Hamile olduğunu yeni yeni öğrenenler toplanıyoruz!!!

tecrübeli yeni gebeler bu gebelik testini ne zaman yaptınız ??? reglden kaç gün evvel

Canım herkesin farklı seyredebiliyor ne zaman döllendiğine bağlı bazıları adetten bir kaç gün önce bazıları da adeti geçtikten çok sonra pozitifi görebiliyor hatta bazıları üstüne görme yaşayarak bebeğin verlığından bile haberi olmuyor

paronayak bir insan değilim ve kendımı dınlemıyorum ama gögüslerim çok acıyo değişik acıyo regl gibi değil uçları bile
üşüttüm mü nedir anlamadım ..batı bekleyım olmazsa..gerçi düzensiz adet görüyorum batta tam belli değilde...

En son ne zaman regl oldun canım? Birde hatırlıyorsan ilişkiye girdiğin tarihler önemli yumutlama dönemine denk geldiyse hamile olabilme olasılığın yükselir

En son ne zaman regl oldun canım? Birde hatırlıyorsan ilişkiye girdiğin tarihler önemli yumutlama dönemine denk geldiyse hamile olabilme olasılığın yükselir

en son 27 şubatta regl oldum........11inde yumurtladım öncesınde ve sonrasında ilişkiye girdim

en son 27 şubatta regl oldum........11inde yumurtladım öncesınde ve sonrasında ilişkiye girdim

Adet döngün ne kadar sürüyor? Canım pazartesi günü kan testi yaptır daha erken öğrenirsin yada pazartesi idrar testi yap negatif çıkarsa bir hafta sonra tekrar yap. Silikte olsa ikinci çizgi çıkarsa yeni yeni hamile olduğunu gösterir randevu alıp doktora gidersin hakkında hayırlısı olsun

korunmayı bıraktıktan sonra yedı aydır regl döndüm allak bullak hiç tahmın edemıyorum.
ama satta yani ayın yirmi yedisinde gebelık testı yapmayı düşünüyorum
yumurtlamadan sonraki 15.gün olacak umarım çıkar
kan testı yaptırınca sonuç negatıf olunca çok koyuyuo
o yüzden yaptırmaktan kaçıyorum
umarım gebeysem silikte olsa çıkar..

çıkar canım çünkü nette döllenme olduktan 12 gün sonra en düşük beta değeri 48 gösteriyordu inşallah hamilesindir canım

çıkar canım çünkü nette döllenme olduktan 12 gün sonra en düşük beta değeri 48 gösteriyordu inşallah hamilesindir canım

vauvv hiç böyle düşünmemiştm çok mantıklı...
sen gebe misin canım

Meraba canım benim de adet gecikmem bugün itibariyle 15 gün oldu,10uncu gün kanda negatif cıktı korkuyorum tekrar negatif cıkar diye yarın idrar testi yapacam hayırlısı hakkımızda canım insallah

haberdar et canım beni üzülme Allah bilir ne zaman olması gerektiğini

Evet bitanem orası gercekten kötü olur yasamadım daha önce bu benim ilk süphem ama bende yasamaktan korkuyorum hayırlısı hakkımızda canım....

Benim de ilk şüphem ama galiba son olmayacak eğer hamile değilsem cidden yumurtlama günlerimdeyim şuan ve yine bu bir ay şüpheyle geçecek :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…