Hamile olduğunu yeni öğrenenlere...

Benim her ay standarta bindi desem yeridir birsürü sey yasiorum belirtiymis gibi ama bu ay nedense daha bi umutluyum. Umarım boşa çıkmaz yine

Kafani çok takma hele mide bulantısı baş dönmesi hiç birine aldanma çünkü bunlar 6. Haftadan sonra oluyor sen çok isteyince beyin de seninle oyun oynuyor maalesef bunları yaşadığım için söylüyorum korundigum halde her ay yok mide bulantısıdir yok şudur yok budur hepsi oluyor ama eğer hissediyorsan adetin yakınsa test yap ben iki gün önce yaptım ve iki gün ara ile testi telrarladim koyulasinca kan vermeye öyle gittim çünkü bir kimyasal yasadim neyse uzun tuttum kafani boşalt en iyisi)

Uzun ama faydalı bi yazı oldu bence. Çok doğru şeyler yazdın. 2 kasımda hasta olmam gerekio ama test yapmaya korkar oldum olmazsa pazartesi deneyim bakalım neler olacak :)

Benim test yaptığım gün misafirim vardı hatta onlar varken akıntımın geldiğini hissttm. Adetimede 3 gün vardı. Onlar gider gitmez test yaptım ve silikte olsa çıkmıştı sonrasında zaten sık wc başladı ve inanılmaz uyku istedi bunların hiçbiri benm adet zamanmda olmadığı için daha da emin oldum. Belki herkesin vücuduna göre değişiyordur

Kızlar merhaba bende çok Yen'i öğrendim hamile olduğumu. En erken fark edenlerdenim sanırım :) Çarşamba günü kan testinde 5.73 çıktı dün yine yaptık 24,1 olmuştu normalde bat bugündü. Belirtileri sorarsınız adet öncesi belirtiler hafta başında sol kasığıma sancı girmişti kral gibi mi 5 saniye falan acaba dedim ama çokta beklemediğim için emin olamamıştım sonra bu hafta sürekli bir akıntı vardı, idrarda koku değişikliği hissettim göğüs uçlarında koyulaşma sık idrara çıkma kimden büyük fark buydu bence :) bende 9 Aydır gebelik istiyordum o yüzden o beklenti ile kendimizi nasıl dinlediğimizi çok iyi biliyorum ama mümkün olduğunca düşünmemeye çalışın İnan'ın tam tüp bebeğe karar vermişken artık olmadığı için düşünmeyi bıraktığım anda hamile kaldım bel ki de en büyük etken biziz. Birde geçen ay arı sütü bal polen ve olivasyon testi yapmıştım ilk defa belki onlarda faydalı olmuş olabilir. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inş. Hepimize sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu göğüste renk koyulasma durumu sadece ucunda mi oluyo yoksa çevresinde de oluyor mu? Şimdi bi kontrol ediyor dedim sadece ucunda bi koyuluk var çevresinde yok. Dediğin o 5 saniyelik kramp bugün oldu bende ve bunun üstüne açtım konuyu hatta. Akıntı var ve ilk defa bu kadar yaklaştığımı düşüyorum şuan. Allahım tamamına erdirsin senin gebeliğinı dé canım. Hayirlisiyla sağlıkla kucağına alırsın insallah

Birde kasıktaki kramp için bi durum daha var hapsururken öksürürken hatta afedersiniz biraz usutmusum burnumu temizlerken bile oluyo

Sık idrardan anlamıştım bende onun dışında bir belirtim yoktu bir de içime doğmuştu. Adetime bir hafta kala bu ay adet olmıcam demiştim öyle de oldu.

Acayip bir kasık ağrım vardi batma şeklinde adet agrisindan çok başka bir de ayaklarım cok Üşüyordu tabi herkes gibi bende de çok fazla uyku yaptı . Birde çok ama çok sık idrara cikiyordum ve tabi kabızlık . şu sıralar ise grip oldum bünye zayıf kaldı galiba birde midem çok ekşiyor vee çok çabuk yoruluyorum .

Ve bu arada ben 2 gün kala bata test ysptim çıkmadı daha sonra çekmeceye koymuştum testi sabah bir baktım çizgi vsr . adet geçtikten bir gün sonra yaptım belirgin 2 kırmızı çizgi oldu

Ve bu arada ben 2 gün kala bata test ysptim çıkmadı daha sonra çekmeceye koymuştum testi sabah bir baktım çizgi vsr . adet geçtikten bir gün sonra yaptım belirgin 2 kırmızı çizgi oldu
Aynısı şimdi benim başıma geldi ama üstüne belki belirginlesir diye 1 2 damla daha damlattim sonra bi baktım çizgi dağıldı. Yarın sabah yine yapicm ins

Kızlar bisey sorucaktim ben adetten uç gün sonra ilişkiye girdim on gün falan geçti o zMandan beri olmadı eşim su an yanımda yok adetime 12 günden fazla var ama göğüs damarları belirginleşti göğüslerim agriyo kasik bel ağrıları var gögüslerde batma da var arada adet belirtisi için erken değil mi bnm normalde beş gün kala falan olur 12 günden fazla var dediğim gibi sizce hamile miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…