Hamile olduğunuzu eşinize ve yakınlarınıza nasıl söylediniz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi On41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pufidik bu arada fikrime fikir kattın ..onu da ailem için yapabilirim :CüvCüv:

Ben emın olmak ıÇın 2 adet test yaptım:)
ıkısınıde bı kargo zarfı hazırlayıp uyduruk bı gÖnderıcı adı buldum
akŞam sana kargo gelmıŞ dıye verdım..tabı testler pakette onun ÜstÜnde kurdaleler falann...aÇtı ve Şokkk:)
ondan sonrası malum sevınÇ duygu fırtınası ıŞte:)

ay kızlar m çok güzeell yaa harika valla..allahım umarım olmayanlara bizede nasip eder bu duyguyu bizde tadarız

gebelik testini bereber yaptığımız için eşime sürpriz yapamadım. ama annemlere hamileliğimi 12.haftaya kadar söylemedim. farklı ülkelerde olduğumuz için sadece telefonla görüşüyorduk ve saklayabildim. çünkü ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim ve anneme söyleyeli bir hafta olmuştu. bu defa 3 aylık olana kadar söylememekte kararlıydım. neyse yaz tatili için türkiyeye gittik, annemler bizi havaalanından aldılar. eve geldik üzerimde dar bir gömlek vardı karnım biraz belli olmaya başlamıştı.anne kilo almışmıyım dedim, annem evet göbeğin çıkmış baksana dedi. ben de anne o göbek değil bebek dedim. kadıncağız şok oldu. önce inanamadı sonra sevinçten gözleri doldu.

gebelik testini bereber yaptığımız için eşime sürpriz yapamadım. ama annemlere hamileliğimi 12.haftaya kadar söylemedim. farklı ülkelerde olduğumuz için sadece telefonla görüşüyorduk ve saklayabildim. çünkü ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim ve anneme söyleyeli bir hafta olmuştu. bu defa 3 aylık olana kadar söylememekte kararlıydım. neyse yaz tatili için türkiyeye gittik, annemler bizi havaalanından aldılar. eve geldik üzerimde dar bir gömlek vardı karnım biraz belli olmaya başlamıştı.anne kilo almışmıyım dedim, annem evet göbeğin çıkmış baksana dedi. ben de anne o göbek değil bebek dedim. kadıncağız şok oldu. önce inanamadı sonra sevinçten gözleri doldu.

ÇOK GÜZEL OLMUŞŞŞ kaydirigubbakcemile3

Ben emın olmak ıÇın 2 adet test yaptım:)
ıkısınıde bı kargo zarfı hazırlayıp uyduruk bı gÖnderıcı adı buldum
akŞam sana kargo gelmıŞ dıye verdım..tabı testler pakette onun ÜstÜnde kurdaleler falann...aÇtı ve Şokkk:)
ondan sonrası malum sevınÇ duygu fırtınası ıŞte:)
oyyyy.. ne güzel..bu fikir de fena dğil canm :jeyyar:

ay kızlar m çok güzeell yaa harika valla..allahım umarım olmayanlara bizede nasip eder bu duyguyu bizde tadarız
inşallahhhhhhhhopuyorumnanaktan

bu kadar sabredemem ben yahu..ama annen için çok güzel bi sürpriz olumş kaydirigubbakcemile5

gerçekten tarifi imkansız bir sevinç ben tek öğrenmiştim çok şaşırdım ve eşime söylediğimde sana dünyaları versem az kalır demişti ancak çok sürmedi malesef. umarım Allah o duyguyu tatmak isteyen herkese verir 3 ayda olsa unutulmayacak bi dönemdi onu ilk öğrendiğimde ölmüş annemi hatırladım ağladım kaybettiğimde ise elde edemediğim anneliğe ağladım

