Hamile olduğunu rüyasında görenler buraya

syma27914

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
215
95
48
32
Hikâyelerinizi merak ediyorum kızlar bende hamile kaldığım ay daha adetim yeni bitmişti rüyamda erkek bebek dogurdugumu gördüm o rüyadan 1 hafta sonra da ruyamda 3 tane hamilelik testi yaptim 3u de pozitif çıkmıştı, sonra gercekten ilk test yaptim cok silik çıktı inanamadım arka arkasina 3 tane test yaptim 3 u de pozitif çıktı şimdi 4+3 günlük hamileyim cok sukur bugünde rüyamda bi kızım olduğunu daha yeni doğmuş babasinin kucağında gördüm sizlerin hikayeleri neler merak ediyorum maksat muhabbet olsun :)

sağlıkla dogsun bebegınız cnm

demek benım kıçım açıkta kalmış hep kırmızılar geldi çünkü

Gebeliğimi öğrenmeden 1hafta önce bende rüyamda görmüştüm, rüyamda eşime hamileyim oğlum olacak diyordum ve sahiden oğlum olacak :)
Bende bi erkek çocuk doğurduğumu gördüm hamile kalmadan once hamileliğimi öğrendikten sonra kızım olduğunu gördüm Bakalim neyim olacak saglikli dogsun hayirli evlat olsunda erkek kiz farketmez rabbimiz daha iyisini bilir

Ben 5 ay önce bir kere rüyamda hamile olduğumu gördüm sonra doğum yaptığımı gördüm ama hala hamile değilim . Başka zaman görmemiştim
Dün akşamda yine hamileydim rüyamda . Yumurtlama dönemine girdim inşallah bu ay hamile kalırım

Insallah canım rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin sana da

Bende daha adetim yeni bitmişti kucağımda çevredeki kalabalıktan utanan ve bana sıkı sıkı sarılan bir erkek çocuğu gördüm Annecim korkma Alp’im korkma diye başını okşuyordum ve çok şükür şimdi erkek bebek bekliyoruz ve Rabbim nasip ederse adını Alp koyacağız

Ne kadar güzell maşaAllah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben rüyamda hep erkek çocukları görürdüm kızım oldu şimdi yine hamileyim kız çocuğu görüyorum hatta bi akrabamın iki kozo var sonra bi kozı daha olmuş büyümüş falan bende diyorum aa çocuğu olmuş buda kız falan diye sonra sarı ve beyaz iki tane kuş gördüm bakalm cinsiyet neolcak

Hadi hayirlisi bakalim kac haftalik hamilesin cinsiyeti ogrenince yaz lütfen benim daha kucuk 5+2 yiz

ben yaklaşık 15 gün önce gördüm bi sebeple hastaneye gidiyoruz doktor bana hamilesin diyor ben hayır değilim diyorum baya inatlaşıyor sonra kan testim pozitif çıkıyor ben hala değilim diyor :) ama adet oldum bir kaç gün sonra hatta adetim bitti ama aşırı uyku halim olduğu için test yaptım ama çıkmadı ilk defa görmüştüm belki başka birşeyin habercisidir yorumlara baktım hep güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…