- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
Bende de 3 gün sonra oldu kanama. Başka hiçbir belirti yoktu. Ama ben anladım hamile olduğumu.ben de damla seklinde kanama gördüm . şüpheli ilişkiden 3-4 gün sonra.
test yaptım negatif çıktı adetime 1-2 gün var . ama hamilelig dair herseyi hissediyoırum.
ve asırı basım dönüyo
Yok sadece temiz kırmızı bir damla kan geldi. Birde hep renkli renkli ve desenli çamaşır giyerdim. Şansıma o gün beyaz giymiştim.İki damla kandan sonra kan gelmedi mi?
gün sonra.
test yaptım negatif çıktı adetime 1-2 gün var . ama hamilelig dair herseyi hissediyoırum.
ve asırı basım dönüyo
oyle oldu bu sadece hamikeyken oldu cok test yaptim sadece hamileyken ciktiilk iki dakikdan sonraki sonuçlar okunmaz 2 saat bekledikten sonra bazı testlerde çift cizgi olabiliyo
erken gebelik testi olanlardan mı bu canım değilse onlardan yap onlar daha hassasdün gece yaptım test adetime 6 gün var yumurtladıgım.günün üzerinden 10 gün geçti. Silik 2. çizgi çıkı. yorumlarınızı okudum sizce benim durum.i ne guvenmeli miyim teste acaba
olabilir ben tam hesaplama yapamıyorumda :)Takviminizde 3 haftalik hamile gorunuyorsunuz. Adet gecikmeniz olunca 5 haftalik olmaniz gerekir ya da en az 4 haftalik. Takvimi yanlis mi koydunuz?
Ben beklenen adet gununden 1 gun obce evde test yaptim ve silik cizgi ile ogrendim.
Sizin yapmabiza gerek yok zaten. Google'a gebelik haftasi hesaplama yazin cikiyor bir suru site. Orada son adet tarihinizi yazarsaniz tahmini dogum yapacaginiz tarihi gosterir :)olabilir ben tam hesaplama yapamıyorumda :)
Canim m.ettim hamilemiymissinKızlar erken gebelik testi yaptım adetime 6 gün var ilk net ikinci hafif bi çizgi var sizcede varmı Arkafaslar Bilgi verirseniz çok sevinirim beta baktırmıstım 12 gün kala 1.20 çıkmıstı
Hayır arkadasım malesefff o testleryalan bence resmen para tuzağı 3 gün geçti ve regl oldum Canim m.ettim hamilemiymissin
Uzulme canm benimde adetim 4 gun gecikti idrar testi yapiyorum negatif adetim 1 gun gectigindede kan testi yaptirdim oda negatif doktor 2 gun sonra tekrar gel degisebilir dedi ama kafam cok karisik bugun 5.gun oldu hattaHayır arkadasım malesefff o testleryalan bence resmen para tuzağı 3 gün geçti ve regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?