- 17 Ocak 2016
- 489
- 493
- 103
Canım ya kendini sıkıntıya sokma bundan bebeğinde etkilenir üzme kendini bazen bizdede oluyor ama gözünaydın bak sağlıkla doğurmayı nasip etsin rabbim inş ben bebeğimin kalbini ilk 9 haftalıkken dinlemiştimMerhabalar bende aranıza katıldımBiz 2 senedir bebek istiyorduk bende pko hormonal sıkıntılar vardı ilaçsız adet olamıyordum eşimdede sperm azlığı çıkmıştı aşılama yada tüp bebek yaptırmamız önerildi biz bir süre daha beklemeye kendi kendimize denemeye karar verdik ve Allah ummadığımız anda nasip etti çok şükür. Bayramdan 1 hafta önce evde test yaptım pozitif çıktı şok olduk (Adet düzensizliğim olduğu için adet günüm geçince değil 1-2 gün kusma bulantı yaşadım ordan şüphelenip test yaptık :) ) Hemen ertesi gün hastaneye gittim son adet tarihime göre 6 haftalıkmış ultrasona aldılar direk "Evet kese var bebek var ama kalp atışı yok"dedi bende acemiyim bilmiyorum kalp atışınında olması gerektiğini düşünüp ağlamaya başladım daha erken canını sıkma duyulmaya bilir hiç birşey demediler bayramdan sonra tekrar gel dediler sadece ağlaya ağlaya çıktım. Bu kez özel bi hastaneye gittim içime sinmedi orda dahada moralim bozuldu "Kese var evet ama şekli bozulmuş ben bişey göremiyorum" dedi Zaten 3 gündür birşey yiyemiyordum bunlarıda yaşayınca akşam acillik oldum ayakta duramadım yatış verdiler. Bu arada ilk gittiğim doktor 6-7 tüp kan istedi sonuçları internetten takip ettim beta HCG istememiş HCG sonucuda göremedim. Hastanede yattığımın 2 . günü tekrar ultrasona aldılar bir gün önce yaşadıklarımı anlattım "Sen bakma onlara daha çok küçük görememişlerdir bakalım biz görebilecekmiyiz . Evet var yaşıyor bi sıkıntı görünmüyo canını sıkma"dedi . Yinede herşey bayramdan sonraya kaldı bayram okadar zor geçti ki adeta geçmek bilmedi. (Genel olarak sıkıntılarım olduğu için senelerdir gittiğim doktorum var ama tam o hafta izinliymiş oyüzden hep bilmediğim doktorlara gittim) Salı günü kendi doktoruma gittim ultrasona baktı "Evet kalp atışı var " dedi ve dinletti Okadar mutlu oldumki okadar rahatladım ki .. Allahıma çok şükür.. Ama benim içimde hala korku var ya birşey olursa ya bi sıkıntı çıkarsa diye içimi ferah tutmak istiyorum ama engel olamıyorum bu korkular normal mi ?
Kusura bakmayın çok uzun oldu ama hemen hemen aynı gün aynı haftalardayız beni daha iyi anlarsınız hem anlatıp dertleşmek hemde sevinç paylaşmak istedim :)
Yazdıklarını sonuna kadar okudum aynı duyguyu paylaşıyoruz bende bayramdan önce keseyi gördüm bayram çok zor geçmişti acaba kalbi atıyor mu diye düşünüp duruyordum iki gün önce kalp atışlarını duydum çok şükür ama ultrasondan baktı rahimde kanama alanları var dedi doktor kese büyüdükçe kendi kendine gider ya da hafif kanaman olur olursa iğne yaparız dinlenirsin dedi ayın 20sinde tekrar gidicem henüz bir kanamam yok ya olursa diye düşünmekten ya da acaba kalbi hala atmaya devam ediyor mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum anlayacağın yalnız değilsin canımMerhabalar bende aranıza katıldımBiz 2 senedir bebek istiyorduk bende pko hormonal sıkıntılar vardı ilaçsız adet olamıyordum eşimdede sperm azlığı çıkmıştı aşılama yada tüp bebek yaptırmamız önerildi biz bir süre daha beklemeye kendi kendimize denemeye karar verdik ve Allah ummadığımız anda nasip etti çok şükür. Bayramdan 1 hafta önce evde test yaptım pozitif çıktı şok olduk (Adet düzensizliğim olduğu için adet günüm geçince değil 1-2 gün kusma bulantı yaşadım ordan şüphelenip test yaptık :) ) Hemen ertesi gün hastaneye gittim son adet tarihime göre 6 haftalıkmış ultrasona aldılar direk "Evet kese var bebek var ama kalp atışı yok"dedi bende acemiyim bilmiyorum