Hayırlı olsunzamanın da çocuk için çok uğraşıp sonra ara vermiştik ve ben ciddi diyet yapıyodum yani hiç planlarım arasında yoktu.. 3 eylül de hasta olmam lazımdı ama olmadım eczaneye söktürücü almaya gitcektim bi arkadaşım nolur bi tane de tes al dedi bi söktürücü bir de test aldım adetim geçtikten iki gün sonra testte hafif bi çizgi vardı o gece kan verdim 185 çıktı 4 gün sonra tekrar verdim 1089 çıktı önümüzde ki pazartesi de doktor randevum var bakalım ne dicek..
AminIns hayirli bir sonuç çıkar Allah kimseye aratmasin
aminn darısı isteyen herkese olsun inşallah .. 5+2 canım suanHayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
Kaç haftalık olduğunu biliyor musun
Erken gebelik testiyle mi yapmıştın testizamanın da çocuk için çok uğraşıp sonra ara vermiştik ve ben ciddi diyet yapıyodum yani hiç planlarım arasında yoktu.. 3 eylül de hasta olmam lazımdı ama olmadım eczaneye söktürücü almaya gitcektim bi arkadaşım nolur bi tane de tes al dedi bi söktürücü bir de test aldım adetim geçtikten iki gün sonra testte hafif bi çizgi vardı o gece kan verdim 185 çıktı 4 gün sonra tekrar verdim 1089 çıktı önümüzde ki pazartesi de doktor randevum var bakalım ne dicek..
Amiinnn inşallahaminn darısı isteyen herkese olsun inşallah .. 5+2 canım suan
Canim dunkini hatirlamiyorum farkli bir markaydi bugunki oncomed diye bir testAmin
senin yaptığın testin markası ne?
Bende test yapıcamCanim dunkini hatirlamiyorum farkli bir markaydi bugunki oncomed diye bir test
Sonucunu bekliyoruzzzzzBende test yapıcam
Şimdiden merak ediyorum sonuç nasıl çıkacak
yok normal testti sanırım bu ucuz olanlardanErken gebelik testiyle mi yapmıştın testi
Gunaydin canim daha oncesinden silik çıkıyor demiştin sankiGünaydın kızlar
Test yaptım maalesef negatif çıktı
Canim senin adetin geçmiş ama bence bi kan testi yaptır net belli olsun benim daha geçmediği için gitmiyorum hayal kirikligina ugramamak için çizgiyi gördüm ama hala emin olamiyorumErken ve normal olmak üzere iki tane test yaptım
Erken teste tek çizgi
Normal testte çok silik çizgiyi hemen gördüm 5 dakikada
Bekle o zaman canim hayirlisi olsun4 gün daha bekleyeceğim kan testini yaptırmak için
Amin inşallahHoşgeldiniz kızlar rabbim bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bir sorunuz veya sıkıntınız olursa paylaşın yardımcı olalım birbirimize
Canim 1 gün arayla yaptığım idrar testleri bunlar.. en son ki bu sabahti yarinda adet gunum ama hala emin olamıyorum adet gunumun gecmesini bekliyorum sence hamilemiyimHoşgeldiniz kızlar rabbim bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bir sorunuz veya sıkıntınız olursa paylaşın yardımcı olalım birbirimize
Canım bir gün arayla yaptığım idrar testleri bunlar... en son ki bu sabahtı.. yarın adet günüm ama hala emin olamıyorum adet günümün geçmesini bekliyorum sence hamilemiyimHoşgeldiniz kızlar rabbim bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bir sorunuz veya sıkıntınız olursa paylaşın yardımcı olalım birbirimize
Benim bu kadar bile çıkmıyor hamilesin benceCanim 1 gün arayla yaptığım idrar testleri bunlar.. en son ki bu sabahti yarinda adet gunum ama hala emin olamıyorum adet gunumun gecmesini bekliyorum sence hamilemiyim
Canım bir gün arayla yaptığım idrar testleri bunlar... en son ki bu sabahtı.. yarın adet günüm ama hala emin olamıyorum adet günümün geçmesini bekliyorum sence hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?