ben henüz hamile değilim 2010 senesi içerisinde düşünüyüruz ama.. Ben her ne kadar planlı bir hamilelik olacaksa da test yaptığımı eşime söylemeyeceğim çünkü eşler genelde ne zaman testte çıktığını bilemezler ondan gizli alıp yapacağım ve kan tahlilne de ondan gizli gideceğim ve yaptıracağım kesin müjdeyi alınca arabanın torpido gözüne çaktırmadan bebiş patikleri koyacağım ve sabah işe giderken de bak bakalım ne var orada diyeceğim. yada yorganın kendi yattığı tarafın yorganın altına da koyabilirim testle beraber. Bir ara işyerine göndereyim dedim ama yanında biri olurda testi görürse utanırım bakalım o zamana kadar fikir üretirim daha heralde.. sizden de kopya çekerim:)

dejavu cum , bence bu sürprizin tadı öğrendiğinde onun yüz ifadesini görmekle çıkar.. =) o yüzden yanındayken söylemen daha iyi

canım benimde hayalim vardı eşime beni yemeğe götür diyecektim deiğiş biryere orda söylemeyi düşünmüştüm ama olmadı kendim test yaptım hemen onu aradım sonra kendi annemi aramıştım. sevinçten insan şaşırıyo paylaşmak istiyo hemen ama senin fikrin çok güzel inşallah yaparsın canım.

ilk ögrendigimde buradaki kızlaara söyledm gebe kalamayanlar topiginde duymayan kalmadı
sonra Eşimi aradım beni annenin yanına götürürmüsün dedim oda işlerim bitsin gelirim dedi öglen 3 e dogru geldi Çimsit Mezarlıgına geldik annesi yine herzaman ki yerinde çiçeklerle süslü evinde yatıyodu gittim yanına dedim ki gözümüz aydın annecim babanne oluyosun dedim eşim o an dua ediyodu dondu kaldı bana baktı elimdeki testi gösterttim bi sarıldı hıçkıra hıçkıra aglamaya başladı uzun süre kendine gelemedi eşimin annesini nişanlıyken kaybettik maalesef çok hevesliyli göremedi maalesef keşke bu haberi alabilseydi ama ben zaten hamile olmadan anne olmuştum kayınpederim ve kaynım onşarda bnm birer parçam evim ayrı olmasına ragmen onlardan ayrı bir günüm yok şimdi 2 aylık hamileyim pek bişey hissetmiyorum ama çok kutsal bişey gibi geliyo eşimin her gece annesi için bana sarılıp agladıgında bunu daha iyi anlıyorum...bnm hikayemde böyle arkadaslar

bende testimi sabah yalniz yaptim esim ise gitmisti
iki test birden yaptim emin olunca testleri paketleyip esimin is yerine gonderdim
guzel bi paket yaptim uzerinede dunyanin en iyi esine ve en super baba adayina kelebeginden surprizzzz yazdim ..
paketi acasiya kadar bir sey anlamamis
testleri gorunce sok olmus hemen aradi sevinc cigliklari atmis is yerinde
is arkadaslariyla tum ogleden sonra kutlamislar
aksam eve geldi ne yapacagimizi sasirdik o gece hic uyayamadik heyecandan saskinliktan .. cunku miniklerimiz hic beklemedigimiz dusunmedigimiz bir anda giriverdiler hayatimiza .. iyikide geldiler ..

en buyuk surpriz annemle kayinvalideme oldu ..
ikiside surekli yeter biz bebis istiyoruz deyip duruyorlardi .. bend eokul bitmeden bir iki sene calismadan asla diyordum
daha okulumun bitmesine bir sene oldugu icin asla beklemiyorlardi
ailelerimize 6 haftalikkken ultrason goruntumuzle birlikte ikizlerimizin agzindan bir mektup yazip postaladik
ikiz olmasi bizim icin surpriz oldugu kadar onlar icinde hem gebeligim hemde ikiz oldugunu ogrenmeleri tam surpriz olmus

