sence üstüne görme olabilirmi psiko:)
Canım naptın test olayını var mi bir gelişme..
3 gün geçikme oldu tam bugün. ateş basıyo midem ekşiyo sonra geçiyo belim ağrıyo sırtıma vuruyo oda geçiyo başka birşey oluyo. an ve an değişiyo. ama şu karnımdaki şişlik geçmedi hiççç.
Bunlar umut verici belirtiler turkuazcim insallah hamilesindir
inşallah canım yaa..test yapmaya da acayip korkuyorum..ne yapicam hiç bilmiyorum... (
iyi akşamlar kizlar ben 7 aydır cocuk istiyorum..pkoluyum..adetim her zaman olduğu gibi gecikti..ama bu ay çok farklı bişey oldu..adet dönemimde bile goguslerim agrimazdi..4 gündür goguslerimin ucuna dokunamiyorum bile çok agiriyorlar..buna ek olarak kasik ağrılarım da ara ara tutuyor...biraz da gaz şikayetim var...sizce ben hamile olabilir miyimmmmmm...???????ömrümde gogus agrisi hassasiyeti yaşamadığım icin umutlandım bende..siz ne dersiniz...??????
Kızlar merhabalar ya sizi çoook özledim çoktandır yine giremedim nasılsınız umarım herkes iyidir yeni hamiş arkadaşları tebrik ediyorum.bende ovulasyon testi kullandım bu ay üç gün önce ikinci çizgi çoook koyu çıktı bizde tam o gün sıkı çalıştık bu koyuluk iki gün devam etti dünden beride baya soluk çıkıyor ikinci çizgi ovulasyon testinde... çalışmalara devam ediyoruz umarım hakkımızda hayırlısı olur:))))
Bizde seni özledik bende arada girip bakiyorum sizlerden haber var mi diye öyküm ins bu ay hayirli haber alicaz senden bende cok koyu ciktigi gün ve ertesi gün denedim oldu geliyo bence bebis hadi hayirlisiiii
karaincim Battaşmışız seninle, sen de bnm gibi yap, 5 gün daha sabret cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?