Hamile olduğunu yeni öğrenenlere...

Bu sabah BAT'a 4 gün kala test yaptım kızlar. Negatif çıktı. Baktım baktım çizgi yok... Bütün ay yaşadığım belirtiler boşmuş. Çok üzgünüm

merhaba,
ben sürekli adet olacakmış gibi ağrı yaşadım ki hala yaşıyorum.
göğüs uçlarım irileşti ve göğüslerim gerginleşti.
iştahım kapandı.
başka bir belirti yaşamadım.

BAT'ına ne kadar var canım?
30eylül de adet gördüm en son. Bat 26 ya da 27 ekim olmalıydı. Adet görmeyince 29 ekimde idrar testi yaptım bir kaç saniye sonra çift çizgi çıktı. Bir kaç sonra tekrar yaptım yine çıktı. 30 ekimde kan tahlilim 151 çıktı. Yalnız ayın 20 sinden beri adet sancısı çekiyorum. Ara ara hep oldu. Bugünlerde daha yoğun.

Doktora gitseydin canım bu konu hakkında.

Doktora gitseydin canım bu konu hakkında.
Bugün beni takip eden doktorumla telefonda görüştüm. İki gün sonra kan testi tekrarlamamı söyledi. Haftaya da keseyi görmeye çağırdı. Ağrı normalmiş kanama olmadıkça ve aşırı olmadıkça rahime yerleşme kaynaklıymış. Ben de öyle düşünüyorum inşallah bir problem yoktur.

Doğrudur o zaman canım. Geçmiş olsun. Allah sağlık ve sıhhat ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Kizlar ben de yeni ogrendim hamileyim.cumartesi beta 287 ydi. Bugun yine olcturduk 757 cikti normal mi acaba

kızlar benım acıl yardımınıza ıhtıyacım var benım bgun adet gunumde normalde 1 2 gun once gelen adetım ılk defa gelmedı bende test yapmak ıstıyorum ama negatıf olmasından korkuyorum ne zaman yapsam testı bu arada benım sıklus 24 25 gun suruyor 30 gunu doldursam mı acaba lutfen yardım beklıyorum

ben olsam hemen yapardım

ılk defa gelmeyınce bende sasırdım ama ıste elı gıtmıyo ınsanın kac gundur adet gunumde gelmezse yapıcam dedım sımdı gelmedı bugn yarın yaparım dedım sımdı yarına az kaldı bır ahfta gecsın dıoyrum ıcımden :) bu arada cok tesekkur eerım cevabın ıcın
ben olsam hemen yapardım

Kizlar merhaba benmde 4 gün gecikti reglim sürekli uyku hali yeme istegi midede sabahlari yanma hissi ve midede gaz var birde bel ve kasık ağrısı

Kızlar adete yakın göğüs çevresi halka olup koyulasirmi bnm daha önce hiç olmadı bu ay oldu .

Bnm bildigim olmaz sadece hamilelikte olur cnm
Sen test yaptın mı canm .. birde benm son adet 1 kasım kurtajdan sonra 26 günde bir adet olmaya başladım ayın 28inde bir test yaptm negatifti yarında olmazsam doktora gideym diyorum başka bir belirti yok sadece göğüs sis ve halka siyahlik oldu

Benimde 24-25 gün döngü ve bende ne zaman yapmalıyım kararsızlığındayım

bıryerde okumustum cok once 28 gun bıle olsa 30 u bekleyın yazmıslardı belki beklemek daha ıyı
Haklısın canım ama mantıken biz 30 günde olan birine göre daha erken ovulasyon yaşıyoruz olay zaten ovulasyon döllenme ve bununla birlikte yükselen beta hcg değil mi? Benim bu yüzden aklım karışık

Evet cnm yaptm silik cikti. bir kac gün daha bekle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…