benim hikayemde komik accuk.. burda ilk kez anlatıyorum;

adetime henüz 3-4 gün vardı. iftara sevdiğimiz ve sık görüştüğümüz arkadaşlarımızı davet etmiştik. hemen hemen aynı aylarda evlendik ve onlarda bizim gibi çocuk planlıyorlardı. bir araya gelince hep çocuk mevzusu olurdu. neyse sofradan kalktık salona geçtik offff dedim ben çok şiştim, bizim oğlan tekmeliyo galiba. arkadaşın eşi sahi mi? bak ciddi mi? var mı bişiler falan dedi? varsa çok sevinicem kardeşim için dedi. ay yok yaaa şaka yaptım dedim konuyu kapattık. içime bir kurt düştü. evde de 4 tane birden testim vardı, dedim gideyim birini yapim, nasılsa varsa bile çıkmaz bu kadar erken. gittim yaptım ellerimi yıkadım falan derken renk değişmeye başladı birden. neredeyse kontrol çizgisiyle aynı anda çıktı benim ikinci çizgim vee çokk koyuydu. bakıyorum bakıyorum inanamıyorum, balkona çıktım hava aldım, dünyanın tüm oksijenini çeksem yetmiyordu sanki.. ben zırt pırt hava almaya çıkıyorum balkona bi de teste bakmaya yatak odasına.. yatak odası ve balkon arasında mekik dokumaya başladım. hahahhaaa

onların yanında söyleyebilirdim ama o anın özel olmasını istiyordum. bissürü fikir geçti kafamdan ama hiç birini yapamadım. sonra aklıma en basit fikir geldi. birde bekle allah bekle onlar gitmek bilmediler bir türlü. gece 11 oldu, 12 oldu en sonunda 1'i geçiyordu sonunda kalkmaya karar verdiler. ben fotoğraf makinesini açtım objektif dışarıya çıktı ölece kalakaldı; meğerse pili bitmiş. ulen dedim en lazım olduğun anda pilinin biteceği tuttu öfffffff! cep telefonumu aldım fotoğrafa ayarladım.

mutfakta ayaktaydık öle pat die ''ben hamileyim'' diyiverdim vee şakkkk die fotoğrafını çektim. hahahahhaaa öle şaşkın bi ifadesi vardı ki :1shok: tam o anı saniyesi saniyesine yakaladım. hala bakar bakar o poza güleriz. ilerde o fotoğrafı çerçeveletip bebeğimin odasına koymayı düşünüyorum. bence en ölümsüz hatıra oldu.
:icecream:

Ben sürekli eşime bebek için baskı yapıyordum eşimse erken olduğunu söyleyip duruyordu en sonunda karar almıştık ayda bi kaç gün korunmuyorduk olursa olur hesabına. Her ay günüm geçince test yapııordm ve negatif çıkıyordu eşimin dalga konusu olmuştum artk. Nisan ayının ilk günüydü test yaptım yine 2 gün geçmişti bi baktm iki çizgi inanamadım. Hemen işten izin alıp doktora gittim şimdi yanıldıysam eşimin diline düşecektim yine. Doktor tebrikler 4 haftalık hamilesiniz deyince çok duygulandım hemen elime sonucu alıp bir bebek mağazasına uğradım ve küçük bir çıngırak alıp eşimin işyerine gittim. Alt kata inip bişiler içtik beraber bende işyerinde sorunlar yaşıyorum tarzında konuştum onunla o yüzden geldiğimi zannetti. Muhabbetin bi yerinde elini tuttum uzun uzun gözlerinin içine baktım aşkım ne oldu dedi bana bende dedim sana bir hediyem var diye çıkardım verdim. tabii erkek milleti biraz saf bana neden oyuncak alıyorsun ki dedi:)))))
Bende dedim aşkım bu aslında sana değil dedim gözlerim dolunca anladı :) aşkım hamileyim dedim ve şok oldu hiçbirşey diyemedi sadece sırıtıyordu :) inanmadı dalga geçme dedi malum günlerden de 1 Nisan:))) sonuçları gösterdim hemen izin aldı arabaya bindik annesine gittik yolda amcasını dayısını teyzesini kısaca sülalesini arayıp haberi verdi. Sürekli de kendi kendine gülüyordu... görülmeye değerdi benim için.....
Şimdiyse az kaldı 7 hafta sonra geliyor oğluşum....

