Hamile olduğunu yeni yeni öğrenenler toplanıyoruz!!!

hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebeğini

Meraba kızlar burda yeniyim insallah hepiniz sag saglim alırsınız bebislerinizi kucagınıza,benimde 15 gün geciktı bakalım yarın idrar testi yapacam dualarınızı bekliyorum:)

Canım 15 gün geçti diyorsun bu kadar zaman nasıl bekledin belirti falan var mı? Yap canım artık kesin belli olur idrarda haberdar et beniz inşallah hamilesindir

Canım 15 gün geçti diyorsun bu kadar zaman nasıl bekledin belirti falan var mı? Yap canım artık kesin belli olur idrarda haberdar et beniz inşallah hamilesindir

Canım bekleyemedim tabi ki 10 gün gectiginde doktora gittim ultrasonla baktı doktor gebelik bulguları var kanda kesinlestirelim dedi oda negatif cıktı suan 15 gün gecti adete dair hicbisey yok mide bulantım var sadece yarın bi test yapacam insallah hamisimdir:)

inşallah canım kanda çıkmadıysa sen yine kanda yaptır canım idrarda daha geç çıkıyor çünkü

Son düzenleme:
Evet canımm haklısın ama sabah hemen yapıyım idrar testi yine kanda yaptıracam insallah hamileyimdir,ama 15 gün gecti hamilelik vardır degil mi ben öyle hissediyorum

muhtemelen sabah bir test yap haberdar et canım. Ya bana çok tuhaf geldi doktorun gebelik belirtileri var deyip kanda çıkmaması, bazıları 3 günlük bile olsa kanda çıkıyor diyor çünkü :44: neyse hayırlısı olsun canım

Evet benimde kafam ona karıstı ya canımm,bakalım yarın bi idrar testi yapıyım haber veririm mutlaka dualarını eksik etmezsen sevinirim bitanem...

Evet benimde kafam ona karıstı ya canımm,bakalım yarın bi idrar testi yapıyım haber veririm mutlaka dualarını eksik etmezsen sevinirim bitanem...

Etmem mi canım benimde durumlar karışık seni anlıyorum yani topik açtım anlattım herkes bir test yap dedi yaptım negatif belirtiler hala devam ediyor bel ağrısı da başladı ne oluyor anlamadım

Kızlar negatif çıkabilir gerçekten ben bu ay 2 gebelik 1 kan testi yaptırdım negatifti ama adetim 4 gün gecikti kasıklarımda ve belimde ağrı çoktu o akşam test yaptm pozitif çıktı eğer gerçekten böyle durum varsa sizde bekleyin adet gecikmenizi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sen erken davranmışsın arkadaşın adeti 15 gün geçmiş benimse durum baya karışık merak edersen diğer topikte anlattım diğer ayı bekleyeceğim o zaman da gelmezse doktora gideğim artık

Anladım canım benim, bozma moralini lütfen insallah hayırlısıyla bizde bebislerimizi alırız kucagımıza <3

Elimde değil bebek düşünmediğim halde belirtiler çıktı hadi dedim bir ihtimal mi onu da bu gün testle yok ettim ama hala belirtiler var bir rahatsızlığım mı var da bu belirtiler oluşuyor aklımda sürekli sorular var

tecrübeli yeni gebeler bu gebelik testini ne zaman yaptınız ??? reglden kaç gün evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…