Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebelik testini bereber yaptığımız için eşime sürpriz yapamadım. ama annemlere hamileliğimi 12.haftaya kadar söylemedim. farklı ülkelerde olduğumuz için sadece telefonla görüşüyorduk ve saklayabildim. çünkü ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim ve anneme söyleyeli bir hafta olmuştu. bu defa 3 aylık olana kadar söylememekte kararlıydım. neyse yaz tatili için türkiyeye gittik, annemler bizi havaalanından aldılar. eve geldik üzerimde dar bir gömlek vardı karnım biraz belli olmaya başlamıştı.anne kilo almışmıyım dedim, annem evet göbeğin çıkmış baksana dedi. ben de anne o göbek değil bebek dedim. kadıncağız şok oldu. önce inanamadı sonra sevinçten gözleri doldu.
oyyyy.. ne güzel..bu fikir de fena dğil canm :jeyyar:Ben emın olmak ıÇın 2 adet test yaptım:)
ıkısınıde bı kargo zarfı hazırlayıp uyduruk bı gÖnderıcı adı buldum
akŞam sana kargo gelmıŞ dıye verdım..tabı testler pakette onun ÜstÜnde kurdaleler falann...aÇtı ve Şokkk:)
ondan sonrası malum sevınÇ duygu fırtınası ıŞte:)
inşallahhhhhhhhopuyorumnanaktanay kızlar m çok güzeell yaa harika valla..allahım umarım olmayanlara bizede nasip eder bu duyguyu bizde tadarız
gebelik testini bereber yaptığımız için eşime sürpriz yapamadım. ama annemlere hamileliğimi 12.haftaya kadar söylemedim. farklı ülkelerde olduğumuz için sadece telefonla görüşüyorduk ve saklayabildim. çünkü ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim ve anneme söyleyeli bir hafta olmuştu. bu defa 3 aylık olana kadar söylememekte kararlıydım. neyse yaz tatili için türkiyeye gittik, annemler bizi havaalanından aldılar. eve geldik üzerimde dar bir gömlek vardı karnım biraz belli olmaya başlamıştı.anne kilo almışmıyım dedim, annem evet göbeğin çıkmış baksana dedi. ben de anne o göbek değil bebek dedim. kadıncağız şok oldu. önce inanamadı sonra sevinçten gözleri doldu.
benim hikayemde komik accuk.. burda ilk kez anlatıyorum;
adetime henüz 3-4 gün vardı. iftara sevdiğimiz ve sık görüştüğümüz arkadaşlarımızı davet etmiştik. hemen hemen aynı aylarda evlendik ve onlarda bizim gibi çocuk planlıyorlardı. bir araya gelince hep çocuk mevzusu olurdu. neyse sofradan kalktık salona geçtik offff dedim ben çok şiştim, bizim oğlan tekmeliyo galiba. arkadaşın eşi sahi mi? bak ciddi mi? var mı bişiler falan dedi? varsa çok sevinicem kardeşim için dedi. ay yok yaaa şaka yaptım dedim konuyu kapattık. içime bir kurt düştü. evde de 4 tane birden testim vardı, dedim gideyim birini yapim, nasılsa varsa bile çıkmaz bu kadar erken. gittim yaptım ellerimi yıkadım falan derken renk değişmeye başladı birden. neredeyse kontrol çizgisiyle aynı anda çıktı benim ikinci çizgim vee çokk koyuydu. bakıyorum bakıyorum inanamıyorum, balkona çıktım hava aldım, dünyanın tüm oksijenini çeksem yetmiyordu sanki.. ben zırt pırt hava almaya çıkıyorum balkona bi de teste bakmaya yatak odasına.. yatak odası ve balkon arasında mekik dokumaya başladım. hahahhaaa
onların yanında söyleyebilirdim ama o anın özel olmasını istiyordum. bissürü fikir geçti kafamdan ama hiç birini yapamadım. sonra aklıma en basit fikir geldi. birde bekle allah bekle onlar gitmek bilmediler bir türlü. gece 11 oldu, 12 oldu en sonunda 1'i geçiyordu sonunda kalkmaya karar verdiler. ben fotoğraf makinesini açtım objektif dışarıya çıktı ölece kalakaldı; meğerse pili bitmiş. ulen dedim en lazım olduğun anda pilinin biteceği tuttu öfffffff! cep telefonumu aldım fotoğrafa ayarladım.
mutfakta ayaktaydık öle pat die ''ben hamileyim'' diyiverdim vee şakkkk die fotoğrafını çektim. hahahahhaaa öle şaşkın bi ifadesi vardı ki :1shok: tam o anı saniyesi saniyesine yakaladım. hala bakar bakar o poza güleriz. ilerde o fotoğrafı çerçeveletip bebeğimin odasına koymayı düşünüyorum. bence en ölümsüz hatıra oldu.:icecream:
bende testimi sabah yalniz yaptim esim ise gitmisti
iki test birden yaptim emin olunca testleri paketleyip esimin is yerine gonderdim
guzel bi paket yaptim uzerinede dunyanin en iyi esine ve en super baba adayina kelebeginden surprizzzz yazdim ..
paketi acasiya kadar bir sey anlamamis
testleri gorunce sok olmus hemen aradi sevinc cigliklari atmis is yerinde
is arkadaslariyla tum ogleden sonra kutlamislar
aksam eve geldi ne yapacagimizi sasirdik o gece hic uyayamadik heyecandan saskinliktan .. cunku miniklerimiz hic beklemedigimiz dusunmedigimiz bir anda giriverdiler hayatimiza .. iyikide geldiler ..
en buyuk surpriz annemle kayinvalideme oldu ..
ikiside surekli yeter biz bebis istiyoruz deyip duruyorlardi .. bend eokul bitmeden bir iki sene calismadan asla diyordum
daha okulumun bitmesine bir sene oldugu icin asla beklemiyorlardi
ailelerimize 6 haftalikkken ultrason goruntumuzle birlikte ikizlerimizin agzindan bir mektup yazip postaladik
ikiz olmasi bizim icin surpriz oldugu kadar onlar icinde hem gebeligim hemde ikiz oldugunu ogrenmeleri tam surpriz olmus
ben henüz hamile değilim 2010 senesi içerisinde düşünüyüruz ama.. Ben her ne kadar planlı bir hamilelik olacaksa da test yaptığımı eşime söylemeyeceğim çünkü eşler genelde ne zaman testte çıktığını bilemezler ondan gizli alıp yapacağım ve kan tahlilne de ondan gizli gideceğim ve yaptıracağım kesin müjdeyi alınca arabanın torpido gözüne çaktırmadan bebiş patikleri koyacağım ve sabah işe giderken de bak bakalım ne var orada diyeceğim. yada yorganın kendi yattığı tarafın yorganın altına da koyabilirim testle beraber. Bir ara işyerine göndereyim dedim ama yanında biri olurda testi görürse utanırım bakalım o zamana kadar fikir üretirim daha heralde.. sizden de kopya çekerim:)