Hamile olduğunu öğrenenler 4 -5 haftalık olanlar

Ya kızlar merhaba 5 haftalık hamileyim... Doktorum jel verdi düşük tehlikesi için . rahimimde doğuştan gelen şekil bozukluğu varmış . Bugün hafif kanamam oldu aradım parça gelmediği sürece sorun değil Dedi ama çok korktum hafif sancı oldu ama geçti Ağrı'mda yok . Rahim bozukluğu olan varmi ? Bana bilgi verirmisiniz . Lütfen

Canim bendede var benzer bir problem rahim kalp şeklinde benimde kanamam oldu iğne verdi doktor progesteron kullandım geçti korkma inş bebeklerimiz bize tutunacak benim bir cocugum var şekil bozukluğu doğuştan bir problem olmadı yani

Can'ım çok sağol biraz olsun rahatladım ... İnşallah tutunacaklar

Kızlar merhaba. Bende 2 hafta önce gebe olduğumu öğrendim. Dün hastaneye gittim. Kese görünmedi. Degerime baktilar >5000 yaziyor. Doktor yarın gel alttan bakicam dedi. Sizce sıkıntı olur mu bu durum korkuyorumda biraz. Yoksa bekleyeyim mi

KıZlar merhaba 4+4 haftalık gebeyim . Kesem henüz görülmedi ve beta 2 gün önce 1000 çıkmıştı . Sizce kesenin görünmesi şuan erkenmi . Dış gebelik olmasından çok korkuyorum

kızlar benmde hesabıma göre 5 haftalık
doktora sormayı unuttum iyi mi
ama o da son adet tarihime göre hesaplamayacak mıydı
ben bugün hem hamileliği öğrendm hem keseyi gördm
değer 2300

KıZlar merhaba 4+4 haftalık gebeyim . Kesem henüz görülmedi ve beta 2 gün önce 1000 çıkmıştı . Sizce kesenin görünmesi şuan erkenmi . Dış gebelik olmasından çok korkuyorum
tatlım bugün doktorumla konuştum 1500 ün üzerine çıktığında kese görülebiliyor korkma iyi düşün
bende hep korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…