Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

kızlar ya belki komik ama bişey sorcam dun gece aklıma geldi biz gecen yıl bi bahçeye gitmiştik ordan ceri domates toplamıştık çok lezzetliydi gece canım ondan cekti hala da aklımda
ya şimdi benim canım hep bişeyler çeker zaten de bu aşermemi acaba yani :)

Hoşgeldin canım benimm. Sen yazdın madem bende yazayım. 27 yasındayım 67,3 kilo idim. Şimdi 68 oldum bile Aynen canım bendede tum tuvaletlerim geliyoAcaip şişkinlik ve gaz var.. Hatta sun işyerimde bi bayan kş kendisinden hiç haz etmem karnınız buyudu hamilemisiniz yoksa dedi: Evet ama daha cok erken dedim iç karnınız dar heralde dikkat edin oda ne demekse. Bide bende hiç bulantı falan yok. Sen ne alemdesin canım. Bu arada bende haftaya salı cıkcam yola ama arabayla. her iki saatte bir 15 dk yurumek lazımmış. Molaların hepsini iyi değerlendir canım. İyişallah olmaz bişey ama doktorunada sor istersen.

Bilmiyorum ama olmasa ne oluki Sen oyleymiş gibi davran bosver... Bu günleri zor buluruz vala

Son düzenleme:
canımmmm hayırlı olsunnnn inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur çok sevindimmmm :)

canımmmm hayırlı olsunnnn inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur çok sevindimmmm :)

Cok saol canım benim uğrastık biraz ama oldu sonunda:) Allah sanada nasip etsin iyişallah evlendikten sonra istediğin zamanda.. Düğün hazırlıkları ne alemde. Karar verdin mi gelinliğine

canım doktora sordum da ne git derim ne gitme derim
han, kanemen vs herhangi bi sırun yok ama uzun yokl ne olacağını da bilemem dedi
şimdi bişey olur doktor izin vermişti olur o yüzden kesin bişey diyemem dedi

Cok saol canım benim uğrastık biraz ama oldu sonunda:) Allah sanada nasip etsin iyişallah evlendikten sonra istediğin zamanda.. Düğün hazırlıkları ne alemde. Karar verdin mi gelinliğine

İnşallah canım allah herkeze nasip etsin inşallah. Ohooo çook oldu 15 gün sonra teslim alıcam artık. Sen neler yapıyosun işler nasıl memnunmusun :) gelicem yakında davetiyelerinizi getirmeye :)

İnşallah canım allah herkeze nasip etsin inşallah. Ohooo çook oldu 15 gün sonra teslim alıcam artık. Sen neler yapıyosun işler nasıl memnunmusun :) gelicem yakında davetiyelerinizi getirmeye :)

GEl canım bekleriz. Paylaşmıyo muasun burda gelinliğini. Bİ ekle de bakalım kzzz..

canım doktora sordum da ne git derim ne gitme derim
han, kanemen vs herhangi bi sırun yok ama uzun yokl ne olacağını da bilemem dedi
şimdi bişey olur doktor izin vermişti olur o yüzden kesin bişey diyemem dedi

İlk haftalarda cok bişey olmaz herlade canım ama midene cok dikkat et. Bide rahat seyler giy yolda. Gerekirse kocanın kucagına uzanırsın. Ona göre giyin.

Ooooo topigin hayirli olsunkizz bir hamile kalayim senen topiginden cikmam artik

topiğin hayırlı olsun bende yeni hamileyiiimmm :) allahım çok mutluyum. ama etrafımda pek kimse yok anlatabileceğim. yazık kocişime anlatıyorum tüm öğrendiklerimi. bıktı artık benden :) ama çooook sevindi. tabi kalbini duymadıkça bize rahat yok

oooo bi hamişimiz daha varmısss... Bende aynı durumdayım canım ya... telefonuma 3 tane uygulama yukledim. Hasmilelik takibiyle ilgili. Hafta hafta hatta doğana kadar tum haftadak,i eğişimleri okuyorum surekli. Cok fenayım yaaa Benim eşimde basta mutluydu şimdi hiç de mutlu değil. Onunla ilgilenmediğimden yakınıp duruyoBende ilgilenilmesi gerekenin ben olduıgumu dusunuyorum kustum o yuzden yaaa

Mrb bende yeni ogrendim sayilir..sat im 1 temmuzdu.. Randevu almak istedigm doktor biraz yogundu .ayin 14 une randevu aldik.sizce ozaman kese gorunur mu yada kalp atisi duyulur mu ?? Sanirim bebegi olcup kac haftalik oldgnu oyle soyleyecekler degil mi??? Ayy cok soru sordum..ilk heyecan merak istee..kusura bakmayinn..

Hayırlı ugurlu olsun canım benim Demekki sen şimdi 4 hafta 5 günlük hamilesin. 14 ünde 6 haftalık hamile olcaksın. Ben şimdi 6 haftalık hamielyim. Keseyi zaten görürsünde belki kalp atıslarını duyabilirsin. Benim dün kontrolum vardı. Kalp atısları var gorunuyo ama duyamadık. Doktorum korkma atıyo daha cok yenı oldugu için duyamadık dedi. Merka etme bebeğini göreceksin. Siyah minnacık bişey. :31.. :

bende ilgi istiyom ama bulamıyom :1 kim hamile kim mızmız belli diil :8 bende deli gibi gebelikte , ne kadar geliştiğiyle ilgili şeyler okuyorum hiiiiç bıkmadan. belki de 10 defa okumuşumdur aynı şeyleri :1 ama tek korkum haftaya çarşamba kalbini dinlemeye gitcez. bende kan pıhtılaşması sorunu var. çok korkuyorum. ama inş. bişeycikler olmaz. onu rabbime emanet ediyorum :) alah kocişlerimize sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…