Hamile olduğunuzu eşinize ve yakınlarınıza nasıl söylediniz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi On41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni evlenmiştik daha bir ay yeni dolmuştu bekle bekle adet gelmez utanıyorum birine söylemeye:kedi: kendi kendime kuruyorum yeni evliyim cinsel hayat işin içine girdi adet düzenim bozuldu herhalde diye:delphin: çünkü ne mide bulantısı nede diğer belirtiler var ama bişi dürttü bi test yapayım dedim gittim eczaneye aldım bi test yaptım o da ne çift çizgi eşime dedim ben hamileyimsositososito bana dönüp eee ne yapcan peki dedi nasıl yani neyi ne yapcam dedim şok halinde akannehir adam demezmi cinsiyetini ne yapcan karar vermedinmi meğer kocişide şoka sokmuşum haberim yok hala o günü hatırlar hatırlar gülerim:roflol:
kızım şimdi 2.5yaşında:emir_bebek:

eşimin biz çıkarken bana ilk hediyesi bi bebek patiği oldu.2.5 yıllık evliyim ve korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım. test çift çizgi çıkınca akşama özel bir yemek hazırlayıp eşimin tabağına pozitif testive patikleri koyup üstünü kapattım. sofraya oturduğumuzda eşimsüpriz yemek için çok heyecanlıydıfakat tabağı açıp içindekileri görüp hamile olduğumu sçyleyince yemekle ilgili tüm heyecanı geçipsadece hayırlı olsun deyip doldurmam için tabağını uzattı... allah böyle müjdelihaberleri hak edenlere nasip etsin inşallah:çok üzgünüm:

hastaneye test yapmaya eşimle gittiğimiz için ona süpriz yapamadım malesef ama sonucu alınca 1 gün boyunca hiçbişey yiyemedi sevinçten :)
annemi de arayıp dedim ki "kusmuk bezlerini hazırla! " :roflol:

Mrb kızlar ben özlem.1,5 senelik evliyim şuandada 12+3 haftalık hamişim.evliliğin 9 ayından sonra korunmayı bıraktık fakat adet düzensizliklerim yüzünden tedavi gödüm.tedavide 7 cm lik kistim olduğunu ve kisti küçültme tedavisi yapılacağı sölendi biz tabi üzüntülü bi şekilde eve döndük bu 4 ay kadar sürecekmiş tedavi yani.neyse o ay neredeyse hiç birlikte olmadık 2-3 keree belki.adet günümüde bilmiyorum çok düzensiz. adet olmadım o ay ve acayip bi şekilde vucudumda yanmalar oldu hemen test aldım ve çift çizgi çıktı şoktaydım inanmadım 3 tane daha test aldım hepside pozitifti.o günde eşimle kavga etmiştik konuşmuyorduk.2 gün sonra bi kutunun içine test çubuğunu hediye paketine sardım üzerine gül yaprakları koydum ve mumları yaktım eve geldi yine konuşmıycam zannetti. ve bende beni üzmemesinigereksiz kavga etmememizi belittim. oda tamam dedi.bende anlaştık bu sana hediyem ozaman dedim.açtı gül yaprakları altında ise minik hediye paketi.paketi açtı ve dondu kaldı senmi çizdin bunu kalemle dedi inanamadı çünki bana iğne bile yapıldı tutmadı o ay neredeyse hiç birlikte olmamıştık hiç beklemiyorduk.uzun süüre şoka girdi beni öpmeyi unuttu aptal oldu büfede viski vardı onu aldı ve içti 1 bardakla sarhoş oldu :)bölee bişeydi iştee ama çok güzel bi duyguydu bbu müjdeyi vermek.annemlerede kaynanamlarada aynı anda söledik 2. ayım dolduğunda söledik.2 kişi evde sıkılıyoruz misafir gelecek dedik. ee hemen anladılar çok sevindiler.annem donmuştu kutlamadı bile sonra öptü kutlamıştı...

benim de adetlerim düzensizdi eşimin sayısından düşüklük vardı bi sürü şey yaptık sonra nisan ayında evi taşıdık hiç haberimiz yoktu hamile olduğumdan ben gene adetim gecikti kendi rekorumu kırıcam derken aşırı agresifliğim arkadaşların dikkatini çekti çalıştığım yerin laboratuvarında test yaptırdım ama eşimin haberi vardı malesef yaptırdığımdan aynı yerde çalıştığımız için 2 saat sonra arkadaşım koşarak geldi dedi bunu yüzüne sölemem lazım oldu buu işşş diye deli gibi havalara atlıyodu ben tabi şokta gerçekten mi eminmisin falan sonra eşimi aradım hayatım efendim dedi
ben hamileyim der demez telefonu kapatıp yanıma geldi gerçekmi eminmisin falan oldu.hemen ertesi günü doktora gittim 5,5 haftalıkmış miniğim telefon açtım hayatım 5,5 haftalık babasın artık diye iş yerindekilere baklava ısmarladı bi kutu hemen hihoyyyt

