Ins ya çok istiyorum herkes gibi bugüne kadar hep tek çizgi gördüğüm için bu bile benim için suan mucizeBenim bu kadar bile çıkmıyor hamilesin bence
Bencede gebelik var gibi ama emin olmak istiyosan kan testi yap veya direk ultrasona gir ve bişi sorcam beyaz sümük şeklinde akıntın falan varmı? hakkında hayırlısı neyse o olsun inş cnmCanim 1 gün arayla yaptığım idrar testleri bunlar.. en son ki bu sabahti yarinda adet gunum ama hala emin olamıyorum adet gunumun gecmesini bekliyorum sence hamilemiyim
Canım bir gün arayla yaptığım idrar testleri bunlar... en son ki bu sabahtı.. yarın adet günüm ama hala emin olamıyorum adet günümün geçmesini bekliyorum sence hamilemiyim
Evet canim krem gibi ayni yumurtlamadan beri bacak ve kasik agrim vardı suan biseyim yok akintida cok yok sadece belim ve sırtim hafif agriyo ha bide karnım sisBencede gebelik var gibi ama emin olmak istiyosan kan testi yap veya direk ultrasona gir ve bişi sorcam beyaz sümük şeklinde akıntın falan varmı? hakkında hayırlısı neyse o olsun inş cnm
Canım aynı belirtiler bende de var ama test niye negatif çıkıyor anlamış değilimEvet canim krem gibi ayni yumurtlamadan beri bacak ve kasik agrim vardı suan biseyim yok akintida cok yok sadece belim ve sırtim hafif agriyo ha bide karnım sis
Olabilir canim ama kan yaptirmissin olsaydi çıkar gibi geliyo bana cokta bilgim yok açıkçası ıns düşündüğün gibidir bekle bakalım biraz dahaCanım aynı belirtiler bende de var ama test niye negatif çıkıyor anlamış değilim
Acaba geç döllenme olabilir mi?
Kan testi yaptırdım
Sonucu bekliyorumOlabilir canim ama kan yaptirmissin olsaydi çıkar gibi geliyo bana cokta bilgim yok açıkçası ıns düşündüğün gibidir bekle bakalım biraz daha
Ha ben sonucu aldın sandım canm kusura bakma ıns hayirli haberlerini bekliyorumSonucu bekliyorum
İnşallah canım dua et banaHa ben sonucu aldın sandım canm kusura bakma ıns hayirli haberlerini bekliyorum
Kiz ben daha bilmiyorumki hamile olduğumu ama tabiki ederim duaİnşallah canım dua et bana
Sonuçta sen hamilesin hamilelerin duası kabul olurmuş
Ama senin ikinci çizgi çok belli yaniKiz ben daha bilmiyorumki hamile olduğumu ama tabiki ederim dua
Kan yaptirmayinca inanmak istemiyorum canim uzulurum cunkuAma senin ikinci çizgi çok belli yani
Tabi haklısınKan yaptirmayinca inanmak istemiyorum canim uzulurum cunku
O akıntı genelde gebe bayanlarda görülür ki hala bende var ilk zamanlarda pek belirtisi yoktur gebeliğin ama bende uykudan çok uyanma ve sık sık idrara çıkma bide o akıntı ilk zamnlar ki belirtilerimdi dişinizi sıkın kızlarinş gebeliktir sizdeki belirtilerdeEvet canim krem gibi ayni yumurtlamadan beri bacak ve kasik agrim vardı suan biseyim yok akintida cok yok sadece belim ve sırtim hafif agriyo ha bide karnım sis
Benim bi ara da böyle 10 gün geçmişti hamile değildimTabi haklısın
Bende reglimden 2 gün önce yaptırmıştım kan testi negatif çıkmıştı
Gebe olmayan bayanlarda görülmez mi o akıntıO akıntı genelde gebe bayanlarda görülür ki hala bende var ilk zamanlarda pek belirtisi yoktur gebeliğin ama bende uykudan çok uyanma ve sık sık idrara çıkma bide o akıntı ilk zamnlar ki belirtilerimdi dişinizi sıkın kızlarinş gebeliktir sizdeki belirtilerde
Nasip canimTabi haklısın
Bende reglimden 2 gün önce yaptırmıştım kan testi negatif çıkmıştı
Aynen herşeyin hayırlısıNasip canim
Ins canim ağzına sağlıkkk Allah herkese nasip etsin o duyguyuO akıntı genelde gebe bayanlarda görülür ki hala bende var ilk zamanlarda pek belirtisi yoktur gebeliğin ama bende uykudan çok uyanma ve sık sık idrara çıkma bide o akıntı ilk zamnlar ki belirtilerimdi dişinizi sıkın kızlarinş gebeliktir sizdeki belirtilerde
Yani ben şahsen bekarken kendimde öle bi akıntı görmemiştim ve bunu bi doktordan da duymuştumGebe olmayan bayanlarda görülmez mi o akıntı
Hmm bende de var akıntıYani ben şahsen bekarken kendimde öle bi akıntı görmemiştim ve bunu bi doktordan da duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?