İlk denemen mi bilmiyorum ama ilk ay sürekli test yapıp üzülenlerdeniz öykümleilk denememiz acayip bir heyacan ve sürekli erken yapılan testler bence biraz bekle çok erken varsa bile yok yere kendini üzmüş olursun canım... Sabır lazım hepimize...
enigma hayır cnm süre kısa değil, test için gayet normal bir zamanlama, ama öncelikle adetlerin düzenli midir bu önemli, cevabın evetse kan testine koşşş
Tatlım... 26 günde bir oluyorum ben aslında... Ama regl olcakmışım gibi belirtilerde var. Eğer izin alabilirsem şirketten yarın bi gidiyim...
ayy daha yeni evliymişsin ya seeenkız yarın gelip burda gebeyim dersen ilk duayı ben beklerim ona göreee
hadi hayırlısı olsun bakalım
Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin tatlım. Dayanamadım gittim kan testi yaptırdım... 1,5-2 saat sonra çıkarmış sonuç... Dr ultrasonlada kontrol etti. Döl yatağı kalınlaşmış dedi. Bakalım sonuç ne çıkıcak...
ay bu iyiye işaret kıyamaaam, hadi bakalım 2 saat sonra burda senden ramazan pidesi bekler gibi müjdeni bekliyor olucaz cnm
Benzetmene bayıldım... Ayrıca dualarım seninle canım.
Benzetmene bayıldım... Ayrıca dualarım seninle canım.
bu arada birazdan dışarı çıkmam lazım, cepten girmeye calışırım, olmazsa eve dönünce alırım müjdeyi
ins. mutlu haberler verırsın canımm hergece dua edıyorum sızlere bu topik bana ugurlu gldı hamıle oldugumu ogrndm baslarda bulantm yoktu snra olmaya basladı snra durdu smdı yıne baslıyor sanırımm hyrlısı artık o yuzden pek gıremıyorum topik e
canim bir ayindasin neki 1 ay uzulme taze gelin:123: tez zamanda olur bebisin Allahin izniyleCanım Allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin... Ama benim bebişim yokmuş
Sonuç belli oldu... Negatif
Canım Allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin... Ama benim bebişim yokmuş
canim bir ayindasin neki 1 ay uzulme taze gelin:123: tez zamanda olur bebisin Allahin izniyle
Cnm cok erken çıkmış sonucun, hayirlisi olsun, saglik olsun, 26 gunde bir regl olduğunu soylemisttin ama niye bu kadar gecikti acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?