Hamile olduğunu öğrenenler 4 -5 haftalık olanlar

Canim cok geçmiş olsun inşallah 1 hafta sonra hersey yoluna girmiş olur bu arada başka bi doktora daha git istersen belki anlayamamistir

Dün normal kaset tedt yaptim yok bişey ama çok afedersin de acayip gazım var :/ alttan üstten bu aralar sinirliymisim bide eşim diyo anlamadim noluyo
sal gitsin kız içinde tutup dert olucana dışarı çıksın mert olsun inş rabbim sanada bahşeder bu güzel duyguyu canım <3 bende bu gün doktora gittim ultrasyonla baktı 6 haftalık olmuşuz :)

Bugün yine beta hcg olcturdum daha sonucunu alnadan reglim başladı. Hastane 5 metre ötede kan verdim eve geldim regli başladı. 50 tl verdigimle kaldim :)

Kızlar mrb deneyimli anneler olarak sizden fikir istiyorum adetim üç gün geçti bugün doktora gittim hcg değerim 84.1 çıktı doktor ddi sorunlu olabilir pazartesi tekrar kan vermen lazım sizlerin değerleri kaçtı acaba ilk dönemlerde

Cnm
Cnm yumurtlama günün ne zamandı geç döllenme olduğu için değerin düşük olablr

yarın adet olmam lazım birazdan test yaptım normal gebelik testi ama bir şey çıkmadı umudumu kessem mi

yarın adet olmam lazım birazdan test yaptım normal gebelik testi ama bir şey çıkmadı umudumu kessem mi
Bu saatlerde pek olumlu sonuç alamazsınız bünye yavaslıyo saat 10dan sonra bnce sbh ilk idrarınızla tekrar deneyin derim

Bu saatlerde pek olumlu sonuç alamazsınız bünye yavaslıyo saat 10dan sonra bnce sbh ilk idrarınızla tekrar deneyin derim
hımm umudumu kesmeyeyim mi 2 senedir olmadı bebeğimiz bu ay çok da umutluyum aslında kasıklarımdaki sızı akıntım gögüs uclarındaki hassaslık bilemedim ama yine üzülürsem bu ay biraz daha fazla üzüntüm uzun sürecek sanırım

Üzülmeyin Rabbim inşallah hyrlı zman da hyrlı günde vericektir

Üzülmeyin Rabbim inşallah hyrlı zman da hyrlı günde vericektir
inş canım benim dua edin ne olursunuz bugün bat günümdü ama adet olmadım kasıklarım ağrıyor akıntım da var
idrar testi yaptım ama bir şey çıkmadı acaba daha erken mi
yoksa günümün geçmesini mi beklesem

Hep dua ediyorum inşallah Rabbim en kısa zamanda versin sizede. Biraz Daha bekleyin bnce geç döllenme olduysa çıkmaması normal çünkü adet gecikmesinden 1ve ya 2 hafta sonra idrarda belli oluyo yarinda olmassanız pazartesi kan testi yaptırın 1gunlük bile olsa kesin ckar

haklısın canım yarın da olmazsam pazartesi sağlık ocağına gideyim kan vereyim çok sağol canım duaların için Rabbim kimseyi sıkıntıda koymasın inş amin..
herkese hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin inş amin

İnşaallah cnm amin :)

kasık ağrılarım bacaklarıma vurdu neredeyse arkadaşlar rumutlansam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…