Hamile olduğunu yeni öğrenenlere...

Bir arkadaşım adetten sonraki gün iliskiye girdi sanirim 6 gun suruyordu adeti yani 7. Gun oldu ve eşi sehir dışında is aldığı için oraya gitti ve o ay hiç gelmedi. Ve şu an doğum hazırlığı yapıyor. Neden olmasın? Tabi belirtiler için daha erken ama bi kan testi yaptırabilirsin bence

Bel kasık sırt agrisi
Midem kalkıyordu sürekli
Çok uykuya meyilim vardi birde kasıklarımda pıt pıt atma vardi hic olmayan :)

Son günlerde yaşadığınız ve belirti olabileceğini düşündüğünüz durumları yazabilir misiniz?

Kişiden kişiye baya değişiyo brlirtiler sanırm. bende ne göğüs ağrısı ne iştah artması ne mide bulantısı hiçbiri olmadı.
Hamile oldğma da.hiç ihtimal vermiyodm ben açıkçası ama bu ay 10gün kadar inanlmsz gaz sıkıntım vardı ve normalde.hiç olmaz öyle bi şey bende. bi de biraz kabızlk oldu.
Adetime 4gün kala çekmecde test vardı, laf olsun diye bakaym dedm silik çizgiyi gördm. kan da berdim 2gün arayla 3kez. hepsindr dr yükseldi gittkçe. dün adet tarihimdi son kan testni dün yaptrdm.

İnşallah hamilesindir sen de

Kasık agrisi orda biyer yırtılıyor yada ne bilim böle ciziliyor gibi mi?
Yok canim ikisi de değil hep sol kasigim segerirdi benim simdi nadir oluyor da sanki icimde tik tik vuruyordu bebisim bu ay tutumdum sana diyordu sanki hep sevinirdim bende içime doğmuş gibi :)

Kasıklarımda batma ve inanılmaz derecede yorgunluk enerjisi hiç bitmeyen ben mutfağa şu içmeye gidesim gelmiyor yoruluyorum hemen

Can'ım benim kızımda altı yasında okula basladı artık Zaman'ı dıye ikincıye karar verdik üç aydır korunmuyoruz ilk iki ay tutmadı gecen ay tutmuş ve altı haftalık hamıleyım şükür bizde üzüldük iki ay hemen olur sanıyorduk olmadı Allah sanada nasip eder pes etme çalışmalara devam :)))

Gebe miyim değil miyim bilmiyorum ama bende anlatim canım yaşadığım belirtileri. BAT'ım 4 Kasım bu arada...

- Aşırı yorgunluk.
- Uyku isteği.
- İdrar renginde ve kokusunda değişiklik.
- Huysuzluk ve tahammülsüzlük.
- Yumurtalıkların sızlaması, ara ara batması ve içerde bir şey vuruyormuş gibi bir his.
- Bel ve kalça arası aşırı ağrı ve batma - eğildikçe daha çok batması.
- Sol kasık ağrısı.
- Baş ağrısı.
- Bacak ağrısı.
- Karnın alt bölgesinin taş gibi sert olması ve rahmin gerilip çekilmesı gibi bir his.
- Sabahları mide bulantısı.
- Baş dönmesi.
- Ayakların hep soğuk olması.
- Gaz sancısı ve aşırı gaz.
- Durmadan yemek yeme isteği.
- Sarımsı ve katı akıntı (kokulu).
- Zevk aldığım şeylerden artık zevk alamama.
- Sıkılganlık.
- Hergün rüya/kabus görme.
- Göğüs uçlarının dokundukça sızlaması.
- ...ve âdetten 1 hafta önce âdet belirtileri (karın şişmesi, göğüs dolgunlaşması ve ağrısı) olması gerekirken hiç biri ortada yok.

Şimdi bunlar aklıma geldi canım. Bir ton ne olduğu belli olmayan belirti var valla :))

Teşekkür ederim canım benim Amin. Ben kahve yeri olan kışımın komple koyulaştı gibi gördüm bende ilk defa bu ay böyle hissetmiştim kendine çok çok dikkat et bir süre ben adetime 4 gün kala kan verdim sınırda çıktı 3 gün kalasan önce test yapma bence canım inş bebişin seninledir:)

Testı yaptım 2. Çizgi hafif belirdi ancak foto atamıyorum. Nasıl atıldığını bilen var mı??? Catlicam valla

Testı yaptım 2. Çizgi hafif belirdi ancak foto atamıyorum. Nasıl atıldığını bilen var mı??? Catlicam valla

Msj yazılan yerin orda dosya ekle diyo oraya tıkla görürsün. ama resmi küçültmen lazım kalitesini. silik öıktıysa umut var demektir

Biz 2 aydır deniyorduk ve 2. Ay hamile kaldım.geçen ay denediğimizde burda okıduğum bütün belirtileri geçirdim ama hepsi psikolojikmiş.bu ay hamileyim ama hiç bi belirtim olmadı sadece bat tarihinden 2 gün önce değişik bi kasık ağrım oldu.uyku isteği göğüs koyulaşması akıntı vs hiç biri olmadı

Benim de Bacağa vuran kasık ağrısı ve sulu bir akıntım var belim de ağrıyor fakat fıtıktan mı bilmiyorum birde kasıgımda çamaşır sıkmış gibi bir yanma var bunları yaşayan oldu mu inş bu ay olur

O kasıktaki yanma durumu bende var. Bugün 2. Çizgiyi hafiften gördüm ama durumum yarın netleşecek insallah. Gogus ucunda acıma varmı dokunduğunda?

Göğüsle ilgili hiç bir belirti yok ama sık idrara çıkıyorum inş bu ay yanıltmıyordur beni vücudum. Silik çıkanların genelde kanda pozitif çıkıyor umarım öyledir seninkide nothing

Benim adete 5 gün kala evde hebelik testi ile mğrendim bel ağrısı ve kasıkta agrı varken ve 1 gün sonra kanda beta hcg 74,2 cıktı erken öğrendim :)

Benim adete 5 gün kala evde hebelik testi ile mğrendim bel ağrısı ve kasıkta agrı varken ve 1 gün sonra kanda beta hcg 74,2 cıktı erken öğrendim :)

MaşaAllah canım hayırlı olsun :)
Allah bize de nasip etsin. Bende yarın sabah bi test yapacam BAT'a 4 gün kala.

Adet gününden 2 gün önce şiddetli sancım oldu akşama kadar yatmıştım oda tutunma ağrısı oluyormuş sanırım .sonra ara ara hafif devam etti ve gecikmeden bir hafta sonra bulantı baş dönmesi iştahsızlık başladı .
göğüs agrim adet öncesinden başlamıştı ama hep olurdu bende ,adet öncesi olan ağrıyla aynıydı oyuzden suphelenmemistim
Rabbim isteyen herkese ňasib etsin inşallah

MaşaAllah canım hayırlı olsun :)
Allah bize de nasip etsin. Bende yarın sabah bi test yapacam BAT'a 4 gün kala.
Sağol canım İnşallah hamişsindir canım bende 3 sene bekledim cok zor cok bilirim bundan önce 2 bebek kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…