Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

6.haftamdayım hala inanamıyorum...henüz bulantı vs pek bi belirti başlamadı.Fakat çok gazım oluyor karnım bazen kocaman oluyor.Sizlerin nasıl gidiyor ? Ctesi keseyi gördük ptesi kalp atışlarını duyucaz inşallah.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum....

aynen canım yaa kocamdan utanıyorum valla. Benimde karnım kocam oluyo. Bulantım yok ama cok iştahımda yok. Acıktıgım için yiyorum ama yerken zevk almıyorum artık.. bulantılarda baslarsa yandık valla. Bayramda napacaksaak. Bide ben sehir dışına cıkcam. Ben hala hamile değilmiyim acaba. O görülen kese değildir belki modunda geziyorum. İnanamıyorum hala. Ben keseyi geçen hafta gördüm. ayın 5inde de randevum var. Kalp atsını görürüm umarım yaa. Heralde anca o zaman inanırım.

topiğin hayırlı olsun canım darısı tez zamanda bize belki en kısa zamanda bizde katılırız buraya. Hamiş anneler bunlar bence en güzel zamanlarınız fırsatını iyi değerlendirin kocişlere naz yapın canınız bişi çekmesede çekti diyin. hihiii ne kadan kötüyüm demi.

Son düzenleme:
merhabalar
ben de aranıza yeni katıldım.geçen hafta kendm test yaptım. iki çizgi çıktı inanamadım. kimseye söyleyemedim. evvelki gün doktora gidip kan testi yaptırdım ve yaklaşık beş haftalık olduğunu öğrendim. koşar adımlarla hastaneden çıktım. ayrıntılı muayene olmadım. pazartesi onun için gideceğim ama eşim ve annem dışında hala birilerine söylemeye niyetim yok:)
şoktayım
mutlu gibiyim ama emin değilim
henüz sekiz aylık evliyim...

Günaydın kızlarr,,

Kİmseye soylemek istemiyordum bende hamile oldugumu ama eşim sayesinde herkes öğrendi. Kİmse sevinmeyecek bebeğime diye ağladığım zamanı biliyorum yaa ayh bu hamilelik neler yaptırıyo insana. ;Şimdi o kadar duygusal değilim ama eşim cok ilgilendiği için sanırım. YA sürekliş hamilelikden konusmak istiyorum. Bu topiğide onun için açtım. Annem nedense hamile oldugumu bilmiyomus gibi hiç konusmuyo o konuda. Ben catlamak üzereyim ama. İş yerimde tum bayanlar öğrendi. Ban sordular yalanlayamadım mecbur soyledim. Gözlerimin çakmak baktıgından bide kirpiklerimin karıstıgındaqn anlamişlar. Dünde iş yerinde sevmediğim hoslanmadıgım ama buna ragmen hergun arabayla evine bıraktıgım biri hamilemisiniz diye sordu. Evet dedim. ,Anlamıştım zaten göbeğiniz cıktı. Daha 6 hasftalık ne göbeği dedim. İç karnınız dar dikkat edin dedi. Bu nedek şimdi kızlar ya. Bİraz kiloluyum evet onu mu demek istedi acaba. 1.66 boyum var. 67 kiloyum. Hamileliğimi öğrendikten sonra 68 oldum Sizde durumlar nasıl kızlar

SAol canım benim. Kız asırı duygusallıktan ,insan nazda yapamıyo. Aşırı halsizim bide konuşmaya mecalim yok. Eşimle ilk öğrendiğimde bi konusma yaptım. Dedimki sadexce ben değil biz hamileyiz. Bundan sonra hayatımızı oyle yonlendircez dedim. Tamam dedi. Şimdi benden daha ccok yorgun. Canı bişeyler cekiyo. Utanmasa gece beni kaldırıp aşeriyorum sunu al diycek o derece yani Ya benim hamile diyorum bende kendimi hamile hissediyorum diyoAma hala soktayım. Midemde sadece acken bulanıyo. Yemek yersem sıkıntım yok. Canım yemk istemiyo hiçbişey. Ama acda kalamıyorum. Ve hala adet sancısı cekiyorum. Ama aklımdas yapcam bende gece gece uyandırcam onu. Göndercem alsın diye

Canım benim kıyamam ben sana ne güzel şeyler bunlar.Bayanlar hamile kalınca eşleride onla beraber hamile gibi oluyor demişlerdi de demekki doğruymuş buda kanıtı haha. Daha çok zaman var yaparsın elbet.Hem canın daha neler çeker kim bilir. valla ben hamile değilken canım çok şeyler çekiyor eşimden istiyorum hep oda sağ olsun beni kırmayıp alıyor tabiki gecenin bir yarısı bişi istemiyorum ama akşam geç saatlerde çektiğinde eşim erinmeden gidip alır. Bana hep diyor sen hamile olursan ben yandım benim fazla mesai yapmam lazım diye yapsın banane canım çekiyor ben napim yani.

Canım benim yaa hemen hamile kalda birlikte bezdirelim kocalarımızıKaç kez hamile kalcaz dimi. Yaapsınlar işlerini.. Benimki gözüme bakıyo bişey cekse canımda alsam diyede bende tık yok. Ne yazıkkı

Canım benim yaa hemen hamile kalda birlikte bezdirelim kocalarımızıKaç kez hamile kalcaz dimi. Yaapsınlar işlerini.. Benimki gözüme bakıyo bişey cekse canımda alsam diyede bende tık yok. Ne yazıkkı

Yarın doktora gideceğim canım inşallah güzel haberler alırım. kontrol için gideceğim bu ay 2 kere hastalanınca dedim bi göstereyim kendimi

Hoşgeldinnnn... Sende durumlar nasıl canım.. Tadını cıkarabiliyo musun hamileliğin yoksa sende bizimm gibi daha soku atamadın mı?

Yarın doktora gideceğim canım inşallah güzel haberler alırım. kontrol için gideceğim bu ay 2 kere hastalanınca dedim bi göstereyim kendimi

Haberlerini bekliyorum canım. O kisten kurtulmusundur umarım bu kez. Onumuzdeki ay cok calışırsın artık

inşallah canım biz hala çalışmalara devam ediyoruz tam gaz. yarın için dua edin bana

slm kızlar bende aranızdayım
26 sı batım dı ve o gun hamile olduğumu öğrendim inşallah haftaya kesyi gorucez
28 yaşındayım ve 70 in üzerinde kilom ve sanki daha öğreneli bi hafta olmadı ama sanki kilo aldım
pantolonlarımın dugmesişni açıyorum otururken o derece yani
birde gaz ve şişlik şikaytetim var
çok aşırı tuvalete çıkıyorum çok afedersiniz ama hem kuçuk hem buyuk çok tuvaletim geliyor :)
onun dışında bi sıkıntım yok arasıra göbek deliğimin 6 parmak altında sağ yada solda ağrım oluyo ama geçiyo sonra sanırım rahim genişliyor
daha keseyi göremedik ama ben iç gebelik olduğuna inanıyorum
hayırlısı inşallah

cuma gunu otobüsle uzun yola çıkıcam ve gelecek cumartesiş de donucem ondan endişeliyim biraz acaba bişey olur mu diye siz ne dersiniz?
bu arada daha anneme soylemeim bayramda gidince açıklamayı dusunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…