Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba;
hamile olduğumu dün öğlen öğrendim ve akşama kadar çok zor sabredip eşime güzel haberi yüz yüze verdim.Yolda giderken hiç birşey belli etmedim yemek için mutfağa girmişti,
bende kamerayı ayarladım görünmeyecek şekilde dolabın üzerine koydum,
net olarak aldığı yeri belirleyip o noktaya geçip eşime seslendim
eşim gelip ne oldu diye sorunca hiç birşey söylemeden yüzüne baktım,kalbim çok hızlı atıyordu heyecandan tasarladığım hiç birşeyi söyleyemedim.
uzun uzun nefes alıp gözlerine bakıyordum
anladı hemen şaka yapıyosun dedi
bende şaka yapmıyorum hayatım baba oluyosun dedim.
heyecandan ne yapacağını şaşırdı inanamadı sonra uzun uzun sarıldı.
çok güzeldi o görüntüleride hep saklayıp ilerde çocuğumada izleticem inşallah.
telefonu açtım ve anneme ben hamileyim dedim,annnecim iyi yavrucum demişti.şok olmuştu anlayamamıştı.sonra ne hamilemisin.baya bir şaşkına çevirmişti bu haber.
ağladım ya ağladım,sen nasıl bir insansınn melek misin sen ya ??içim çok acıdı inanki belki bende o duyguyu ALLAH naip ederde yaşarsam kendi anneme söyleyemeyecek oluşumdandır:gitme::gitme: RABBİM bebiğini saşlıkla kucağına almayı nasip etsinn,eşinle sana da ve bebiş(ler)inizle bir ömür mutlu olmanızı nasip etsinopuyorumnanaktanilk ögrendigimde buradaki kızlaara söyledm gebe kalamayanlar topiginde duymayan kalmadı
sonra Eşimi aradım beni annenin yanına götürürmüsün dedim oda işlerim bitsin gelirim dedi öglen 3 e dogru geldi Çimsit Mezarlıgına geldik annesi yine herzaman ki yerinde çiçeklerle süslü evinde yatıyodu gittim yanına dedim ki gözümüz aydın annecim babanne oluyosun dedim eşim o an dua ediyodu dondu kaldı bana baktı elimdeki testi gösterttim bi sarıldı hıçkıra hıçkıra aglamaya başladı uzun süre kendine gelemedi eşimin annesini nişanlıyken kaybettik maalesef çok hevesliyli göremedi maalesef keşke bu haberi alabilseydi ama ben zaten hamile olmadan anne olmuştum kayınpederim ve kaynım onşarda bnm birer parçam evim ayrı olmasına ragmen onlardan ayrı bir günüm yok şimdi 2 aylık hamileyim pek bişey hissetmiyorum ama çok kutsal bişey gibi geliyo eşimin her gece annesi için bana sarılıp agladıgında bunu daha iyi anlıyorum...bnm hikayemde böyle arkadaslar
ahh ahhh bi gün bende yazarım buraya inşallah ..
hepinize bebeklerinizle tatlı bir hayat diliyorum