- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Sağol canım İnşallah hamişsindir canım bende 3 sene bekledim cok zor cok bilirim bundan önce 2 bebek kaybettim
Aynene öyle canım rabbime şükürler olsu nn :)İnşaAllah canım. Allah bu sefer yüzüne gülmüş. Sükretmek lazım :)
canim benimde bat 2 kasim benim kasigimdada bazen agri oluyor 2 gundur sari akintim vardi bugun uyandigimdada hafif kahvemsi bi akinti geldi sonra birsey gelmedi ben test yapmadim ama bende gecen sene kasimdan beri deniyorum benimde ilk bebegim olucak ama olmuyorBenim bat 2 kasım ve 2 gündür göğüslerin de ağrı özellikle uçlarda acı var. Ve bugün oturduğum yerden kalkarken sağ kasigimda tuhaf bi kasılma batma hissi var. Henüz hamile miyim bilmiorum ama kan testi yaptirsam mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ocak ayından beri denioruz ve artık 2. Bebeğimi kucağıma almak istiorum
Benim bir çok arkadaşım hep adet olacakmış hissi yaşamış hatta sürekli tuvalete giderdim diyorlar söylentiler böyleKızlaaaaar testte 2. Cizgiyi tekrar gorunce sabah gidip kan verdim öğleden sonra belli olacakmis. Bu arada adet olacak gibi tuhaf bi ağrı var. Bu normal mi sizce,
Psikolojik değil se hamilelik belirtileri inş öyledir benim de 7 gün var heyecanlı bekleyişlerkızlar bata 7 gün var inanılmaz kasık, bel ve sırt ağrısı hafifte baş ağrısı var ovulasyon geçeli 5 gün oldu normal mi sizce ?
inşallah Allahım hepimize yaşatsın o güzel duygularıPsikolojik değil se hamilelik belirtileri inş öyledir benim de 7 gün var heyecanlı bekleyişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?