Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
Kaç haftalık olduğunu biliyor musun

Erken gebelik testiyle mi yapmıştın testi

Erken ve normal olmak üzere iki tane test yaptım
Erken teste tek çizgi
Normal testte çok silik çizgiyi hemen gördüm 5 dakikada

Erken ve normal olmak üzere iki tane test yaptım
Erken teste tek çizgi
Normal testte çok silik çizgiyi hemen gördüm 5 dakikada
Canim senin adetin geçmiş ama bence bi kan testi yaptır net belli olsun benim daha geçmediği için gitmiyorum hayal kirikligina ugramamak için çizgiyi gördüm ama hala emin olamiyorum

Hoşgeldiniz kızlar rabbim bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bir sorunuz veya sıkıntınız olursa paylaşın yardımcı olalım birbirimize

Hoşgeldiniz kızlar rabbim bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bir sorunuz veya sıkıntınız olursa paylaşın yardımcı olalım birbirimize
Canim 1 gün arayla yaptığım idrar testleri bunlar.. en son ki bu sabahti yarinda adet gunum ama hala emin olamıyorum adet gunumun gecmesini bekliyorum sence hamilemiyim
Canım bir gün arayla yaptığım idrar testleri bunlar... en son ki bu sabahtı.. yarın adet günüm ama hala emin olamıyorum adet günümün geçmesini bekliyorum sence hamilemiyim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-09-14 at 10.38.54.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 54
Benim bu kadar bile çıkmıyor hamilesin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…