hamile olduğunu düşünenler

6,5 yaşında birtane oğlum var spraille korunuyordum 2 ay oldu çıkartalı 28 günde bir adet oluyorum geçen ay 15 inde oldum bu ay 13 ünde olmam lazım inş. olmam tabi forumda 5 gün önceden öğrenenler var bende ondan umutlanıp denedim tabi negatif bugün gene aldım ama yapmıcam dayanabilirsem tabi :)

Kizlar benim aklim cok karisik bugun adetim geceli 6 gun oldu hani bebk olsun diye bir calismamiz yok esim korunuyor ama tabi kaza kursunu olabilir mi dedim ben istiyorum ama esim istemiyor daha 6 aylik evliyiz bugun sabah test yaptim once ikinci cizginin orasi bir renklenir gibi oldu sonra gitti anlamadim hafif mide bulantilarimda var. Bugun bir tane daha test aldim ama bende hic bir belirti yok ne yapicam bilmiyorum hamis degilsem ne bu???

enigma hayır cnm süre kısa değil, test için gayet normal bir zamanlama, ama öncelikle adetlerin düzenli midir bu önemli, cevabın evetse kan testine koşşş

Tatlım... 26 günde bir oluyorum ben aslında... Ama regl olcakmışım gibi belirtilerde var. Eğer izin alabilirsem şirketten yarın bi gidiyim...

Tatlım... 26 günde bir oluyorum ben aslında... Ama regl olcakmışım gibi belirtilerde var. Eğer izin alabilirsem şirketten yarın bi gidiyim...

ayy daha yeni evliymişsin ya seeen kız yarın gelip burda gebeyim dersen ilk duayı ben beklerim ona göreee
hadi hayırlısı olsun bakalım

ayy daha yeni evliymişsin ya seeen kız yarın gelip burda gebeyim dersen ilk duayı ben beklerim ona göreee
hadi hayırlısı olsun bakalım

Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin tatlım. Dayanamadım gittim kan testi yaptırdım... 1,5-2 saat sonra çıkarmış sonuç... Dr ultrasonlada kontrol etti. Döl yatağı kalınlaşmış dedi. Bakalım sonuç ne çıkıcak...

ay bu iyiye işaret kıyamaaam, hadi bakalım 2 saat sonra burda senden ramazan pidesi bekler gibi müjdeni bekliyor olucaz cnm

bu arada birazdan dışarı çıkmam lazım, cepten girmeye calışırım, olmazsa eve dönünce alırım müjdeyi

Benzetmene bayıldım ... Ayrıca dualarım seninle canım.

ins. mutlu haberler verırsın canımm hergece dua edıyorum sızlere bu topik bana ugurlu gldı hamıle oldugumu ogrndm baslarda bulantm yoktu snra olmaya basladı snra durdu smdı yıne baslıyor sanırımm hyrlısı artık o yuzden pek gıremıyorum topik e

Canım Allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin... Ama benim bebişim yokmuş

Kafayibyicem hamile gibi hissediyorum kendimi mide bulantisi bas donmesi bel agrisi karnimda kasigimda batmalarnidrar koyulugu icinde beyaz biseyler mide uanmasi halsizlik ne ararsan var ayin 30 adet gordm duzenleyici hap iciodum cok faLa olmadim duzenliniliskiyebgiriyorum yumurtlama gunum pazAr ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum

Cnm cok erken çıkmış sonucun, hayirlisi olsun, saglik olsun, 26 gunde bir regl olduğunu soylemisttin ama niye bu kadar gecikti acaba :26:

Ya işte bende anlamadım ki canım... Doktor döl yatağın kalınlaşmış diyince daha da heyecanlandım... Regl olunca, regl dönemindeyken gidicekmişim eğer ki halen kalınsa ordan bir parça alıp patalojiye gönderecekmiş. İnşallah bir sorun çıkmaz... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…