bende ilgi istiyom ama bulamıyom :1 kim hamile kim mızmız belli diil :8 bende deli gibi gebelikte , ne kadar geliştiğiyle ilgili şeyler okuyorum hiiiiç bıkmadan. belki de 10 defa okumuşumdur aynı şeyleri :1 ama tek korkum haftaya çarşamba kalbini dinlemeye gitcez. bende kan pıhtılaşması sorunu var. çok korkuyorum. ama inş. bişeycikler olmaz. onu rabbime emanet ediyorum :) alah kocişlerimize sabır versin.
Merhabaler sevgili Anne Adaylari, topigi bugün kesfettim, bende suan 6. Haftamda hamileyim, uzun denemeler bol hüsran sonucu ilk Tüp Bebek denememizde cok sükür Rabbim yüzümüzü güldürdü, bende asagi yukari sizler gibi Kalp atisini duymayi/ görmeyi bekliyorum panik icinde cok heyecanliyim ama daha var doktorum anca 19.8. randevu verebildi bana daha koskoca 1 Hafta varr Rabbim insallah Yavrularimizin Kalp atislarini duymayi bizlere nasip kismet eder, Allahim cümlemizin kucaklarini Bebislerimizle doldurur insallah
ben daha doktora da gitmedim :)) alttan muayene için erken dönemde sıkıntılı diyorlar o yüzden 1000i geçsin nasipse o zaman yanı haftaya pztesi gitmeyi düşünüyorum. 3 artı 4 günde öğrenince erkenden :))
oooo bi hamişimiz daha varmısss...Bende aynı durumdayım canım ya... telefonuma 3 tane uygulama yukledim. Hasmilelik takibiyle ilgili. Hafta hafta hatta doğana kadar tum haftadak,i eğişimleri okuyorum surekli. Cok fenayım yaaa Benim eşimde basta mutluydu şimdi hiç de mutlu değil. Onunla ilgilenmediğimden yakınıp duruyo Bende ilgilenilmesi gerekenin ben olduıgumu dusunuyorum kustum o yuzden yaaa
topiğin hayırlı olsun bende yeni hamileyiiimmm :) allahım çok mutluyum. ama etrafımda pek kimse yok anlatabileceğim. yazık kocişime anlatıyorum tüm öğrendiklerimi. bıktı artık benden :) ama çooook sevindi. tabi kalbini duymadıkça bize rahat yok
Mrb bende yeni ogrendim sayilir..sat im 1 temmuzdu.. Randevu almak istedigm doktor biraz yogundu .ayin 14 une randevu aldik.sizce ozaman kese gorunur mu yada kalp atisi duyulur mu ?? Sanirim bebegi olcup kac haftalik oldgnu oyle soyleyecekler degil mi??? Ayy cok soru sordum..ilk heyecan merak istee..kusura bakmayinn..
kızlar ya belki komik ama bişey sorcam dun gece aklıma geldi biz gecen yıl bi bahçeye gitmiştik ordan ceri domates toplamıştık çok lezzetliydi gece canım ondan cekti hala da aklımda
ya şimdi benim canım hep bişeyler çeker zaten de bu aşermemi acaba yani :)
aaaa seninle hamileliğimiz çok yakın. allah kucağına almayıda nasip etsin inşaallah.
Selamlarrr :) Bu topik tam benlik, ben de taze hamişlerdenim :)) Çok mutlu+çok da heyecanlıyımm :))
Biz de 3+3 de öğrendik, bekliyorduk 3 aydır. 4. ayımızda Allah yüzümüzü güldürdü.. Biz de Çarşamba günü yani 4+6 da keseyi göreceğiz inşallahh.. Kalbi de görürsek çifte mutluluk olur bize :))
Hcg 1000 i geçtiğinde sadece alttan muayeneyle görülebiliyormuş kese canım. Ben çok araştırdım alttan muayenenin bir sakıncası yokmuş. O zaman ilişkiye de izin vermezdi doktorlar.. rum, araştırıyorum..
Ben kizimda 1210ken gormustum keseyi karindan
Umutluyum :))
Karından hem de :) 1000 + olunca sadece alttan muayeneyle görülüyormuş diye biliyordum. Benim 2900.. Senin gibi şanslı olursam belki kalp atışı da görülür Çarşamba ne dersin :)
Karından hem de :) 1000 + olunca sadece alttan muayeneyle görülüyormuş diye biliyordum. Benim 2900.. Senin gibi şanslı olursam belki kalp atışı da görülür Çarşamba ne dersin :)
mrb.. bende çarşamba gidicem. 2 gün kaldı ama çok heyecan yaptım.geçmiyo sanki.. adet hesabına göre benim bugün 6+1 kalp atışını 6. haftada duyanlar olmuş belki bizimde öyle olur.inşallah yanii
Bence kesin gorunur canim Allahin izniyle gorursun noktacigi :) ekrani opmek istersin :) hadi bakalım hayirlisi Allahtan canim :) ayyhh ben heyecanlandim ya :)) ama kalp atisi min alti hafta acele etme annesi
Ben 5+4 te alttan ultasonla hem keseyi hem de kalp atışını gördüm. Şimdi şehirdışındayım randevumuz dönünce 21ağustosta kalp atşını duyacağız inşallah. Ya ben korkuyorumya düşerse ya kalbi durursa ya ona bişey olursa biliyorum Rabbim nasip ettiyse yaşar, yicek ekmeği varsa doğar ama yine de içime korku düşüyor ara sıra. Hep dua ediyorum onu veren de Allah, birşey olursa alan da O'dur. Sizde de oluyor mu böyle korkular? Bu arada ilk hamilelğim ve çok şükür bir risk de yok ama yine de hep bi tedirginlik oluyor içimde.
İnşallah sağlıklı haberlerini alırız, bekliyorum merakla ben de çarşambayı :))
Sağol canımm, haklısın biraz sabırsızım galiba :) Senin randevun ne zaman?
Ben ctesi gideyim diyorum ama henüz randevu almadım cok kucuktu degerım bekleyeyim dedım. Gidicem şimdi ıkı günde bır kan ver stres arrtı mı çıktı mı kendımı sıkmayayım diyorum.
Evet haklısın o konuda ben boş yere strese soktum kendimi. Doktor istemedi ben kafama göre seri kan testi yaptım :))
Senin de değerin 1000 i geçmiştir ama sen alttan muayene olmak istemiyordun. İnşallah belki ultrasonla görülür o zaman kese. :) öyle görülmezse de alttan muayeneden çekinme derim. Hiçbir sakıncası yokmuş çok araştırdım..
daha geçmemiştir canım ya. 9 ağustosta 72.5 ti değer. ıkı günde bir ikiye katlanıyormuş anca ctesiye geçer 1000i tahminim. Alttan muayeneyi hiççç sevmiyorum o yüzden gerek kalmasın inşallahkızımda yaptırmıştım birkaç kez ama rahatlayamadım o konuda bir türlü. zaten küçük daha bnm bugun 4 artı 0 düşün :)
günaydın herkese bende bugüm ilk kan testimi yaptırdım
ben biraz tembelim galiba benim bhcg 5394 çıktı
adet tarihime göre bu gün 5.haftamı doldurdum.
daha ultrasona girmedim.yarın kadın doktoruna gidicem.benim
test sonucumada yorum yaparmısınız
Doğru, iki katı arttığına göre ancak 1000 olur cuma-cumartesi.. En iyisini yapıyorsun aslında beklemekle, bebişin de strese girmemiş oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?