kalp atışınında olması gerektiğini düşünüp ağlamaya başladım daha erken canını sıkma duyulmaya bilir hiç birşey demediler bayramdan sonra tekrar gel dediler sadece ağlaya ağlaya çıktım. Bu kez özel bi hastaneye gittim içime sinmedi orda dahada moralim bozuldu "Kese var evet ama şekli bozulmuş ben bişey göremiyorum" dedi Zaten 3 gündür birşey yiyemiyordum bunlarıda yaşayınca akşam acillik oldum ayakta duramadım yatış verdiler. Bu arada ilk gittiğim doktor 6-7 tüp kan istedi sonuçları internetten takip ettim beta HCG istememiş HCG sonucuda göremedim. Hastanede yattığımın 2 . günü tekrar ultrasona aldılar bir gün önce yaşadıklarımı anlattım "Sen bakma onlara daha çok küçük görememişlerdir bakalım biz görebilecekmiyiz . Evet var yaşıyor bi sıkıntı görünmüyo canını sıkma"dedi . Yinede herşey bayramdan sonraya kaldı bayram okadar zor geçti ki adeta geçmek bilmedi. (Genel olarak sıkıntılarım olduğu için senelerdir gittiğim doktorum var ama tam o hafta izinliymiş oyüzden hep bilmediğim doktorlara gittim) Salı günü kendi doktoruma gittim ultrasona baktı "Evet kalp atışı var " dedi ve dinletti Okadar mutlu oldumki okadar rahatladım ki .. Allahıma çok şükür.. Ama benim içimde hala korku var ya birşey olursa ya bi sıkıntı çıkarsa diye içimi ferah tutmak istiyorum ama engel olamıyorum bu korkular normal mi ?
Kusura bakmayın çok uzun oldu ama hemen hemen aynı gün aynı haftalardayız beni daha iyi anlarsınız hem anlatıp dertleşmek hemde sevinç paylaşmak istedim :)
Ay cnm ya nasıl üzmüşler seni doktor çok önemli gerçekten, doktorun yaklaşımı nasıl etkiliyor anne adayını. Sen boşver bebişe odaklan keyfini çıkar, mucize onlar bizim için.Merhabalar bende aranıza katıldımBiz 2 senedir bebek istiyorduk bende pko hormonal sıkıntılar vardı ilaçsız adet olamıyordum eşimdede sperm azlığı çıkmıştı aşılama yada tüp bebek yaptırmamız önerildi biz bir süre daha beklemeye kendi kendimize denemeye karar verdik ve Allah ummadığımız anda nasip etti çok şükür. Bayramdan 1 hafta önce evde test yaptım pozitif çıktı şok olduk (Adet düzensizliğim olduğu için adet günüm geçince değil 1-2 gün kusma bulantı yaşadım ordan şüphelenip test yaptık :) ) Hemen ertesi gün hastaneye gittim son adet tarihime göre 6 haftalıkmış ultrasona aldılar direk "Evet kese var bebek var ama kalp atışı yok"dedi bende acemiyim bilmiyorum kalp atışınında olması gerektiğini düşünüp ağlamaya başladım daha erken canını sıkma duyulmaya bilir hiç birşey demediler bayramdan sonra tekrar gel dediler sadece ağlaya ağlaya çıktım. Bu kez özel bi hastaneye gittim içime sinmedi orda dahada moralim bozuldu "Kese var evet ama şekli bozulmuş ben bişey göremiyorum" dedi Zaten 3 gündür birşey yiyemiyordum bunlarıda yaşayınca akşam acillik oldum ayakta duramadım yatış verdiler. Bu arada ilk gittiğim doktor 6-7 tüp kan istedi sonuçları internetten takip ettim beta HCG istememiş HCG sonucuda göremedim. Hastanede yattığımın 2 . günü tekrar ultrasona aldılar bir gün önce yaşadıklarımı anlattım "Sen bakma onlara daha çok küçük görememişlerdir bakalım biz görebilecekmiyiz . Evet var yaşıyor bi sıkıntı görünmüyo canını sıkma"dedi . Yinede herşey bayramdan sonraya kaldı bayram okadar zor geçti ki adeta geçmek bilmedi. (Genel olarak sıkıntılarım olduğu için senelerdir gittiğim doktorum var ama tam o hafta izinliymiş oyüzden hep bilmediğim doktorlara gittim) Salı günü kendi doktoruma gittim ultrasona baktı "Evet kalp atışı var " dedi ve dinletti Okadar mutlu oldumki okadar rahatladım ki .. Allahıma çok şükür.. Ama benim içimde hala korku var ya birşey olursa ya bi sıkıntı çıkarsa diye içimi ferah tutmak istiyorum ama engel olamıyorum bu korkular normal mi ?
