin aramıza inşallah hamilesindir... Bence adet olacağın tahmini güne kadar bekle ve gidip kan tahlili yaptır net sonucu alırsın... Kolay değil tabiki. Ama eğer hamile isen ona göre davranırsın değil isen de başka bişeyler denersin yumurtlama testleri falan... Hep birbirimize destek olmaya çalışıyoruz... Hayırlısı olur inşallah hepimiz için...

Bizde seni özledik bende arada girip bakiyorum sizlerden haber var mi diye öyküm ins bu ay hayirli haber alicaz senden bende cok koyu ciktigi gün ve ertesi gün denedim oldu geliyo bence bebis hadi hayirlisiiii

2 tane test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım. adet belirtilerim var birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptıracağım.

hayırlısı bakalım

Bizde seni özledik bende arada girip bakiyorum sizlerden haber var mi diye öyküm ins bu ay hayirli haber alicaz senden bende cok koyu ciktigi gün ve ertesi gün denedim oldu geliyo bence bebis hadi hayirlisiiii

Canım ya ağzından bal dalmıyor inşallah olur ...sen nasılsın bebişinde nasıl... Umarım herşey yolundadır

mhb arkadaşlar bende sizler gibi yaklaşık 1 yıldır çocuk diye yanıp tutuşuyorum.18 haziran sat 13 temmuz bat
şimdi benim kasıklarımda ağrı ve şişkinlik hissi var rahatsız edecek boyutta üstelik cumartesi ilişki sonrası azıcık kan geldi sizce hamile olabilirmiyim kasıklarım çok fena psikolojik mi ne anlamadım test alıp yapsam çıkar mı acep ne önerirsiniz bana .....

karaincim Battaşmışız seninle, sen de bnm gibi yap, 5 gün daha sabret cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…