Hamile olduğunu öğrenenler 4 -5 haftalık olanlar

bi gelişme varmı canım çok merak ediyorum :)

Bende diyorum bir hafta sonraya alsaydımda kalp atışlarını da duysaydım diye ama dayanamıyorum kendimi hiç hamile hissetmiyorum bebişte bi sorun var mı diye merak etmekten alamıyorum kendimi

Canım merhaba, ben reglime 3 gün kala kan testi yaptırdım 70 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptım. Yükselmeyi görünce 15 gün sonrasına doktora randevu aldım. Gittiğimde 5,5 haftalıktım. Ve hem keseyi hem kalp atışını gördük. 10 gün sonrası için de kalp atışını duymak için gün verdi. Sabırsızlık maalesef hepimizde var:) Bir arkadaşım 4 haftalıkken kontrole gitti vajinal muayene yapıldı keseyi görmek için ve sonrasında kanaması oldu. Şimdi iyi çok şükür ama telaş yapıyor mutlaka insan. İnan benim de belirgin bir belirtim yok. Hamilesin gibi gelmiyo insana sancı veya bulantı olmayınca:) Anlıyorum o yüzden seni. Ama hiç tedirgin olma bebişle ilgili.. Zihnini ve kalbini hep ferah tut..

Kanama için doktora göründümü benim de kanamam oldu dündü muane günüm dün koyu renkte kan geldi bugunde koyu kahve rengı pıhtılı akıntı gibi bişey geldi bebişlerimize bişey olmasında. Telaş yapmak istemiyorum

Evet hemen doktorunu aradı, progestan vermiş, normal olduğunu söylemiş. Erken haftalarda vajinal muayenede bu tür kanamalar olabiliyormuş. Bazen yerleşme kanaması da olabiliyor ilk zamanlarda, ama çok daha açık renkli oluyor. Kanama durumunda, doktorlar mutlaka haberdar edin bizi diyorlar. İçin rahat eder en azından.

Teşekkür edederim canim benim kendi doktorum kanattığı için bişey olmaz desede korkuyorum

Bnm de aynı şekilde 5 haftalik dedi geçen pazartesi gitmiştim keseyi görmedi çok küçük dedi 6-7 haftalik ken görünür muş

selam canim tekrarladinmi merak etim sonuc ne oldu...?

Çok sevindim senin adinada:) ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun ben ayin 18 ine randevu aldım inşallah keseyi görürüm.

Sürekli bi açlık hissi war oyüzden de midem bulanıo gibi hissediyorum ama kusacak derecede diil bişey atistirinca geçiyo bide acaip halsizlik hep uyumak Istiyorum sende warmı bulantı?

Kizlar merhaba ben 7 haftalik hamileyim kalp atislarini duymak icin sali gunu doktora gittik ama doktor kese duzensiz bebek gozukmuyo dedi 1 hafta sure verdi 1 hafta sonra detayli bakicak eger hala bi gelisme yoksa kürtaj olucaksin dedi moralim bozuk ama bi yandanda icinde bi umut var boyle bise duyan yasayan varsa benimle paylaasabilirmi acaba yani bu durumun duzelme şansi varmidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…