Hamile olduğunu öğrenenler 4 -5 haftalık olanlar

Benim ilk olcturdugumde deger 8 cikmisti doktor yuzume bile bakmadan gebelik yok dedi ben inat ettim 2 gun sobra yine baktim 32 cikti.ki bunlardan once idrar testi yaptim 4 tane pozitif cikmisti hep.sen olumsuz dusunme emin ol artacak o :)

Benim ilk olcturdugumde deger 8 cikmisti doktor yuzume bile bakmadan gebelik yok dedi ben inat ettim 2 gun sobra yine baktim 32 cikti.ki bunlardan once idrar testi yaptim 4 tane pozitif cikmisti hep.sen olumsuz dusunme emin ol artacak o :)

Böyle örnekleri okudukça umudum artıyor inşalllah :)

heh sen şimdi bunu yazdın ya bulantısı olmayanları saracak bi telaş eyvah ya naptın sen
Bence alakasi yok benim.bu ikinci hamileligim kan pihtilasmasi sorunu var bende igne kulaniyorum ilk bebegimde migde bulantim.hic yoktu olmadida ama oglum sukur sag saglim dogdu ama simdi 6 haftalik hamileyim.migdem cok bulaniyor kusuyorum.bence bunyeden kaynaklaniyor

Kizlar kalp atisi ne zaman alinir benim ilk bebegimin.kalp atisi 8. Haftada alindi allahdan doktorum iyiydi bekledi yoksa baskasi sonlandirbiliyormus

arkadaşlar keseniz göründü mü? birde hala 5. haftada da karın ve kasık ağrısı yaşayan var mı aranızda

kızlar merhaba hamile olduğumu idrar testi ile yeni öğrenmiş bulunmaktayım en son 27 martta adet olmuştum. doktora gitmeyi düşünüyorum bu hafta gitsem bebek ultrasonda gözükür mü acaba?

kızlar merhaba hamile olduğumu idrar testi ile yeni öğrenmiş bulunmaktayım en son 27 martta adet olmuştum. doktora gitmeyi düşünüyorum bu hafta gitsem bebek ultrasonda gözükür mü acaba?
gözün aydın cnm sağ saşim kucağına almak nasip olur ınsallah. darısı başımıza dua et bıze belirtilerin nelerdi cnm

gözün aydın cnm sağ saşim kucağına almak nasip olur ınsallah. darısı başımıza dua et bıze belirtilerin nelerdi cnm
Sağol canım Allah razı olsun. Dua ederken hep Allahım isteyen herkese de bana da nasip etsin diye dua ettim hala da ediyorum hayırlısı ile kucağımıza almamız için. Benim bir boş gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı ve çok yıprandım biraz ara vermiştim tekrar düşündüğümüzde de beklemediğim anda oldu inşaallah bu seferkini güzelce kucağıma alırım. sizler de duanızda bana yer verin inşaallah Rabbim isteyen herkese de biran önce nasip etsin. Belirtilerimde halsizlik ve hafif mide bulantısı oldu benim göğüslerim adet olacağım zamankinden daha fazla şişti hassaslaştı öyle aşırı bi belirtim olmadı bundan sonra nasıl olur bilemem bakalım inş.sizlere de en kısa sürede hamile kalmak nasip olur canım içini rahat tut akışına bırak hiç beklemediğin anda oluveriyor

meraba kızlar bende ptesi hamile olduğumu öğrendim evde yaptığım idrar testi pozitif çıkınca hemen kan testi yaptırdım 760 çıktı :) ama henüz doktora gitmedim Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar slm merhabalar diliyorum benim beta değerim 1882 ama dr keseyi göremiyorum dedi normalde görülür ama sende görülmedi dedi anlamında 7,5 haftalıkken belli oldu bendedemi öyle oluyor acaba bilen varsa ve yorumlarsa sevinirim şimdiden tşk ederim allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin insallah

Merhaba canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur. Canım bende 28 martta hasta olmuştum bende bekliyrm test yaptım ama negatif çıktı. Senin regl kaç günde bir oluyorsun.

Ohoooo 8. Hafta bitecek fazlasıyla yaşıyorum hatta sıklaştı
8. hafta mıııı daha 2.5 haftam mı varrrr inşlhh sadece ağrıda kalır. kimyasal geçirdiğim için tekrar olcak diye korkuyorumda, ağrıdan sonra kanamam olmuştu, her ağrım şiddetlendiğinde ödüm kopuyorrr

Ya bayanlar alakasız olacak ama aranızda çok yeniyim hamilelik belirtim falan yok bu sabah regl oldum Ağrı'sına dayanamayıp buscopan kas gevşetici aldım hemen kesti şimdi kahve leke var sadece sizce kötü mü ettim ilaç alarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…