slm kızlar bende aranızdayım
26 sı batım dı ve o gun hamile olduğumu öğrendim inşallah haftaya kesyi gorucez
28 yaşındayım ve 70 in üzerinde kilom ve sanki daha öğreneli bi hafta olmadı ama sanki kilo aldım
pantolonlarımın dugmesişni açıyorum otururken o derece yani
birde gaz ve şişlik şikaytetim var
çok aşırı tuvalete çıkıyorum çok afedersiniz ama hem kuçuk hem buyuk çok tuvaletim geliyor :)
onun dışında bi sıkıntım yok arasıra göbek deliğimin 6 parmak altında sağ yada solda ağrım oluyo ama geçiyo sonra sanırım rahim genişliyor
daha keseyi göremedik ama ben iç gebelik olduğuna inanıyorum
hayırlısı inşallah
cuma gunu otobüsle uzun yola çıkıcam ve gelecek cumartesiş de donucem ondan endişeliyim biraz acaba bişey olur mu diye siz ne dersiniz?
bu arada daha anneme soylemeim bayramda gidince açıklamayı dusunuyoruz
kızlar ya belki komik ama bişey sorcam dun gece aklıma geldi biz gecen yıl bi bahçeye gitmiştik ordan ceri domates toplamıştık çok lezzetliydi gece canım ondan cekti hala da aklımda
ya şimdi benim canım hep bişeyler çeker zaten de bu aşermemi acaba yani :)
canımmmm hayırlı olsunnnn inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur çok sevindimmmm :)
Hoşgeldin canım benimm. Sen yazdın madem bende yazayım. 27 yasındayım 67,3 kilo idim. Şimdi 68 oldum bileAynen canım bendede tum tuvaletlerim geliyo Acaip şişkinlik ve gaz var.. Hatta sun işyerimde bi bayan kş kendisinden hiç haz etmem karnınız buyudu hamilemisiniz yoksa dedi: Evet ama daha cok erken dedim iç karnınız dar heralde dikkat edin oda ne demekse. Bide bende hiç bulantı falan yok. Sen ne alemdesin canım. Bu arada bende haftaya salı cıkcam yola ama arabayla. her iki saatte bir 15 dk yurumek lazımmış. Molaların hepsini iyi değerlendir canım. İyişallah olmaz bişey ama doktorunada sor istersen.
Bilmiyorum ama olmasa ne olukiSen oyleymiş gibi davran bosver... Bu günleri zor buluruz vala
Cok saol canım benim uğrastık biraz ama oldu sonunda:) Allah sanada nasip etsin iyişallah evlendikten sonra istediğin zamanda..Düğün hazırlıkları ne alemde. Karar verdin mi gelinliğine
İnşallah canım allah herkeze nasip etsin inşallah. Ohooo çook oldu 15 gün sonra teslim alıcam artık. Sen neler yapıyosun işler nasıl memnunmusun :) gelicem yakında davetiyelerinizi getirmeye :)
canım doktora sordum da ne git derim ne gitme derim
han, kanemen vs herhangi bi sırun yok ama uzun yokl ne olacağını da bilemem dedi
şimdi bişey olur doktor izin vermişti olur o yüzden kesin bişey diyemem dedi
İlk haftalarda cok bişey olmaz herlade canım ama midene cok dikkat et. Bide rahat seyler giy yolda. Gerekirse kocanın kucagına uzanırsın. Ona göre giyin.
Ooooo topigin hayirli olsunkizz bir hamile kalayim senen topiginden cikmam artik
topiğin hayırlı olsun bende yeni hamileyiiimmm :) allahım çok mutluyum. ama etrafımda pek kimse yok anlatabileceğim. yazık kocişime anlatıyorum tüm öğrendiklerimi. bıktı artık benden :) ama çooook sevindi. tabi kalbini duymadıkça bize rahat yok
Mrb bende yeni ogrendim sayilir..sat im 1 temmuzdu. Randevu almak istedigm doktor biraz yogundu .ayin 14 une randevu aldik.sizce ozaman kese gorunur mu yada kalp atisi duyulur mu Sanirim bebegi olcup kac haftalik oldgnu oyle soyleyecekler degil mi??? Ayy cok soru sordum..ilk heyecan merak istee..kusura bakmayinn..
merhaba bende yeni hamileyim, ama 2. bebeğime. çokkk ama çokk mutluyum:)
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası
oooo bi hamişimiz daha varmısss...Bende aynı durumdayım canım ya... telefonuma 3 tane uygulama yukledim. Hasmilelik takibiyle ilgili. Hafta hafta hatta doğana kadar tum haftadak,i eğişimleri okuyorum surekli. Cok fenayım yaaa Benim eşimde basta mutluydu şimdi hiç de mutlu değil. Onunla ilgilenmediğimden yakınıp duruyo Bende ilgilenilmesi gerekenin ben olduıgumu dusunuyorum kustum o yuzden yaaa
merhaba bende yeni hamileyim, ama 2. bebeğime. çokkk ama çokk mutluyum:)
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?