- 20 Mart 2014
- 134
- 5
- 68
- Konu Sahibi kelebeksev
-
Hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar kaç haftalık? Belirtiler nasıldı? Ne zaman test yaptınız ve sonuçlar nasıldı?
Pazartesi ogrendim 6 haftalikmis ama hic bi belirtim yoktu ekstra bo tek kasiklrima igne ntiriyrlr gibiydi. Adetim dzenszdi zaten adetten anlamadim sansima test yaptim cikti
Benim de adetim düzensiz o yüzden kafam çok karışık. Yaklaşık 5 gündür sol kasığımda batma hissi sürüyor arada artıyor. Sendeki kasık batması ne zmaan baladı canım ve başladıktan ne kadar sonra çıktı?
Syle sylim cnm aslinda bu ayda olmicak nasilsa die hic ne zmn baskadi noldu demedim ama adetim bittikten 15 gun sonra faln. Ve su andada yine ayni kasiklrim ve belim cok agriyo
Anladım canım saol inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
İnsallah cnm bnm allah sana da nasip etsin insallah
Ayy ne güzel tebrik ederim hepinizi Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Sonrada bize versin birer tane
Ayy ne güzel tebrik ederim hepinizi Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Allah hyrlisiyla versin insallahAyy ne güzel tebrik ederim hepinizi Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Cnm bnm allah ol desin yeterki ama sunu sylim bn tefriciye okudugum ay hamile kalmisim
Cnm biz uzun zamandır deniyoruz ama iki haftada bir geliyordu eşim eve o zaman 1 sene denedik doktorum 15 günde bir cinsel birleşmeden bebek bekleme hiç korunmadın say dedi.
Sonra yazlıkta 3 ay beraberdik o zamanda bende nörolojik hastalık çıktı. Nörolog korunmalısınız dedi.
Şimdide eşim eylülden beri yurtdışında tam gelecek klomen+çatlatma iğnesi hazırlık yapıcam derken bu seferde polikistikover çıktı.
Üzüldük. Doğum kontrol hapı kullanıyorum şuanda ve eşim nisan 15'te gelecek 15 gün kalacak geri dönecek yurtdışına olması imkansız gibi birşey yani :S:S
Tarihi hesapladık geldiği tarihte hapımın bittiği adet haftama denk geliyor
Bu kadar olumsuzluk birleşmiş bir araya gelmişken biliyorum Allah ol derse olur ama imkansız görünüyor cnm..
Sizlerin haberleriyle mesut oluyorum ben Allah'ım önce hiç olmayanlara sonrada benim gibi tek çocuktan sonra ikinciyi uğraşanlara nasip etsin inşallah..
Bende oğlumun anne kardeşim üç gün sonramı doğacak sorularından sıkılmış durumdayım :S
Yeni hamile olduğunu öğrenenler yok mu ya bu ay?
Bende dun öğrendim evde yapilan testler ile. Henüz kan testi yaptırmadim. Ama beni endiselendiren ara ara sol kasigima saniyelik ani bi agri giriyor. Sanki simsek cakmis gibi
Normal mi acaba
Adetime 5gün kaşa kahverengii akıntım oldu 2gün bounca ama durdu hamile olabişir miyim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?