benim hikayemde komik accuk.. burda ilk kez anlatıyorum;

adetime henüz 3-4 gün vardı. iftara sevdiğimiz ve sık görüştüğümüz arkadaşlarımızı davet etmiştik. hemen hemen aynı aylarda evlendik ve onlarda bizim gibi çocuk planlıyorlardı. bir araya gelince hep çocuk mevzusu olurdu. neyse sofradan kalktık salona geçtik offff dedim ben çok şiştim, bizim oğlan tekmeliyo galiba. arkadaşın eşi sahi mi? bak ciddi mi? var mı bişiler falan dedi? varsa çok sevinicem kardeşim için dedi. ay yok yaaa şaka yaptım dedim konuyu kapattık. içime bir kurt düştü. evde de 4 tane birden testim vardı, dedim gideyim birini yapim, nasılsa varsa bile çıkmaz bu kadar erken. gittim yaptım ellerimi yıkadım falan derken renk değişmeye başladı birden. neredeyse kontrol çizgisiyle aynı anda çıktı benim ikinci çizgim vee çokk koyuydu. bakıyorum bakıyorum inanamıyorum, balkona çıktım hava aldım, dünyanın tüm oksijenini çeksem yetmiyordu sanki.. ben zırt pırt hava almaya çıkıyorum balkona bi de teste bakmaya yatak odasına.. yatak odası ve balkon arasında mekik dokumaya başladım. hahahhaaa

onların yanında söyleyebilirdim ama o anın özel olmasını istiyordum. bissürü fikir geçti kafamdan ama hiç birini yapamadım. sonra aklıma en basit fikir geldi. birde bekle allah bekle onlar gitmek bilmediler bir türlü. gece 11 oldu, 12 oldu en sonunda 1'i geçiyordu sonunda kalkmaya karar verdiler. ben fotoğraf makinesini açtım objektif dışarıya çıktı ölece kalakaldı; meğerse pili bitmiş. ulen dedim en lazım olduğun anda pilinin biteceği tuttu öfffffff! cep telefonumu aldım fotoğrafa ayarladım.

mutfakta ayaktaydık öle pat die ''ben hamileyim'' diyiverdim vee şakkkk die fotoğrafını çektim. hahahahhaaa öle şaşkın bi ifadesi vardı ki :1shok: tam o anı saniyesi saniyesine yakaladım. hala bakar bakar o poza güleriz. ilerde o fotoğrafı çerçeveletip bebeğimin odasına koymayı düşünüyorum. bence en ölümsüz hatıra oldu.
:icecream:

ayy çok güldüm ya vallahi o arkadaşlarınızda eminim o an söylesen şok olurlardı :roflol:

bende testimi sabah yalniz yaptim esim ise gitmisti
iki test birden yaptim emin olunca testleri paketleyip esimin is yerine gonderdim
guzel bi paket yaptim uzerinede dunyanin en iyi esine ve en super baba adayina kelebeginden surprizzzz yazdim ..
paketi acasiya kadar bir sey anlamamis
testleri gorunce sok olmus hemen aradi sevinc cigliklari atmis is yerinde
is arkadaslariyla tum ogleden sonra kutlamislar
aksam eve geldi ne yapacagimizi sasirdik o gece hic uyayamadik heyecandan saskinliktan .. cunku miniklerimiz hic beklemedigimiz dusunmedigimiz bir anda giriverdiler hayatimiza .. iyikide geldiler ..

