hamile olduğunuzu adetinizin kaçıncı günü ve hangi testle öğrendiniz

gün sonra.
test yaptım negatif çıktı adetime 1-2 gün var . ama hamilelig dair herseyi hissediyoırum.
ve asırı basım dönüyo[/QUOTE]
ben de damla seklinde kanama gördüm . şüpheli ilişkiden 3-4 gün sonra.
test yaptım negatif çıktı adetime 1-2 gün var . ama hamilelig dair herseyi hissediyoırum.
ve asırı basım dönüyo
Bende de 3 gün sonra oldu kanama. Başka hiçbir belirti yoktu. Ama ben anladım hamile olduğumu.

gün sonra.
ve asırı basım dönüyo

Bende de 3 gün sonra oldu kanama. Başka hiçbir belirti yoktu. Ama ben anladım hamile olduğumu.[/QUOTE]

kızlar 6 gün önce olan testten aldım. 1 saat önce. tam test yapmaya girdim. adet kanı gelmiş. karnımda o şekilde agrıyo.
testi yaptım negatif cıktı.
cok şükür

Takviminizde 3 haftalik hamile gorunuyorsunuz. Adet gecikmeniz olunca 5 haftalik olmaniz gerekir ya da en az 4 haftalik. Takvimi yanlis mi koydunuz?
Ben beklenen adet gununden 1 gun obce evde test yaptim ve silik cizgi ile ogrendim.

Erken testle 4 gun kala ogrendim. Erken testlerin duyarlılığı daha yuksek onlardan dene.

Adetim 6 gün gecikti evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırdım sonuç 122 çıktı doktor 4 haftalık hamile olduğumu söyledi öyle öğrendim

dün gece yaptım test adetime 6 gün var yumurtladıgım.günün üzerinden 10 gün geçti. Silik 2. çizgi çıkı. yorumlarınızı okudum sizce benim durum.i ne guvenmeli miyim teste acaba

Eklentiler

• Screenshot_20180125-192033.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 980
dün gece yaptım test adetime 6 gün var yumurtladıgım.günün üzerinden 10 gün geçti. Silik 2. çizgi çıkı. yorumlarınızı okudum sizce benim durum.i ne guvenmeli miyim teste acaba
erken gebelik testi olanlardan mı bu canım değilse onlardan yap onlar daha hassas
evet silik cizgiyi bende gördüm inşallah hamilesindir

Son gebelikte adet gunum bir gun gecmisti galiba su en ucuz testlerden aldim ve cift cizgiyi gordum. Inanmadim bide pahali testlerden aldim 2 haftalik diye cikti testte

Merhaba, konu sahibi adiniza cok sevindim. Hayirli olsun. Kizlar benim annem 3 cocuk dogurdu. Ucumuzde de 3 ay her adet gunu kanamasi olmus nerdeyse 4. Ayda ogrenmis. Gecen ay adetim 15 gun gecikti ve cok az oldum bu ay da 4 gun gecikti. Test yaptim negatif cikti. Ekstra birsey yapmama gerek yok artik degil mi? Allah verirse basimin taci olur bebegim ama suan icin zorlu surecteyiz pek istemiyorum. Evham mi yapiyorum sizce?

Kızlar erken gebelik testi yaptım adetime 6 gün var ilk net ikinci hafif bi çizgi var sizcede varmı Arkafaslar Bilgi verirseniz çok sevinirim beta baktırmıstım 12 gün kala 1.20 çıkmıstı

Eklentiler

• 7CB42E26-5C14-4EBD-A2D9-D1472078110F.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 829
Hayır arkadasım malesefff o testleryalan bence resmen para tuzağı 3 gün geçti ve regl oldum ‍
Uzulme canm benimde adetim 4 gun gecikti idrar testi yapiyorum negatif adetim 1 gun gectigindede kan testi yaptirdim oda negatif doktor 2 gun sonra tekrar gel degisebilir dedi ama kafam cok karisik bugun 5.gun oldu hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…