- 9 Mart 2016
- 233
- 144
- 53
- 33
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
bnmkide ondan :)Marka yazmak yasak mı bilmiyorum yine de yazacam
Adetime 4 gün kala early predictor sayesinde öğrendim. Biraz pahalı ama değer bence. 20-30 lira arası bi şeydi sanırım. Hemen akabinde şu 5 liralık yerli testi yaptığımda sonuç negatifti. Early predictor sağolsun
Cok belirgin cikmis ,yanlis gostericegini sanmiyorum.Kan testi yaptirirsaniz emin olursunuz .Tekrar hayirli olsun.gerçektenmi test yanılırmı
Gecikmenin olduğu ikinci gün koyu çizgi ile öğrendim yarın tekrarlayın testikızlar acill çatlamak üzereyim adetim 3 gün geçti. dün israr testi yaptım olumsuz ama daha önce hiç gecikmedi adetin.sizce tekrardan yapayım mı hastane uzak kan testi yaptıramıorum çalışıorum.
Adetim 7 8gun gecikince yapmistim . Eczaneden aldigim testlerle..hemen cikmisti 2.cizgi.. hastaneye de 1hafta sonra ancak gidebilmistim..kızlar acill çatlamak üzereyim adetim 3 gün geçti. dün israr testi yaptım olumsuz ama daha önce hiç gecikmedi adetin.sizce tekrardan yapayım mı hastane uzak kan testi yaptıramıorum çalışıorum.
Ben iç çamaşırımda bir damla kan görmüştüm. Yerleşme kanaması olduğunu ve hamilelik olacağını anladım. 22 gün sonra doktora gidip test yaptırdım. 3 haftalık hamileydim. Bu arada iki defa test yaptım evde. Ama negatif çıkmıştı.
dünkü teste bugun yine baktım negatif5 liralık teslerden di
ben de damla seklinde kanama gördüm . şüpheli ilişkiden 3-4 gün sonra.Ben iç çamaşırımda bir damla kan görmüştüm. Yerleşme kanaması olduğunu ve hamilelik olacağını anladım. 22 gün sonra doktora gidip test yaptırdım. 3 haftalık hamileydim. Bu arada iki defa test yaptım evde. Ama negatif çıkmıştı.
Beyaz çamaşırın ortasında kırmızı bir damla kan vardı. Kirli bir kirmizi değildi. Birde ben kadın günlüğü diye bir uygulama kullanıyorum. Hamile kalmak için uygun günleri gösteriyor. Oradan takip edince anladım. Testlerde ikinci çizgi yoktu. Hatta eşim onları boşver doktora gideriz demişti ben yinede yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?