Kasık agrisi orda biyer yırtılıyor yada ne bilim böle ciziliyor gibi mi?Bel kasık sırt agrisi
Midem kalkıyordu sürekli
Çok uykuya meyilim vardi birde kasıklarımda pıt pıt atma vardi hic olmayan :)
Son günlerde yaşadığınız ve belirti olabileceğini düşündüğünüz durumları yazabilir misiniz?
Yok canim ikisi de değil hep sol kasigim segerirdi benim simdi nadir oluyor da sanki icimde tik tik vuruyordu bebisim bu ay tutumdum sana diyordu sanki hep sevinirdim bende içime doğmuş gibi :)Kasık agrisi orda biyer yırtılıyor yada ne bilim böle ciziliyor gibi mi?
Can'ım benim kızımda altı yasında okula basladı artık Zaman'ı dıye ikincıye karar verdik üç aydır korunmuyoruz ilk iki ay tutmadı gecen ay tutmuş ve altı haftalık hamıleyım şükür bizde üzüldük iki ay hemen olur sanıyorduk olmadı Allah sanada nasip eder pes etme çalışmalara devam :)))Benimkide 5 bucuk yaşında. Arayı fazla vermişim diorum şimdi. Keşke daha önceden baslasaymisim. İlki beklemediğimiz zamana denk gelince hem hiçbir belirtiyı farketmedim hemde 2. Nasıl olsa hemen olur diye dusunup erteledik ama malesef
Bu göğüste renk koyulasma durumu sadece ucunda mi oluyo yoksa çevresinde de oluyor mu? Şimdi bi kontrol ediyor dedim sadece ucunda bi koyuluk var çevresinde yok. Dediğin o 5 saniyelik kramp bugün oldu bende ve bunun üstüne açtım konuyu hatta. Akıntı var ve ilk defa bu kadar yaklaştığımı düşüyorum şuan. Allahım tamamına erdirsin senin gebeliğinı dé canım. Hayirlisiyla sağlıkla kucağına alırsın insallah
Testı yaptım 2. Çizgi hafif belirdi ancak foto atamıyorum. Nasıl atıldığını bilen var mı??? Catlicam valla
Benim adete 5 gün kala evde hebelik testi ile mğrendim bel ağrısı ve kasıkta agrı varken ve 1 gün sonra kanda beta hcg 74,2 cıktı erken öğrendim :)
Sağol canım İnşallah hamişsindir canım bende 3 sene bekledim cok zor cok bilirim bundan önce 2 bebek kaybettimMaşaAllah canım hayırlı olsun :)
Allah bize de nasip etsin. Bende yarın sabah bi test yapacam BAT'a 4 gün kala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?