- 3 Aralık 2015
- 271
- 256
- 33
- 36
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
Benim ilk olcturdugumde deger 8 cikmisti doktor yuzume bile bakmadan gebelik yok dedi ben inat ettim 2 gun sobra yine baktim 32 cikti.ki bunlardan once idrar testi yaptim 4 tane pozitif cikmisti hep.sen olumsuz dusunme emin ol artacak o :)Arkadaşlar merhaba. Benim de adetime 6 gün var ama bugün dayanamayıp kan verdim. Beta hcg 54 çıktı. Ama Dr henüz sevinmek için erken dediiki günde bir kana bakıcaz belki de düşer değer dedi. Tüm heyecanım söndü çok sık mı olur bu değerlerin düşmesi?
Benim ilk olcturdugumde deger 8 cikmisti doktor yuzume bile bakmadan gebelik yok dedi ben inat ettim 2 gun sobra yine baktim 32 cikti.ki bunlardan once idrar testi yaptim 4 tane pozitif cikmisti hep.sen olumsuz dusunme emin ol artacak o :)
Bence alakasi yok benim.bu ikinci hamileligim kan pihtilasmasi sorunu var bende igne kulaniyorum ilk bebegimde migde bulantim.hic yoktu olmadida ama oglum sukur sag saglim dogdu ama simdi 6 haftalik hamileyim.migdem cok bulaniyor kusuyorum.bence bunyeden kaynaklaniyorheh sen şimdi bunu yazdın ya bulantısı olmayanları saracak bi telaş eyvah ya naptın sen
.migdem bulaniyordu sadeceArkadaşlar hamilelik belirtiniz nasıl başladı ve adetinize kac gün kala .... Ne gıbı gözlemler edindiniz vücüdunuzda
yumurtan.gec dolenmistir.benim.ilk.bebgimde oyle oldu kese kalp atisi hep.gec oldu ama sukur cocugumda bi problem.olusmadiKızlar ya benim 5+2 bugünde hala keseyi göremedik kızlar normal mi yada kesenin ve bebeğin geç oluşması gelişimini etkiler mi
Ohoooo 8. Hafta bitecek fazlasıyla yaşıyorum hatta sıklaştıarkadaşlar keseniz göründü mü? birde hala 5. haftada da karın ve kasık ağrısı yaşayan var mı aranızda
Benimde sag kasigim cok agriyorarkadaşlar keseniz göründü mü? birde hala 5. haftada da karın ve kasık ağrısı yaşayan var mı aranızda
arada karnım arada kasıklarım paslaşarak ağrıyorlar , özellikle geceleri sabah uyanınca artıyor ağrımBenimde sag kasigim cok agriyorinsallah normaldir
gözün aydın cnm sağ saşim kucağına almak nasip olur ınsallah. darısı başımıza dua et bıze belirtilerin nelerdi cnmkızlar merhaba hamile olduğumu idrar testi ile yeni öğrenmiş bulunmaktayım en son 27 martta adet olmuştum. doktora gitmeyi düşünüyorum bu hafta gitsem bebek ultrasonda gözükür mü acaba?
Sağol canım Allah razı olsun. Dua ederken hep Allahım isteyen herkese de bana da nasip etsin diye dua ettim hala da ediyorum hayırlısı ile kucağımıza almamız için. Benim bir boş gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı ve çok yıprandım biraz ara vermiştim tekrar düşündüğümüzde de beklemediğim anda oldu inşaallah bu seferkini güzelce kucağıma alırım. sizler de duanızda bana yer verin inşaallah Rabbim isteyen herkese de biran önce nasip etsin. Belirtilerimde halsizlik ve hafif mide bulantısı oldu benim göğüslerim adet olacağım zamankinden daha fazla şişti hassaslaştı öyle aşırı bi belirtim olmadı bundan sonra nasıl olur bilemem bakalım inş.sizlere de en kısa sürede hamile kalmak nasip olur canım içini rahat tut akışına bırak hiç beklemediğin anda oluveriyorgözün aydın cnm sağ saşim kucağına almak nasip olur ınsallah. darısı başımıza dua et bıze belirtilerin nelerdi cnm
Merhaba canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur. Canım bende 28 martta hasta olmuştum bende bekliyrm test yaptım ama negatif çıktı. Senin regl kaç günde bir oluyorsun.kızlar merhaba hamile olduğumu idrar testi ile yeni öğrenmiş bulunmaktayım en son 27 martta adet olmuştum. doktora gitmeyi düşünüyorum bu hafta gitsem bebek ultrasonda gözükür mü acaba?
8. hafta mııııOhoooo 8. Hafta bitecek fazlasıyla yaşıyorum hatta sıklaştı
Bende ilk gittigimde ayni durumla karsilastimKeseyi görmeden kesin kaç haftalık olduğunu söyleyemem dedi pazartesi gel tekrar bakalım dedi keseyede kan değerine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?