- 13 Şubat 2016
- 131
- 94
- 98
- 31
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
bi gelişme varmı canım çok merak ediyorum :)Reglimi bekliyim diyorum. Gerçi benim reglim düzensiz ama 2 hafta daha bekliyim eger regl olmazsam tekrar giderim. Diger hamileligimde 3.haftada anlamıştım. Kokuya çok duyarlıyim bu ara ki burnum hiç koku almaz normalde. Şu an sol tarafimda ara ara sizlama var sadece. Bi yanim hamile degilsin diyor, diğer tarafım var bişey :) beta hcg o kadar düşük çıkınca ihtimal vermedim ama bakalum hayirlisi
Dün normal kaset tedt yaptim yok bişey ama çok afedersin de acayip gazım var :/ alttan üsttenbi gelişme varmı canım çok merak ediyorum :)
Bende diyorum bir hafta sonraya alsaydımda kalp atışlarını da duysaydım diye ama dayanamıyorum kendimi hiç hamile hissetmiyorum bebişte bi sorun var mı diye merak etmekten alamıyorum kendimi
Kanama için doktora göründümü benim de kanamam oldu dündü muane günüm dün koyu renkte kan geldi bugunde koyu kahve rengı pıhtılı akıntı gibi bişey geldi bebişlerimize bişey olmasında. Telaş yapmak istemiyorumCanım merhaba, ben reglime 3 gün kala kan testi yaptırdım 70 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptım. Yükselmeyi görünce 15 gün sonrasına doktora randevu aldım. Gittiğimde 5,5 haftalıktım. Ve hem keseyi hem kalp atışını gördük. 10 gün sonrası için de kalp atışını duymak için gün verdi. Sabırsızlık maalesef hepimizde var:) Bir arkadaşım 4 haftalıkken kontrole gitti vajinal muayene yapıldı keseyi görmek için ve sonrasında kanaması oldu. Şimdi iyi çok şükür ama telaş yapıyor mutlaka insan. İnan benim de belirgin bir belirtim yok. Hamilesin gibi gelmiyo insana sancı veya bulantı olmayınca:) Anlıyorum o yüzden seni. Ama hiç tedirgin olma bebişle ilgili.. Zihnini ve kalbini hep ferah tut..
Benimkide ondandir o zaman. Zaten kan testimde 0.15 çıktı. Yani yok bu ay artık inandim yok :)Folik asitten şişlik ve gaz bende de var Can'ım
4 haftalık.Zaman zaman feci ağrılarım oluyor.Gelin gelişmelerimizi birlikte paylaşalım
Kanama için doktora göründümü benim de kanamam oldu dündü muane günüm dün koyu renkte kan geldi bugunde koyu kahve rengı pıhtılı akıntı gibi bişey geldi bebişlerimize bişey olmasında. Telaş yapmak istemiyorum
Teşekkür edederim canim benim kendi doktorum kanattığı için bişey olmaz desede korkuyorumEvet hemen doktorunu aradı, progestan vermiş, normal olduğunu söylemiş. Erken haftalarda vajinal muayenede bu tür kanamalar olabiliyormuş. Bazen yerleşme kanaması da olabiliyor ilk zamanlarda, ama çok daha açık renkli oluyor. Kanama durumunda, doktorlar mutlaka haberdar edin bizi diyorlar. İçin rahat eder en azından.
Bnm de aynı şekilde 5 haftalik dedi geçen pazartesi gitmiştim keseyi görmedi çok küçük dedi 6-7 haftalik ken görünür muşBenimde 5 haftalık görünüyor son adet tarihine göre. Henüz kadın doğumcuya gitmedim. Aile doktoruna kan tahlili verdim. Ona göre 5 hafta görünüyor dedi doktor. Kese oluşsun az bekleyeyim ondan sonra kadın doğumcuya giderim. Ankaradayım. Biran önce iyi bir kadın doğumcu bulmalıyım
selam canim tekrarladinmi merak etim sonuc ne oldu...?Canim seninle aynı duyguyu yaşıyorum bende dün idrar testi yaptım çok net kırmızı değildi ama çokda silik değildi 2. Çizgiyi gördüm çok sevindim ama testin bozuk olmasından korkuyorum biraz yarın idrar testini tekrarlicam inşallah sewincimiz yarıda kalmaz ikimizin de...
bende tekrarladim benimde seninkigibi oldu))Tekrarladım canım daha da netleşti çok sukur:) sen ne yaptın?
sag ol canim...)) bir hafta 10 gun sonra duşuniyorum gitmeyi...!Çok sevindim senin adinada:) ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun ben ayin 18 ine randevu aldım inşallah keseyi görürüm.
hayir yok bende bulanti bu normalmi...?Sürekli bi açlık hissi war oyüzden de midem bulanıo gibi hissediyorum ama kusacak derecede diil bişey atistirinca geçiyo bide acaip halsizlik hep uyumak Istiyorum sende warmı bulantı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?