Oyy kuzum oyle deme olur birgün inşAllah ne rüyalar gordunsağlıkla dogsun bebegınız cnm
demek benım kıçım açıkta kalmış hep kırmızılar geldi çünkü
Insallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın sende duam seninleinan çok oldu unuttum
Insallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın sende duam seninle
Insallah canım benimamin canım allah razı olsun
rabbım isteyen herkese sağlıklı sıhatlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
Bende bi erkek çocuk doğurduğumu gördüm hamile kalmadan once hamileliğimi öğrendikten sonra kızım olduğunu gördüm Bakalim neyim olacak saglikli dogsun hayirli evlat olsunda erkek kiz farketmez rabbimiz daha iyisini bilirGebeliğimi öğrenmeden 1hafta önce bende rüyamda görmüştüm, rüyamda eşime hamileyim oğlum olacak diyordum ve sahiden oğlum olacak :)
Insallah canım rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin sana daBen 5 ay önce bir kere rüyamda hamile olduğumu gördüm sonra doğum yaptığımı gördüm ama hala hamile değilim . Başka zaman görmemiştim
Dün akşamda yine hamileydim rüyamda . Yumurtlama dönemine girdim inşallah bu ay hamile kalırım
Ne kadar güzell maşaAllah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende daha adetim yeni bitmişti kucağımda çevredeki kalabalıktan utanan ve bana sıkı sıkı sarılan bir erkek çocuğu gördüm Annecim korkma Alp’im korkma diye başını okşuyordum ve çok şükür şimdi erkek bebek bekliyoruz ve Rabbim nasip ederse adını Alp koyacağız
Amin canımInsallah canım rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin sana da
Ben rüyamda hep erkek çocukları görürdüm kızım oldu şimdi yine hamileyim kız çocuğu görüyorum hatta bi akrabamın iki kozo var sonra bi kozı daha olmuş büyümüş falan bende diyorum aa çocuğu olmuş buda kız falan diye sonra sarı ve beyaz iki tane kuş gördüm bakalm cinsiyet neolcakHikâyelerinizi merak ediyorum kızlar bende hamile kaldığım ay daha adetim yeni bitmişti rüyamda erkek bebek dogurdugumu gördüm o rüyadan 1 hafta sonra da ruyamda 3 tane hamilelik testi yaptim 3u de pozitif çıkmıştı, sonra gercekten ilk test yaptim cok silik çıktı inanamadım arka arkasina 3 tane test yaptim 3 u de pozitif çıktı şimdi 4+3 günlük hamileyim cok sukur bugünde rüyamda bi kızım olduğunu daha yeni doğmuş babasinin kucağında gördüm sizlerin hikayeleri neler merak ediyorum maksat muhabbet olsun :)
Hadi hayirlisi bakalim kac haftalik hamilesin cinsiyeti ogrenince yaz lütfen benim daha kucuk 5+2 yizBen rüyamda hep erkek çocukları görürdüm kızım oldu şimdi yine hamileyim kız çocuğu görüyorum hatta bi akrabamın iki kozo var sonra bi kozı daha olmuş büyümüş falan bende diyorum aa çocuğu olmuş buda kız falan diye sonra sarı ve beyaz iki tane kuş gördüm bakalm cinsiyet neolcak
Bende daha 5 haftalık bakalım nasip kısmet bi tane kızım var rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı evlat hayırlı evlat versin inşallahHadi hayirlisi bakalim kac haftalik hamilesin cinsiyeti ogrenince yaz lütfen benim daha kucuk 5+2 yiz
Amin canım insaAllahBende daha 5 haftalık bakalım nasip kısmet bi tane kızım var rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı evlat hayırlı evlat versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?