Hamile olduğunu yeni öğrenenlere...

canim benimde bat 2 kasim benim kasigimdada bazen agri oluyor 2 gundur sari akintim vardi bugun uyandigimdada hafif kahvemsi bi akinti geldi sonra birsey gelmedi ben test yapmadim ama bende gecen sene kasimdan beri deniyorum benimde ilk bebegim olucak ama olmuyor

o kahverengiler gelmeye dewam ederse büyül ihtimal öylesin:) ben hiç kasık ağrısı hissetmedim sadece cok acıkıyorum ve çok şişkinlik oluyo.ilk öğrendiğimde gögüslerim kopacak gibi ağrıyodu kesinlikle dokunamiyodum.ayaklarım çok üşüyodu bende uykuda yok ama kısa sürede yoruluyorum.inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder.

kizlar kahverengi lekesi gelmeden hamile kalaniniz varmi peki?? bende yukarida sayilan belirtilerin neredeyse hepsi var.bat yarin ama suan karnimda sanki regl olcakmisim gbi agri da var.yarin bi erken gebelik testi yapicam isteyen herkese rabbim gonlundekini versin.

Bende öyle bi lekelenme gelmedi her 2 gebelikte de gerçi şuanki sadece evde yaptığım testle belli oldu kan testi yaptirmadim henüz ama ilk gebeligimde de olmadi

okadar cok istiyoruz ki o evde yapilan testi denemeye bile korkuorum olumsuz sonuclanmasindan.dayanabilirsem birkac gun daha beklemek istiorum.

Gelmemesi daha iyi insanın psikolojisi bozuluyor.bisey mu oldu diye.kaybetmekten korkuyosun bekleme bence ben 1 gün arayla 2 test yaptım ilkinde silik çıkmıştı diğer gün baya belirgindi şok oldum bide beklemiyodum süpriz oldu:) Allahim inşallah kalbine göre verir. Benim eşimle aram hiç iyi değil negüzel siz çok istiyosunuz.bende buruk bi sevinç yaşıyorum tek başıma.

O kadar dua etmistimki kalpten istediginiz herşey oluyor kizlar gerçekten kalpten dua edin.hic beklemediğiniz anda haberini alırsınız. O kadar istedim ama keşke kendimi mutlu ve degerli hissetseydim :)

Hayırlı olsun Banu belki Bebeğin Yen'i başlangıçlara vesile olur inş bu mucizeyle evliliğinizi de kurtarırsınız

insallah bu meleginiz aranizin duzelmesine vesile olur ve sana nekdar degerli oldugunu hissetirir en sevdigim duadir allah gonlumuze gore versin.banada kalpten dua edermisiniz ozmam hamilelerin duasi kabul olurmus insallah bende hamileyimdir

Cok teşekkür ediyorum sanmiyorum canım ama cok sagol.ben burda sizin haberlerinizi okuyarak daha mutlu oluyorum :)

allahtan umut kesilmez bence her evlilikte belli donemlerde yasanio boyle skntilar.sahsen ben bir sene sabrettim ama sabrimin mukafatini aldim cok sukur.hatta bu bebekle kendimi odullendirmek istiyorum aslinda.oyuzden umidinizi kaybetmeyin.bol bol dua edin insallah cok mutlu evliliginiz hayirlisiyla kucaginiza alacagniz bi bebeginiz olur

Rabbim bilir artik ben ona havale ettim.evet hamilelerin duası kabul olurmuş ben senin içinde bebek isteyen bütün kizlar için dua edicem bide benimkiler ikiz :) seninde bir an önce haberini duyarız insallah

kızlar bata 7 gün var inanılmaz kasık, bel ve sırt ağrısı hafifte baş ağrısı var ovulasyon geçeli 5 gün oldu normal mi sizce ?

Sag ve sol kasik agrisi
Asiri ve delice uyku istegi
Gogus agrisi ( elletememem derecede)
Surekli idrar gitme.

Kızlaaaaar testte 2. Cizgiyi tekrar gorunce sabah gidip kan verdim öğleden sonra belli olacakmis. Bu arada adet olacak gibi tuhaf bi ağrı var. Bu normal mi sizce,

Kızlaaaaar testte 2. Cizgiyi tekrar gorunce sabah gidip kan verdim öğleden sonra belli olacakmis. Bu arada adet olacak gibi tuhaf bi ağrı var. Bu normal mi sizce,
Benim bir çok arkadaşım hep adet olacakmış hissi yaşamış hatta sürekli tuvalete giderdim diyorlar söylentiler böyle inş güzel haberlerini yazarsın

kızlar bata 7 gün var inanılmaz kasık, bel ve sırt ağrısı hafifte baş ağrısı var ovulasyon geçeli 5 gün oldu normal mi sizce ?
Psikolojik değil se hamilelik belirtileri inş öyledir benim de 7 gün var heyecanlı bekleyişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…