hamile olduğunu düşünenler

Duphaston

Merhaba kızlar 2,5 ay once dr gıttım sol yumurtalıkta kıst var acıl amelıyat dedılerdı olmadım ıst kolan hastanesı dr murat özturk gıttım sacmalama amelıyatlık bır durum yok dedı ılac verdı kızlar dun yıne gıttım murat beye kıst yok olmus yok dedı kıst yumurtlama donemımmıs sağ tarafımda yumurta gordu ve ılıskı duzenı kurdu artı ılac olarakta duphaston verdı bu ılacı kullanan varmı kullanıpta pesıne hamıle kalan varmı bana cevap verırsenın cok mutlu olucam tşk sımdıdın

son durumu yzıyorum dünkü olaydan sonra bir daha kırmızılar falan gelmedi herhangi belirtiside yok ...benim regl dönemimde bazı belirtiler olurdu az kalmasına rağmen bu sefer hiç bir şey yaşamadım ne hamilelik adına bir belirti yaşadım nede regl olacam diye ....bu ay böyle farklı oldu benim ikisi adına da bir belirtim yok anlayamadım gitti bu duruumu

canım ben bu ilacı kullandım ama adet düzensizliği için hamile kalmak için değil zaten ilaç düzensizliğin var mı ?

Canım gec döllenme olduysa kan da bile çıkmıyormuş ama idrar testinde genelde 10 günden sonra kesin sonuc alınır diyorlar

merhabalar

geçen ay ilk defa qlarista kullandım. Ama sadece 10 gün kullanabildim. Çünkü adetimden 5 altı gün sonra tekrar kanamalarım oldu yaklaşık bir 10 gün sürdü. Dayanamadım ilacı bıraktım. Bugün de adetim 10 gün gecikmiş aşırı hassas hissediyorum kendimi. Öğlen tatilinde test aldım ama negatif çıktı. genelde etrafımdaki herkes hamile olduklarında idrar testininn pozitif çıktığını söylüyor. benzer bir durum yaşayan oldu mu ?

dün kusarak acile gittim durduk yere kusmaya basladım doktor gebelik testi yapti 0.5 çıktı gebelik yoktur dedi polikistikover var bende ve gecen ay olmadım 28 ağustosu bekliyorum çünkü düzensiz oluyor benim adetim hani diyorum geçen ay normal geçikme olmuş olup bu ay hamile kalmış olabilir miyim?

merhaba arkadaşlr aranızda yeniyimm süreki girip takip ediyodum ama artık yazma vakti gldii :) evleneli 11 ay oldu ve bu ay bebiş yapmaya karar verdik belirtim yok ama reglim iki gün geçtii Allahtan hayırlısı hadi bakalımmm

Bende beklemedeyim yarın gunüm ama ins olmam bu ay ikinci deneme olsun istiyoruz ama kısmet artik

canımmmm inşallah iyi haberlerini alırız ben bugün hsg çekildim tam rahim ağzında iki polip ve bir tanede üstte 3 tane toplamda... histeroskopi kesin olacak gibi gözüküyor canım yaaaa... hayırlısı bakalım inşallah bu ay sana sevinirizzzz hayırlısı ile...

oykum ve psıpsıko kızlar benimde bu ay olmadı
üçümüz kaldık yaaa hadi bu ay artıkk üçümüzde hamiş olalım

Son düzenleme:
canım ben bu ilacı kullandım ama adet düzensizliği için hamile kalmak için değil zaten ilaç düzensizliğin var mı ?

evet cnnm var 45 günde bır adet oluyorum şimdide son ıkı gundur ılıskıye gırerken sağ kasığımda şiddetli bır ağrı oluyor netten baktım yumurta catlıca zaman ağrı olurmuş ama bede gun ıcınde yok sadece işilki sırasında oluyo

İns canım bende sevinmeyi cok istiyorum bugun gunüm ama olmadım normalde sivilcem cikar bi tane fln oda yok çıkmadı artık hayırlısı olsun diyorum ikimiz icinde sende hayirlisiyla bir an once tedavini ol da bebisin olsun ins

canım merhaba sen bu ay yeni mi bebek istiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…