ayyy durun bnde anlatayım yaa:)))
korunmayı bıraktığım ılk ay 12 gun gecıktı adetım test yapıyorum yapıyorum yokk..bıdahakı ay adetim 3 gun gecıktı nasılsa hamıle değilimdir dıe umutsuzca bı test aldım veee bıde ne göreyım çift çizgi..sevincimden ağlamaya başladım ve hemen annemı aradım ılk ona söledım.eşimle küs olduğumuz için işten geldi yemek yedık hıçbi süpriz yapmadan ben hamıleyım dedım nerden bılıon dedi:)bnde testi gösterdım oda sevınçten ağlamaya başladı.bu testlere guven olmazdıyıp gece gece nöbetcı eczaneden bi test daha almıştıkk:))))

kızlar süpriz yapıpta söyleyenlere gıptayla bakıyorum.çok heyecanlı bi yapıya sahip olduğum için sabredipte bi süpriz yapamadım.sabah hastanede kan tahlili yaptırdım öğrenir öğrenmez telefon ettim ve söledim.bitanem şaşırdı ee doğal olarak kucaklaşmak akşama kaldı.ama bişi keşfettim eşimi 4. aya kadar doktorun yanına almadım.çok merak ediyordu nasıl görünüyor diye sorup duruyordu.4. ayda doktorun yanına girerken eşlik etmesini istedim.hep sakin olan bebişim babasınımı hissetti anlamadım kıpır kıpırdı.heryerini gösterdi babasına bizimkinin ilk lafı hakikaten hamilesin.şimdi işin ciddiyetini anladım dedi:D:Dbuda süpriz gibi oldu erkekler bebişlerini görene kadar saf saf dolanıyorlar.

merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bu site çok hoşuma gitti.Benimde maalesef hamileliğim süpriz olmadı.ilk testi işten gelip evde birlikte yaptık hatta testi bile ona aldırdım :D sonuç iki çizgiydi bi kaç gün sonra tekrar ettik ve aynı sonuçla dr gittik ilkinde yanımda diildi annemle gitmiştim arayıp doğruymuş dedğimi hatırlıyorum oda benden önce annesine müjdeyi vermişti ama gerçek şu ki oda bebeği görene kadar babalık duygusuna pek kapılmamıştı

testi beraber yaptıksonucu görunce gözleri doldu eşimin oy kıyamam ona canım sevgılım benım

tedavi görüyodum çatlatma iğnesi olduğum ay doktorum çok ümitli konuşmuştu.adet günümde iki gün önce kan tahlili yaptırdım sonucu beklerken eşim nasıl arıyodu sonuç ne diye.bir müddet demedim sonra çok güzel bir mesajla söyledim.eşim aradı ya şaşkınlıktan sevinçten saçmalayarak konustu.akşam eve geldiğinde ben telefonda çok saçmaladım dimi diyor.o anı yaşamak çok güzel ailemede telefonla söyledim.annem okadar sevindiki kızım bak yat kalkma tamamı diyo hiçbir iş yapma beşinci yılımda gelen bebeğim herkesi çok mutlu etti.hayırlısıyla kucağıma almayıda görürüm inşallah.

biz eşimle tedavi görüyorduk..benim başımdan bir aşılama ve laparoskopi ameliyatı geçti..geçen kasım ayındada tüp bebek denedik..ama maalesef negatifle sonuçlandı..test sonucumdan 3 gün sonra adet oldum..meğer o son adetimmiş...diğer ay adetim 10 gün geçmişti..ama inatla o tek çizgiyi görmemek için yapmıyordum..çünkü tedaviden sonrada butür gecikmeler olabiliyomuş..hatta aynı zamanda tedavimizin olduğu bir arkadaşımında 10 gün gecikmişti..ama testi negatifti..o yüzden bende hiç ümitlenmedim..ama kist oluşmuştur korkusuyla dr umu aramadan önce bi test alıp yapayım dedim..anneme giderken aldım testi..gittim oturduk annemle..demedim hiç şimdi boşuna ümitlenicek diye..çantamı alıp tuvalete girdim..damlattığımda o ilk çizgiyi hemen gördüm tabii.diğer damlalığı çöpe eğilip attım kafamı kaldırıp baktığımda ikinci çizgi belkirmişti..o kadar şok olmuştumki....öyle bi bağarmışımki içeri...annem nefes nefese geldi...çift çizgiiii çift çizgiiii...annem öyle bi sarıldıki..ağlamaya başladık...sonra eşimi aradım..halbuki ne süprizler düşünmüştüm daha önceleri..arayıp anneme gelmesini rica ettim...ama sesim titriyo..ona yüzyüzeyken hayal etmiştim..ama olmadı..sesimden korkup ant içti söyle noldu diye...test yaptım dedim sadece..tabii hemen anlamış....aşkımmmbenim hemen geliorum dedi...10 dakika sonra geldi sarıldık dudakları titriyordu.uzun süre ağladık....bu mutluluğu Allah herkese göstersinnn...

Son düzenleme:
diğer benzer başlıklı konuyada yazdım....regl dönemime 2 gün vardı gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı ama emindim artık hamile olduğuma eşimi iş yerinden almaya gittiğimde arabanın yan koltuğuna geçtim ve stop ettirdim şöför koltuğuna oturup arabayı çalıştırdığında anahtarlıkta taklı olan emziği gördü(daha önceden düşünüp almıştım emziği) bu ne dedi bende ne anlama geliyor dedim inanamadı ve kan testi yaptırdık sonuç pozitifdi 07 07 2009

Back
X