Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Bencede gebelik var gibi ama emin olmak istiyosan kan testi yap veya direk ultrasona gir ve bişi sorcam beyaz sümük şeklinde akıntın falan varmı? hakkında hayırlısı neyse o olsun inş cnm

Bencede gebelik var gibi ama emin olmak istiyosan kan testi yap veya direk ultrasona gir ve bişi sorcam beyaz sümük şeklinde akıntın falan varmı? hakkında hayırlısı neyse o olsun inş cnm
Evet canim krem gibi ayni yumurtlamadan beri bacak ve kasik agrim vardı suan biseyim yok akintida cok yok sadece belim ve sırtim hafif agriyo ha bide karnım sis

Evet canim krem gibi ayni yumurtlamadan beri bacak ve kasik agrim vardı suan biseyim yok akintida cok yok sadece belim ve sırtim hafif agriyo ha bide karnım sis
Canım aynı belirtiler bende de var ama test niye negatif çıkıyor anlamış değilim
Acaba geç döllenme olabilir mi?
Kan testi yaptırdım

Canım aynı belirtiler bende de var ama test niye negatif çıkıyor anlamış değilim
Acaba geç döllenme olabilir mi?
Kan testi yaptırdım
Olabilir canim ama kan yaptirmissin olsaydi çıkar gibi geliyo bana cokta bilgim yok açıkçası ıns düşündüğün gibidir bekle bakalım biraz daha

O akıntı genelde gebe bayanlarda görülür ki hala bende var ilk zamanlarda pek belirtisi yoktur gebeliğin ama bende uykudan çok uyanma ve sık sık idrara çıkma bide o akıntı ilk zamnlar ki belirtilerimdi dişinizi sıkın kızlarinş gebeliktir sizdeki belirtilerde

Gebe olmayan bayanlarda görülmez mi o akıntı

Ins canim ağzına sağlıkkk Allah herkese nasip etsin o duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…