- 4 Nisan 2016
- 40
- 12
- 3
- 38
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
Canim cok geçmiş olsun inşallah 1 hafta sonra hersey yoluna girmiş olur bu arada başka bi doktora daha git istersen belki anlayamamistirKizlar merhaba ben 7 haftalik hamileyim kalp atislarini duymak icin sali gunu doktora gittik ama doktor kese duzensiz bebek gozukmuyo dedi 1 hafta sure verdi 1 hafta sonra detayli bakicak eger hala bi gelisme yoksa kürtaj olucaksin dedi moralim bozuk ama bi yandanda icinde bi umut var boyle bise duyan yasayan varsa benimle paylaasabilirmi acaba yani bu durumun duzelme şansi varmidir..
sal gitsin kız içinde tutup dert olucana dışarı çıksın mert olsunDün normal kaset tedt yaptim yok bişey ama çok afedersin de acayip gazım var :/ alttan üsttenbu aralar sinirliymisim bide eşim diyo anlamadim noluyo
Rabbim kucağına almayı nasip etsin Insallah regl oldum ben :/sal gitsin kız içinde tutup dert olucana dışarı çıksın mert olsuninş rabbim sanada bahşeder bu güzel duyguyu canım <3 bende bu gün doktora gittim ultrasyonla baktı 6 haftalık olmuşuz :)
Cnm yumurtlama günün ne zamandı geç döllenme olduğu için değerin düşük olablrKızlar mrb deneyimli anneler olarak sizden fikir istiyorum adetim üç gün geçti bugün doktora gittim hcg değerim 84.1 çıktı doktor ddi sorunlu olabilir pazartesi tekrar kan vermen lazım sizlerin değerleri kaçtı acaba ilk dönemlerde
Yumurtlama günü 27siydiCnm
Cnm yumurtlama günün ne zamandı geç döllenme olduğu için değerin düşük olablr
Ozmn tahminen senin gebelik 2hfta 2 günlük oluyo cnm değer normal bnce bnm 12 günlük değerim 35 çıktı yani çok takma kafana yükselir inşallah anca yerlesiyodur bebişinYumurtlama günü 27siydi
Bu saatlerde pek olumlu sonuç alamazsınız bünye yavaslıyo saat 10dan sonra bnce sbh ilk idrarınızla tekrar deneyin derimyarın adet olmam lazım birazdan test yaptım normal gebelik testi ama bir şey çıkmadı umudumu kessem mi
hımm umudumu kesmeyeyim miBu saatlerde pek olumlu sonuç alamazsınız bünye yavaslıyo saat 10dan sonra bnce sbh ilk idrarınızla tekrar deneyin derim
Üzülmeyin Rabbim inşallah hyrlı zman da hyrlı günde vericektirhımm umudumu kesmeyeyim mi2 senedir olmadı bebeğimiz bu ay çok da umutluyum aslında kasıklarımdaki sızı akıntım gögüs uclarındaki hassaslık bilemedim ama yine üzülürsem bu ay biraz daha fazla üzüntüm uzun sürecek sanırım
amin canım benim .. canım rabbim sanada en yakın zaman da nasip etsin inş .. canım benim 4. kat komşum hayıt otu suyuyla hamile kaldı alıp denesene biRabbim kucağına almayı nasip etsin Insallah regl oldum ben :/
inş canım benim dua edin ne olursunuz bugün bat günümdü ama adet olmadım kasıklarım ağrıyor akıntım da varÜzülmeyin Rabbim inşallah hyrlı zman da hyrlı günde vericektir
Hep dua ediyorum inşallah Rabbim en kısa zamanda versin sizede. Biraz Daha bekleyin bnce geç döllenme olduysa çıkmaması normal çünkü adet gecikmesinden 1ve ya 2 hafta sonra idrarda belli oluyo yarinda olmassanız pazartesi kan testi yaptırın 1gunlük bile olsa kesin ckarinş canım benim dua edin ne olursunuz bugün bat günümdü ama adet olmadım kasıklarım ağrıyor akıntım da var
idrar testi yaptım ama bir şey çıkmadı acaba daha erken mi
yoksa günümün geçmesini mi beklesem
haklısın canım yarın da olmazsam pazartesi sağlık ocağına gideyim kan vereyim çok sağol canım duaların için Rabbim kimseyi sıkıntıda koymasın inş amin..Hep dua ediyorum inşallah Rabbim en kısa zamanda versin sizede. Biraz Daha bekleyin bnce geç döllenme olduysa çıkmaması normal çünkü adet gecikmesinden 1ve ya 2 hafta sonra idrarda belli oluyo yarinda olmassanız pazartesi kan testi yaptırın 1gunlük bile olsa kesin ckar
İnşaallah cnm amin :)haklısın canım yarın da olmazsam pazartesi sağlık ocağına gideyim kan vereyim çok sağol canım duaların için Rabbim kimseyi sıkıntıda koymasın inş amin..
herkese hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin inş amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?