hamile olduğunuzu adetinizin kaçıncı günü ve hangi testle öğrendiniz

bnmkide ondan :)

kızlar acill çatlamak üzereyim adetim 3 gün geçti. dün israr testi yaptım olumsuz ama daha önce hiç gecikmedi adetin.sizce tekrardan yapayım mı hastane uzak kan testi yaptıramıorum çalışıorum.
Gecikmenin olduğu ikinci gün koyu çizgi ile öğrendim yarın tekrarlayın testi

kızlar acill çatlamak üzereyim adetim 3 gün geçti. dün israr testi yaptım olumsuz ama daha önce hiç gecikmedi adetin.sizce tekrardan yapayım mı hastane uzak kan testi yaptıramıorum çalışıorum.
Adetim 7 8gun gecikince yapmistim . Eczaneden aldigim testlerle..hemen cikmisti 2.cizgi.. hastaneye de 1hafta sonra ancak gidebilmistim..

Yerleşme kanaması hakkında bilgi verir misin canım kanamanla ilgili bide testlerinde hiç mi çıkmadı çizgi yoksa silikmiydi

Ayın 26 sı dedım mı adet olurdum olmadım 26dında gıttım kan testı yaptıtdım pozıtıf cıktı. Korunmuyordk zaten bude sureklı uyku halı olunca anlamısdım en guvenılırı kan testı

Beyaz çamaşırın ortasında kırmızı bir damla kan vardı. Kirli bir kirmizi değildi. Birde ben kadın günlüğü diye bir uygulama kullanıyorum. Hamile kalmak için uygun günleri gösteriyor. Oradan takip edince anladım. Testlerde ikinci çizgi yoktu. Hatta eşim onları boşver doktora gideriz demişti ben yinede yapmıştım.

ben de damla seklinde kanama gördüm . şüpheli ilişkiden 3-4 gün sonra.
test yaptım negatif çıktı adetime 1-2 gün var . ama hamilelig dair herseyi hissediyoırum.
ve asırı basım dönüyo

Teste göre hamilesiniz. Hatalı pozitif çıkma olasılığı yok denecek kadar az.

İdrar testleri ile ilgili benim de yazmak istediğim birkaç şey var.

Tüp bebek tedavisi gördüm. Embriyo transferinin 5. Günü gece 3'te uyandım :) birşey dürttü sanki, evde 3 liralık testlerden vardı. Onu yaptım. Hayalet gibi bir çizgi çıktı ama öyle silik ki, tamam dedim iyice kafayı yedim, hayali çizgiler görmeye başladım. Yine ümit fakirin ekmeği, iki gün sonra pahalı testlerden aldım, ben daha belirgin bir çizgi beklerken negatif çıktı. Höykürmeye başladım tabii. Sonra kendimi toparlayınca testlerin içinden çıkan kılavuzları okudum. Bir de ne göreyim 25 lira verdiğim test ile 3 lira verdiğim testin duyarlılığı aynı! Sonra baktık ben iyice psikopata bağlıyorum. Kan testi vermeye gittik. B hcg 6,24 çıktı. Sevinmek için düşük, üzülmek için yüksek bir değer. Ertesi gün 9 geldi. İki gün sonra 27 oldu. Ben de bir sevinç, havalara uçuyorum. İki gün sonra ( asıl test günümdü) bir daha yaptırdım, sonuç hüsran 28. Ömrüm boyunca o günü unutamam. Eşim iş sebebiyle şehir dışındaydı. Erkek kardeşim gelmişti benimle hastaneye. Doktor kimyasal gebelik, ilaçlarını bırak dedi. Kardeşim abla iki gün daha bırakma ilaçları dedi. Ağlaya ağlaya işe döndüm. İki gün sonra yine kan verdim. Her kan verdiğimde yarım saatte bir arardım hastaneyi. Bu sefer aramadım, nasıl olsa negatif diye. 8 saat sonra aradım hcg 54 olmuş. Hemen doktorumla görüştüm, iki gün sonra tekrar bakalım dedi. 283 / 786 / 1781 derken yükselip durdu. Buarada kardeşim dahil bütün ailem kimyasal gebelik sanıyordu. 1781 i öğrendiğimiz akşam beni teselli etmek için ellerinde çiçek kahve içmeye gelmişlerdi. O zaman söyledim. Sonra ultrasonda görene kadar inanmadım hamile olduğuma. Ultrasonda gördüm, daha dur bakalım kaktüs kalp atışını duymadık dedim. Bu yaşadığım süreç psikolojik olarak beni çok etkiledi. Hala daha inanamıyorum. Hep bir endişe hep bir korku var.

Çok uzun oldu farkındayım ama idrar testinde çıkmadı, kan testinde yükselmedi hiç kafaya takmayın. Doktor bana çok net söylemişti kimyasal gebelik diye... O yüzden üzmeyin kendinizi.

Rabbim dileyen herkese en hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin...

İki damla kandan sonra kan gelmedi mi?

İki hamileliğimde de, adetimin geçtiği ilk gün anladım hamile olduğumu. Testide adetim geçtikten 4 gün sonra idrar testinde öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…