duphaston
merhaba kızlar 2,5 ay once dr gıttım sol yumurtalıkta kıst var acıl amelıyat dedılerdı olmadım ıst kolan hastanesı dr murat özturk gıttım sacmalama amelıyatlık bır durum yok dedı ılac verdı kızlar dun yıne gıttım murat beye kıst yok olmus yok dedı kıst yumurtlama donemımmıs sağ tarafımda yumurta gordu ve ılıskı duzenı kurdu artı ılac olarakta duphaston verdı bu ılacı kullanan varmı kullanıpta pesıne hamıle kalan varmı bana cevap verırsenın cok mutlu olucam tşk sımdıdın
kızlar benim bugün günüm geçeli 7 gün oldu ve hala tık yok, idrar testi negatif çıkıyor. bu idrar testi kaç günde doğru sonuç veriyor. annem tutturdu 8 günden önce sonuç vermez die. umut bağlamak ta istemiyorum
kızlar ya offf bu ay yine olmadı .... sizlerin nasıl mutlu haberlerinizi bekliyorummmmmmm
Bende beklemedeyim yarın gunüm ama ins olmam bu ay ikinci deneme olsun istiyoruz ama kısmet artik
kızlar ya offf bu ay yine olmadı .... sizlerin nasıl mutlu haberlerinizi bekliyorummmmmmm
canım ben bu ilacı kullandım ama adet düzensizliği için hamile kalmak için değil zaten ilaç düzensizliğin var mı ?
canımmmm inşallah iyi haberlerini alırız ben bugün hsg çekildim tam rahim ağzında iki polip ve bir tanede üstte 3 tane toplamda...histeroskopi kesin olacak gibi gözüküyor canım yaaaa... hayırlısı bakalım inşallah bu ay sana sevinirizzzz hayırlısı ile...
kızlarr bizimde bu ay ilk denememiz ve içimden bi ses bu ay hamile olduğumu söyluyo :))))))
bakalım neler olucak bata daha çok var 24 -25 i gibi.....
içime gerçekten doğmuş sanırım bugün test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm. çok mutluyummm :):):):):):))))))))
içime gerçekten doğmuş sanırım bugün test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm. çok mutluyummm :):):):):):))))))))
Dediğim gibi kızlar bu ayda birsey yok önümüzdeki ay ins
merhaba arkadaşlr aranızda yeniyimm süreki girip takip ediyodum ama artık yazma vakti gldii :) evleneli 11 ay oldu ve bu ay bebiş yapmaya karar verdik belirtim yok ama reglim iki gün geçtii Allahtan hayırlısı hadi bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?