Hamile olduğunu öğrenenler iştahınız nasıl ?

Ben de kfc tavuk yedim. Pişmanım. Zararlı ama dayanamadım. Daha doğrusu kırmızı et, köfte içimi kaldırıyor,tavuga mecbur kaldim

Yemeği ben yapmazsam güzel yiyorum. Ama ben pisirirsem kokuyor van yemekler. Mutfak yemek kokuyor. Sokaklar sigara kokuyor.beni kokular tiksindirdi

Yakında geçecek bunlar. 2. Trimesterda geçecek. 1 ayimiz kaldı.

Bizde keseyi gördük, kalp atışı İçin bekliyoruz..
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız..
Kaç haftalıksın?
7 hafta olduk. tabi o son adet tarihine gore. Ama bebek kendi 5 hafta bence.Sali günü duyarız inşallah kalp atışlarını. Sağlıkla kucaginda alırız inşallah hepimiz.

Merhaba arkadaşlar ben de aynı dertten muzdaribimm 6+5 benim de.Geçtiğimiz 2 hafta boyunca mide bulantısı yaşadım hiçbir şey yiyemedim sonra folik asiti gece yatmadan önce kullanıyorum biraz rahatladım.Fakat şimdi de acıkınca midem bulanıyor ve meyve gibi şekerli şeyler yiyemiyorum sürekli kraker,ekmek gibi karbonhidrat almaya başladım.Kilo almak istemiyorum zaten 59 kiloyla hamile kaldım boyum 158,önerileriniz neler

Kuzum öncelikle hayıelı olsun. Bende 5 haftalıkken acayip iştahlıydım. Kıtlıktan çıkmışcasına yemek yerdim ama nasıl. Lahana turşusunun suyuna ekmek banıp yiyordum düşün artık 2 hafta sonra mide bulantıları başlayınca hoooop ne iştah ne miştah valla o yüzden kıymetini bil bugünlerin gönlünce ye valla. Zaten bulantılar başlayınca insan su bile içemiyor bir süre zaten bebeğe yediklerin gitmiyor yani kilolu olacak falan diye korkma. Şuan kendi vücudunu besliyosun :)

Canım valla benim 2-3 gündür aşırı bulantım başladı , o yüzden yiyemiyorum artık..
senin bulantıların nasıl?
Kalp atışı duydun mu?
Boşver ye, bebişin sağlıklı olsun..
Azimle veririz kiloları..

9+6 haftalık hamileyim başından beri Mide bulantım olmadığı halde ogurtum var o da öksürüğe bağlı olduğunu düşünüyorum Bu yüzden de yemek doğru düzgün yiyemiyorum Yani en çok sevdiğim şeyleri bile reddettim inşallah çabuk geçer

Evet canım duydum kalp atışını ama vajinal ultrasonla.Sağlıklı olsun yiyim de işte sağlıklı bir şey yiyemiyorum meyve falan midemi bulandırıyor ekmek,makarna,kraker faydalı olmaz ki

Evet canım duydum kalp atışını ama vajinal ultrasonla.Sağlıklı olsun yiyim de işte sağlıklı bir şey yiyemiyorum meyve falan midemi bulandırıyor ekmek,makarna,kraker faydalı olmaz ki
Birşey sormak istiyorum canım, vajinal ultrason herhangi bir zararı Yok değil mi?
Bende Perşembe randevum var, kalp atışı İçin.. gerekli olursa diye Bilgi alayım dedim..

Birşey sormak istiyorum canım, vajinal ultrason herhangi bir zararı Yok değil mi?
Bende Perşembe randevum var, kalp atışı İçin.. gerekli olursa diye Bilgi alayım dedim..

Heralde zararlı bir durum olsaydı doktorum yapmazdı diye düşünüyorum canım böyle bir bilgi vermedi.Sonrasında da herhangi bir problem yaşamadım

Selam kızlar.benimde 8 haftalık. İki üç hafta önce aşırı iştah vardı ama kaç haftadır istahim yok üç kilo verdim kusma falan yok fakat tiksiniyorum herşeyden çorba tost makarna meyve yiyorum sadece arada balık iste.idrar yolu enfeksiyonum da var inşallah bebise zarar vermez ilaçta kullanmadim hiç

Geçmiş olsun canım.. idrar enfeksiyonun İçin doktora gitmelisin, ihmal etme bence.. enfeksiyonun bebeğe zarar verebileceğini okumuştum, Allah korusun

İyi akşamlar..tam aradığım konu. 4 haftalık hamileyim. 1.68 boy 58 kiloyum . Benim de hedefim en az kilo ile doğum yapmak. Aşırı paketli gıda abur cubur düşkünüyüm ama öğrenir öğrenmez hayatımdan çıkardım. İnşallah hep böyle devam eder. Mide bulantısı tiksinme yok. Bugün yediklerim
Kahvaltı :1,5 yumurta, 50 gr light peynir,5 tuzsuz zeytin, salatalık domates,, bir çay kaşığı şekersiz pekmez,, bir dilim unu tahıllı çiya tohumlu ekmek
Ara :Kahve ve 3 ceviz
Öğle : 1 ayva 1 mandalina
Ara: bol sütlü nescafe sade
Akşam :Yağsız kabak, haşlanmış 150 gr hindi, 200 gr light yoğurt, salatalık
Ara: 100 gr yoğurt, 3 kuru kayısı birkaç çiğ kuruyemiş
Çay içmiyorum bu yüzden iki kahve içtim. Onlari da yarım bıraktım . Ayrıca yaklaşık 18000 adım yürüyüş yaptım

Heralde zararlı bir durum olsaydı doktorum yapmazdı diye düşünüyorum canım böyle bir bilgi vermedi.Sonrasında da herhangi bir problem yaşamadım
hayırlı
Hayırlı olsun canım gayet iyi ama elinden geldigince istirahat et yürüyüş üç aydan sonra daha önemli doktor bana istirahat daha iyi dedi ilk haftalar.bende o haftalarda çok iyiydim şuan 8 haftalık ve iştah yok zorla yemeğe çalışıyorum çok şükür kusma falan yok Umarım seninde hep böyle güzel gider d benim gibi tiksinmezsin yemeklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…