Canım ya kendini sıkıntıya sokma bundan bebeğinde etkilenir üzme kendini bazen bizdede oluyor ama gözünaydın bak sağlıkla doğurmayı nasip etsin rabbim inş ben bebeğimin kalbini ilk 9 haftalıkken dinlemiştimyemene içmene dikkat et yorma kendini gerisi takdiri ilahi herşey olacağına varır aramıza hoşgeldin tebrikler güzel anne içini ferah tut
Çok teşekkür ederim sağolun herşey Allahtan gerçekten, aklıma öyle şeyler geldikçe dua ediyorum artık rahatlıyorum. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim sağolun herşey Allahtan gerçekten, aklıma öyle şeyler geldikçe dua ediyorum artık rahatlıyorum. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
O bekleme süresi gerçekten çok zordu inşallah kanamanız olmaz hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallahYazdıklarını sonuna kadar okudum aynı duyguyu paylaşıyoruz bende bayramdan önce keseyi gördüm bayram çok zor geçmişti acaba kalbi atıyor mu diye düşünüp duruyordum iki gün önce kalp atışlarını duydum çok şükür ama ultrasondan baktı rahimde kanama alanları var dedi doktor kese büyüdükçe kendi kendine gider ya da hafif kanaman olur olursa iğne yaparız dinlenirsin dedi ayın 20sinde tekrar gidicem henüz bir kanamam yok ya olursa diye düşünmekten ya da acaba kalbi hala atmaya devam ediyor mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum anlayacağın yalnız değilsin canım
Olabilir canım hatta yeni bir şey duydum silik çıkınca erkek oluyormuş cinsiyeti ,inşaallah sağlıklı bir bebişin olur, biraz daha bekleyip kan tahlili yaptır en net sonucu kan tahlili verirMerhaba aranıza yeni katıldım uzun zamandır siteyi takip ediyorum 1 senelik evliyim 5 aydır çocuk düşünüyorum belirtilerine rağmen hiç pozitif sonuç alamadım.. bu ay adetim ayin 15.i 3 gün varken idrar testi yaptim yani dün ikinci çizgi silik çıktı gölge gibi pembelik yok bu durumda hamilelik söz konusu olabilirmi günler geçmiyor ki ogreniyim
Olabilir canım hatta yeni bir şey duydum silik çıkınca erkek oluyormuş cinsiyeti ,inşaallah sağlıklı bir bebişin olur, biraz daha bekleyip kan tahlili yaptır en net sonucu kan tahlili verir
Yaptığın testin Resmini yollar mısınCanim dayanamadım bugün bidaha yaptım rengi düne göre biraz daha pembelesmis ve belli oluyo
Yaptığın testin Resmini yollar mısın
Yaptığın testin Resmini yollar mısın
Nasıl öğrendinbir acemi anne de benim.. ben de bu ay öğrendim hamile olduğumu..
Ay canimmm ins Sende hamilesindirİkinci çizgi çok net şekilde görünüyor
Hayırlı olsun hamilesin
İnşallah bende yarın test yapıcam bakalım sonuç ne çıkacakAy canimmm ins Sende hamilesindir
Ins hayirli bir sonuç çıkar Allah kimseye aratmasinİnşallah bende yarın test yapıcam bakalım sonuç ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?