- 2 Şubat 2016
- 7
- 5
- 36
- 34
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
Canim bendede var benzer bir problem rahim kalp şeklinde benimde kanamam oldu iğne verdi doktor progesteron kullandım geçti korkma inş bebeklerimiz bize tutunacak benim bir cocugum var şekil bozukluğu doğuştan bir problem olmadı yaniYa kızlar merhaba 5 haftalık hamileyim... Doktorum jel verdi düşük tehlikesi için . rahimimde doğuştan gelen şekil bozukluğu varmış . Bugün hafif kanamam oldu aradım parça gelmediği sürece sorun değil Dediama çok korktum hafif sancı oldu ama geçti Ağrı'mda yok . Rahim bozukluğu olan varmi ? Bana bilgi verirmisiniz . Lütfen
Can'ım çok sağol biraz olsun rahatladım ... İnşallah tutunacaklarCanim bendede var benzer bir problem rahim kalp şeklinde benimde kanamam oldu iğne verdi doktor progesteron kullandım geçti korkma inş bebeklerimiz bize tutunacak benim bir cocugum var şekil bozukluğu doğuştan bir problem olmadı yani
Ins hayirli haberlerini bekliyorum canimben de yarın kan tahlili sonucumu alacağım bakalım ne olacak
dua et gülümIns hayirli haberlerini bekliyorum canim
Kızlar merhaba. Bende 2 hafta önce gebe olduğumu öğrendim. Dün hastaneye gittim. Kese görünmedi. Degerime baktilar >5000 yaziyor. Doktor yarın gel alttan bakicam dedi. Sizce sıkıntı olur mu bu durumkorkuyorumda biraz. Yoksa bekleyeyim mi
Bence beklemene gerek yok vajinal ultrasonla görülür kese:)
Bu konuda yanlıs ve kulaktan dolma bilgiler çok fazla.ama bilimsel olarak hiçbir yan etkisi yok canım rahat ol.Vajinal ultrason sorun olmaz bebek icin dimiondan korkuyorum
Bu konuda yanlıs ve kulaktan dolma bilgiler çok fazla.ama bilimsel olarak hiçbir yan etkisi yok canım rahat ol.
Cnm yeni okuyorum yazıları.. Keseyi benişini gördünüz mü sonraKızlar ya benim 5+2 bugünde hala keseyi göremedik kızlar normal mi yada kesenin ve bebeğin geç oluşması gelişimini etkiler mi
Evet canım gördük normal yani herkeste oluyo böyle geç gözükmesiCnm yeni okuyorum yazıları.. Keseyi benişini gördünüz mü sonra
tatlım bugün doktorumla konuştum 1500 ün üzerine çıktığında kese görülebiliyor korkma iyi düşünKıZlar merhaba 4+4 haftalık gebeyim . Kesem henüz görülmedi ve beta 2 gün önce 1000 çıkmıştı . Sizce kesenin görünmesi şuan erkenmi . Dış gebelik olmasından çok korkuyorum
Ulturason kağıdınızda yazıyordur kaç haftalık olduğu canımkızlar benmde hesabıma göre 5 haftalık
doktora sormayı unuttum iyi mi
ama o da son adet tarihime göre hesaplamayacak mıydı
ben bugün hem hamileliği öğrendm hem keseyi gördm
değer 2300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?