Hikâyelerinizi merak ediyorum kızlar bende hamile kaldığım ay daha adetim yeni bitmişti rüyamda erkek bebek dogurdugumu gördüm o rüyadan 1 hafta sonra da ruyamda 3 tane hamilelik testi yaptim 3u de pozitif çıkmıştı, sonra gercekten ilk test yaptim cok silik çıktı inanamadım arka arkasina 3 tane test yaptim 3 u de pozitif çıktı şimdi 4+3 günlük hamileyim cok sukur bugünde rüyamda bi kızım olduğunu daha yeni doğmuş babasinin kucağında gördüm sizlerin hikayeleri neler merak ediyorum maksat muhabbet olsun :)
Oyy kuzum benim rabbim bir an once nasip etsin sana ve tüm evlat hasreti çekenlere inşAllah en kısa zamanda güzel haber alırsın rabbim peygamber efendimiz hürmetine hicbir kadını anne olmamakla sınamasın insaAllahhhHayırlı olsun.Sağlıkla dogsun bebegin.Insallah Allahım bizede nasip etsin.Dualarında banada yer ver neolur.
Benimde ayaklarım donuyor hic ısınmıyor bu erkek belirtisimiymis birde mide bulantım asermem yok öyle bende merak ediyorum cinsiyetini anneler hisseder derler. Ben bazen erkek hissediyorum bazen kız yani hissedemiyorum sanirim sizde de boyle miKızımdayken herkes erkektir dedi ben rüyamda hep erkek gördm ama kızım oldu şimdide 5 haftalığm sanrm rüyamda iki kez kız çocuk gördüm yeni tanıştığım sayılır senin kızın olur dedi bakalım bunda tersi çıkacakmı erkek belirtisi olarak ayaklarım donuyo resmen bide sağda batmalarım hep beta değerimde 5gün gecikmeye 7530.20 çıktı bakalm merakla bekliyorum erkekmi diye tabiki rabbim sağlıklı versin önce
Evet aynen böyle bide sağda batmalarım sağa yerleşiyo sanrm kızımda vücudum yanardı onada bu ayda hamile kalmştm çünkü bu sefer ayaklarım donuyo bide rüyam ters çıkmştı bakalm bu seferrde ölemi olcakBenimde ayaklarım donuyor hic ısınmıyor bu erkek belirtisimiymis birde mide bulantım asermem yok öyle bende merak ediyorum cinsiyetini anneler hisseder derler. Ben bazen erkek hissediyorum bazen kız yani hissedemiyorum sanirim sizde de boyle mi
Çocuk işi ciddi iştir başkası fasa fiso eşine güven sadece ona göre hareket etben 8 aylık evliyim. daha oncesi var 6 yıl beraberdik. esimin ailesi yüzünden boşanma aşamasına geldik tam ben bebek düşunurken. dogum kontrol hapını bırakmışken. sonra annemin evine gittim 1 ay. eşim geri döndürdü aile terapisti vs çabalıyoruz anlasmak için. erkek bebek çok istiyorum ama eşime guvenim yok ailesi yüzünden. acele etmiyorum tekrar hap kullanmaya basladım 2 aydır. yalnız dün aksam kendimi hamile gördüm. şuam doguma 1 ay kalmış arkadasım var onu göruyorum bende yanındayım geziyoruz benimde 6 aylık filanmış. hepbirlikte yemek yiyoruz. çok güzel bir duygu oldugunu hissettim. fakat esime güvenmediğim için şuan cesaretim yok
beklemeye aldım şimdilik bende. evliliğim 1.5 - 2 yıl olsun en azından dedimÇocuk işi ciddi iştir başkası fasa fiso eşine güven sadece ona göre hareket et
Yıl olarak şartlamayın güven önemli biraz eşinizi yoklayın bu süreçtebeklemeye aldım şimdilik bende. evliliğim 1.5 - 2 yıl olsun en azından dedim
tesekkür ederim. zaten yürütemezsek ailesi böyle devam ederse biticek. ne kadar istesemde baskılıyorum.Yıl olarak şartlamayın güven önemli biraz eşinizi yoklayın bu süreçte
Rabbim inşallah gönlünüze göre hayırlı kılar herşeyitesekkür ederim. zaten yürütemezsek ailesi böyle devam ederse biticek. ne kadar istesemde baskılıyorum.
aminn. benimde tüm dualarım hakkımda hayırlısı neyse o olsunRabbim inşallah gönlünüze göre hayırlı kılar herşeyi
Canım benim vucudum ateş gibi yanıyor ama sadece ayaklarım buz gibi oluyor hatta eşim der sen hasta misin vücudun yanıyor diye. Anlamadim neden boyleEvet aynen böyle bide sağda batmalarım sağa yerleşiyo sanrm kızımda vücudum yanardı onada bu ayda hamile kalmştm çünkü bu sefer ayaklarım donuyo bide rüyam ters çıkmştı bakalm bu seferrde ölemi olcak
Benimde öyle bakalım cinsiyet neolucak sağlıklı olsun öncelikli duam o snrada erkektir diyorum bi kızım var birde oğlum olsa çok güzel olur sizin gönlünüzden ne geçiyoCanım benim vucudum ateş gibi yanıyor ama sadece ayaklarım buz gibi oluyor hatta eşim der sen hasta misin vücudun yanıyor diye. Anlamadim neden boyle
Erkek veya kız olsun diyemiyorum neden bilmiyorum sağlıklı olsun inşaallahBenimde öyle bakalım cinsiyet neolucak sağlıklı olsun öncelikli duam o snrada erkektir diyorum bi kızım var birde oğlum olsa çok güzel olur sizin gönlünüzden ne geçiyo
İnşallah rabbim sağlıklı versin hepimizeErkek veya kız olsun diyemiyorum neden bilmiyorum sağlıklı olsun inşaallah
Amin canimİnşallah rabbim sağlıklı versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?