en buyuk surpriz annemle kayinvalideme oldu ..
ikiside surekli yeter biz bebis istiyoruz deyip duruyorlardi .. bend eokul bitmeden bir iki sene calismadan asla diyordum
daha okulumun bitmesine bir sene oldugu icin asla beklemiyorlardi
ailelerimize 6 haftalikkken ultrason goruntumuzle birlikte ikizlerimizin agzindan bir mektup yazip postaladik
ikiz olmasi bizim icin surpriz oldugu kadar onlar icinde hem gebeligim hemde ikiz oldugunu ogrenmeleri tam surpriz olmus

ayy çok duygulandım canım ya çok güzel olmuşş..mutluluklar dilerim..kaydirigubbakcemile5:sinifsinif:

ben henüz hamile değilim 2010 senesi içerisinde düşünüyüruz ama.. Ben her ne kadar planlı bir hamilelik olacaksa da test yaptığımı eşime söylemeyeceğim çünkü eşler genelde ne zaman testte çıktığını bilemezler ondan gizli alıp yapacağım ve kan tahlilne de ondan gizli gideceğim ve yaptıracağım kesin müjdeyi alınca arabanın torpido gözüne çaktırmadan bebiş patikleri koyacağım ve sabah işe giderken de bak bakalım ne var orada diyeceğim. yada yorganın kendi yattığı tarafın yorganın altına da koyabilirim testle beraber. Bir ara işyerine göndereyim dedim ama yanında biri olurda testi görürse utanırım bakalım o zamana kadar fikir üretirim daha heralde.. sizden de kopya çekerim:)

fikilerinin hepsi çok güzelde canım sakın yolda giderken arama adamı torpitoya bak diye donar kalır sonra kaza maza yapar ..ama yorgan güzel fikir...sositososito

burdaki hikayelerin hepsini şuan okudum okumayada devam edicem çünkü çok güzel fikirler aldım..ayrıca değişik fikirleri nasıl üretiyoruz biz kadın zihnine hayran kalır erkekler hepiniz ödüllük performans göstermişiniz vallahi..hayırlı doğumlar tüm hamişlere...darısı başıma..:hooray::1hug:

slm kızlar. ben şu an 3,5 aylık hamileyim. yaklaşık 1 yıl öncede hamile kalmıştım ancak 6 haftalıkken ne yazıkki bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. zaten polikistik overim vardı ve tedavi ile hamile kalmıştım. fakat hamile olduğumu eşime söylerken ona bir süpriz hazırladım. marketin birinden bir biberon aldım. ve içine not yazdım. " aşkım baba oluyorsun. bir bebeğimiz olacak. umarım bir bebeğin daha olduğunda bu büyük bebeğini unutmazsın. seni seviyorum" akşam hediye paketi olarak verdim. önce parfüm sandı. fakat açınca biberonu görünce bu seferde şaka yapıyorum sandı fakat inanınca gerçekten duygulu anlar yaşadık ağladım ben hemen. fakat mutluluğumuz uzun sürmedi önce kanamam başladı. düşük iğneleri yedim kanama durdu herşey yolunda giderkende son muayenede kalp atışını göremedik. şimdi yine hamileyim. bebek düşükle sonuçlanmadığı ve kendiliğinden kalbi durduğu için kandaki pıhtılaşmadan şüphelendi ve şu an clexane iğnesi kullanıyorum hergün. sanırım faydasıda oldu. eşim yapıyor iğnelerimi. umarım bu bebeğimi allah bana bağışlar. ama bu hamileliğimi eşime söylerken çokda umutlu değildim ve süpriz felan yapamdım içimden gelmedi. ama hamilelik duygusu süper güzel bir duygu. helede ultrasonda artık hareket ettiğini gördüğün zaman. allah tüm bebek dileyenlere nasip etsin.

Back
X