- 29 Kasım 2016
- 253
- 250
- 103
Adetin gecti mi ?Sen test yaptın mı canm .. birde benm son adet 1 kasım kurtajdan sonra 26 günde bir adet olmaya başladım ayın 28inde bir test yaptm negatifti yarında olmazsam doktora gideym diyorum başka bir belirti yok sadece göğüs sis ve halka siyahlik oldu
İnsallah doğrudur testin canm doktora ne zaman gideceksn bnd cuma ya da cumartesi gidim diyorumEvet cnm yaptm silik cikti. bir kac gün daha bekle derim
2 3 aydir 26 günde oluyorum ona gore geçti ama normal adet düzeni 29 günde bir bugün olmam gerekti eskiye göre de canm bakalım testim negatifti iki gün oncrAdetin gecti mi ?
Bende haftaya cuma gidecem canm insaallah güzel haberler alirsinİnsallah doğrudur testin canm doktora ne zaman gideceksn bnd cuma ya da cumartesi gidim diyorum
Erken mi yaptn acaba cnm daha yeni olabilir2 3 aydir 26 günde oluyorum ona gore geçti ama normal adet düzeni 29 günde bir bugün olmam gerekti eskiye göre de canm bakalım testim negatifti iki gün oncr
Aynen canm erken olabilir test için yarında bakayimda olmazsam doktora gidim çünkü bnm dusukte oluyo iğne verir bu kez sanirm pıhtılaşma testi min çıkmasında var daha amaErken mi yaptn acaba cnm daha yeni olabilir
Anladm cnm gecmis olsun peki cocugun var mi yoksa ilk mi olacak ?Aynen canm erken olabilir test için yarında bakayimda olmazsam doktora gidim çünkü bnm dusukte oluyo iğne verir bu kez sanirm pıhtılaşma testi min çıkmasında var daha ama
İlk olacak canm iki dusuk yaptm bu kez insallah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder rabbimAnladm cnm gecmis olsun peki cocugun var mi yoksa ilk mi olacak ?
Amin inşallah cnm Rabbim yardımcın olsun isteyenlerinde yaninda olsun inşallah :))İlk olacak canm iki dusuk yaptm bu kez insallah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder rabbim
İnsallh canm Rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin senin ilkmi ikincimiAmin inşallah cnm Rabbim yardımcın olsun isteyenlerinde yaninda olsun inşallah :))
Eger varsa ilk olacak insaallah test yaptimda anlayamdm testen sen anliyor musun gerci burda bir kac arkadas var dedi de bazilarida yok diyo anlamadmİnsallh canm Rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin senin ilkmi ikincimi
Atta bakım resme birde markası ne testinEger varsa ilk olacak insaallah test yaptimda anlayamdm testen sen anliyor musun gerci burda bir kac arkadas var dedi de bazilarida yok diyo anlamadm
Ben almanyada oturuyorum cnm testin markasi yabanciAtta bakım resme birde markası ne testin
Var canm hamiledin benceee .Ben almanyada oturuyorum cnm testin markasi yabanci
Birde söyle bak cnm. yarin tekrar yapmayi düsünüyorumVar canm hamiledin benceee .
Bnm ilk hamileligimde de böyle çıkmıştı gittim kan vermeye çıktı hemen keseyi falan herşeyi gormustu sen kan tahlilini yaptır canm bence vitamin falan verir doktorunBirde söyle bak cnm. yarin tekrar yapmayi düsünüyorum
Gün aldm haftaya cumaya gidecem cnm. Allah tüm isteyen herkese nasip etsinBnm ilk hamileligimde de böyle çıkmıştı gittim kan vermeye çıktı hemen keseyi falan herşeyi gormustu sen kan tahlilini yaptır canm bence vitamin falan verir doktorun
İnsallah canm Rabbim bütün olmayanlara nasip etsin yaa bnce çok güzel bir duygu olmalı anne olmak.. insallah güzel şeyler duyarsn doktorundanGün aldm haftaya cumaya gidecem cnm. Allah tüm isteyen herkese nasip etsin
Umarim canm bende rüyamda gördüm bebegimi iki gün üst üstte adetime 2 gün kala inanilmaz bir duyguydu gercekten 2 yil oldu ve ilk defa böyle güzel bir duyguyla karsi karsiyaym Rabbim sana da hayirli bir evlat nasip etsin cnm tüm isteyenlerede..İnsallah canm Rabbim bütün olmayanlara nasip etsin yaa bnce çok güzel bir duygu olmalı anne olmak.. insallah güzel şeyler duyarsn doktorundan
Bn evlenelide 2 yılı geçti ugrasiyoruz canm insallh rabbim kucağına almayi nasip etsin o daha başkadır eminim bnde çok görürdüm önceleri erkek bebek hep her gordugum birbirinden tatliydi oturup aglardm :)Umarim canm bende rüyamda gördüm bebegimi iki gün üst üstte adetime 2 gün kala inanilmaz bir duyguydu gercekten 2 yil oldu ve ilk defa böyle güzel bir duyguyla karsi karsiyaym Rabbim sana da hayirli bir evlat nasip etsin cnm tüm isteyenlerede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?