Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Canım ya kendini sıkıntıya sokma bundan bebeğinde etkilenir üzme kendini bazen bizdede oluyor ama gözünaydın bak sağlıkla doğurmayı nasip etsin rabbim inş ben bebeğimin kalbini ilk 9 haftalıkken dinlemiştim yemene içmene dikkat et yorma kendini gerisi takdiri ilahi herşey olacağına varır aramıza hoşgeldin tebrikler güzel anne içini ferah tut

Yazdıklarını sonuna kadar okudum aynı duyguyu paylaşıyoruz bende bayramdan önce keseyi gördüm bayram çok zor geçmişti acaba kalbi atıyor mu diye düşünüp duruyordum iki gün önce kalp atışlarını duydum çok şükür ama ultrasondan baktı rahimde kanama alanları var dedi doktor kese büyüdükçe kendi kendine gider ya da hafif kanaman olur olursa iğne yaparız dinlenirsin dedi ayın 20sinde tekrar gidicem henüz bir kanamam yok ya olursa diye düşünmekten ya da acaba kalbi hala atmaya devam ediyor mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum anlayacağın yalnız değilsin canım

Ay cnm ya nasıl üzmüşler seni doktor çok önemli gerçekten, doktorun yaklaşımı nasıl etkiliyor anne adayını. Sen boşver bebişe odaklan keyfini çıkar, mucize onlar bizim için.

Çok teşekkür ederim sağolun herşey Allahtan gerçekten, aklıma öyle şeyler geldikçe dua ediyorum artık rahatlıyorum. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim sağolun herşey Allahtan gerçekten, aklıma öyle şeyler geldikçe dua ediyorum artık rahatlıyorum. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

O bekleme süresi gerçekten çok zordu inşallah kanamanız olmaz hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah

Merhaba aranıza yeni katıldım uzun zamandır siteyi takip ediyorum 1 senelik evliyim 5 aydır çocuk düşünüyorum belirtilerine rağmen hiç pozitif sonuç alamadım.. bu ay adetim ayin 15.i 3 gün varken idrar testi yaptim yani dün ikinci çizgi silik çıktı gölge gibi pembelik yok bu durumda hamilelik söz konusu olabilirmi günler geçmiyor ki ogreniyim

Olabilir canım hatta yeni bir şey duydum silik çıkınca erkek oluyormuş cinsiyeti ,inşaallah sağlıklı bir bebişin olur, biraz daha bekleyip kan tahlili yaptır en net sonucu kan tahlili verir

Canim dayanamadım bugün bidaha yaptım rengi düne göre biraz daha pembelesmis ve belli oluyo

zamanın da çocuk için çok uğraşıp sonra ara vermiştik ve ben ciddi diyet yapıyodum yani hiç planlarım arasında yoktu.. 3 eylül de hasta olmam lazımdı ama olmadım eczaneye söktürücü almaya gitcektim bi arkadaşım nolur bi tane de tes al dedi bi söktürücü bir de test aldım adetim geçtikten iki gün sonra testte hafif bi çizgi vardı o gece kan verdim 185 çıktı 4 gün sonra tekrar verdim 1089 çıktı önümüzde ki pazartesi de doktor randevum var bakalım ne dicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…