- 20 Mart 2014
- 134
- 5
- 68
- Konu Sahibi kelebeksev
-
Bende salı günü öğrendim kızlar Allah herkese nasip etsin değişik bişey değişik bir duygu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar bende hamile oldugumu yeni ogrendim.gecen ay denemeye basladim ama olmadi.usutmustum belkide ondandir..subatta adetten oldukran sonra sogan kürüne basladim normalde adet zamanim 18martti bende meraktan adetten 2 gun once aksam bir gun oncede sabah idrar testi yaaptim ikiside silik cizgi cikti.19 martta doktora gidip kan testi yaptirdim bhcg 182.3 cikti.doktor cok yeni hamilesiniz dediginde yuzumun halini gormeliydiniz :)) cok guzel bisey. Insallah Rabbim sonuna kadar saglikli bir sekilde gitmesine izin verir.
hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebeğini
Meraba kızlar burda yeniyim insallah hepiniz sag saglim alırsınız bebislerinizi kucagınıza,benimde 15 gün geciktı bakalım yarın idrar testi yapacam dualarınızı bekliyorum:)
Canım 15 gün geçti diyorsun bu kadar zaman nasıl bekledinbelirti falan var mı? Yap canım artık kesin belli olur idrarda haberdar et beniz inşallah hamilesindir
Canım bekleyemedim tabi ki 10 gün gectiginde doktora gittim ultrasonla baktı doktor gebelik bulguları var kanda kesinlestirelim dedi oda negatif cıktı suan 15 gün gecti adete dair hicbisey yok mide bulantım var sadece yarın bi test yapacam insallah hamisimdir:)
inşallah canım kanda çıkmadıysa sen yine kanda yaptır canım idrarda daha geç çıkıyor çünkü
Evet canımm haklısın ama sabah hemen yapıyım idrar testi yine kanda yaptıracam insallah hamileyimdir,ama 15 gün gecti hamilelik vardır degil mi ben öyle hissediyorum
muhtemelen sabah bir test yap haberdar et canım. Ya bana çok tuhaf geldi doktorun gebelik belirtileri var deyip kanda çıkmaması, bazıları 3 günlük bile olsa kanda çıkıyor diyor çünkü :44: neyse hayırlısı olsun canım
Evet benimde kafam ona karıstı ya canımm,bakalım yarın bi idrar testi yapıyım haber veririm mutlaka dualarını eksik etmezsen sevinirim bitanem...
Etmem mi canım benimde durumlar karışık seni anlıyorum yani topik açtım anlattım herkes bir test yap dedi yaptım negatif belirtiler hala devam ediyor bel ağrısı da başladı ne oluyor anlamadım
Kızlar negatif çıkabilir gerçekten ben bu ay 2 gebelik 1 kan testi yaptırdım negatifti ama adetim 4 gün gecikti kasıklarımda ve belimde ağrı çoktu o akşam test yaptm pozitif çıktı eğer gerçekten böyle durum varsa sizde bekleyin adet gecikmenizi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tesekkür ederim canım benim,senin kac günlük bi gecikmen var bitanem ?
Benim ki çok karışık canım adet düzensizliği var diğer açtığım topikten bakabilirsin yazdıkça moralim bozuluyor kafam çok karışık
Anladım canım benim, bozma moralini lütfen insallah hayırlısıyla bizde bebislerimizi alırız kucagımıza <3
Çoook sevindim canım hayırlısıyla Allah sağlıklı bir şekilde sorunsuz kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?