Hamile olduğunuzu eşinize ve yakınlarınıza nasıl söylediniz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi On41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hanuz bellı degıl ama ben esıme ve aılesıne yemek yaparım aynı evde oturuyoruz.sohbet ederız uygun bır sekılde sıze mujdelı bır haberım var dıyerek soylerım zten hepsı cok sevınecek.

merhaba;
hamile olduğumu dün öğlen öğrendim ve akşama kadar çok zor sabredip eşime güzel haberi yüz yüze verdim.Yolda giderken hiç birşey belli etmedim yemek için mutfağa girmişti,
bende kamerayı ayarladım görünmeyecek şekilde dolabın üzerine koydum,
net olarak aldığı yeri belirleyip o noktaya geçip eşime seslendim
eşim gelip ne oldu diye sorunca hiç birşey söylemeden yüzüne baktım,kalbim çok hızlı atıyordu heyecandan tasarladığım hiç birşeyi söyleyemedim.
uzun uzun nefes alıp gözlerine bakıyordum
anladı hemen şaka yapıyosun dedi
bende şaka yapmıyorum hayatım baba oluyosun dedim.
heyecandan ne yapacağını şaşırdı inanamadı sonra uzun uzun sarıldı.
çok güzeldi o görüntüleride hep saklayıp ilerde çocuğumada izleticem inşallah.

geçmişte birçok şey planlamıştım eşime bu haberi nasıl nerde ne şekilde veririm diye ama işler her zaman umduğun gibi gitmiyor.uzun bir süre bebişimiz olmadı.şimdi hamileyim sanırım iki haftalık henüz göremedik ultrasonda.siklusun 24.gününden itibaren dayanamayıp test yapmaya başladık bu 24.25.26.27 diye devam etti değerin her geçen gün biraz daha yükselmesine rağmen ben bir türlü tatmin olmadım.en son 3 gün önce yine kan verdim.eşim gitti sonucu almaya bu kez iyice yükselmiş tabi değer.geldi henüz çıkmamış sonuç 2 saat sonra çıkarmış hadi evde beklemeyelim dışarı çıkalım dedi.yemeğe gittik arabanın arkasından çiçek çıkardı hazırlamış dünyanın en güzel annesi için dedi.çok duygulandım.yani kesin hamilesin müjdesini bana eşim verdi

çok güzellerdi ya kiminde güldüm kiminde duygulandım
bize müjdeli haberi dr vermişti

ah ah ah süpr bi fikir, çok iyi düşünmüşsün canım.Şimdiden hayırlı olsun

merhaba;
hamile olduğumu dün öğlen öğrendim ve akşama kadar çok zor sabredip eşime güzel haberi yüz yüze verdim.Yolda giderken hiç birşey belli etmedim yemek için mutfağa girmişti,
bende kamerayı ayarladım görünmeyecek şekilde dolabın üzerine koydum,
net olarak aldığı yeri belirleyip o noktaya geçip eşime seslendim
eşim gelip ne oldu diye sorunca hiç birşey söylemeden yüzüne baktım,kalbim çok hızlı atıyordu heyecandan tasarladığım hiç birşeyi söyleyemedim.
uzun uzun nefes alıp gözlerine bakıyordum
anladı hemen şaka yapıyosun dedi
bende şaka yapmıyorum hayatım baba oluyosun dedim.
heyecandan ne yapacağını şaşırdı inanamadı sonra uzun uzun sarıldı.
çok güzeldi o görüntüleride hep saklayıp ilerde çocuğumada izleticem inşallah.

telefonu açtım ve anneme ben hamileyim dedim,annnecim iyi yavrucum demişti.şok olmuştu anlayamamıştı.sonra ne hamilemisin.baya bir şaşkına çevirmişti bu haber.

benim annem de olsa herhalde aynı tepkiyi verirdi.Hyecanla konuşurken genelde sadece kendi söylediklerine konsantre olur.Kendimi koydum bir an yerine, sanki ben yaşıyormuşum gibi oldum ;)kaydirigubbakcemile3

hepsi çok güzel anılar,bazılarında tutamadım kendimi :(( ..umarım allah herkesin gönlüne göre verir..

Son düzenleme:
yaaa çok güzel herkesinki... inşallah benim de olduğu zaman hayalim şöyle, eğer h.içi öğrenirsem ben eşimden önce kalkıp işe gidiyorum. ben çıkarken o uyuyo oluyo. testi de sabah kalkınca yapacğım için o uyanmamış olucak muhtemelen. testi ve 1 tane bebek çorabını banyo aynasına bantlayıp rujla babacım biliyorum seni çok beklettim ama azcık daha bekle 9 ay sonra kucağına gelicem falan gibi yazmayı düşünüyorum. yada sabredip akşam yemekte masaya bir tabak daha koymayı ya da yatağının içine hediye paketi yapıp koymayı düşünüyorum. ailelere de hep bi aradayken söylerim heralde... ahh bi gelse neler yapıcam da ....

ilk ögrendigimde buradaki kızlaara söyledm gebe kalamayanlar topiginde duymayan kalmadı
sonra Eşimi aradım beni annenin yanına götürürmüsün dedim oda işlerim bitsin gelirim dedi öglen 3 e dogru geldi Çimsit Mezarlıgına geldik annesi yine herzaman ki yerinde çiçeklerle süslü evinde yatıyodu gittim yanına dedim ki gözümüz aydın annecim babanne oluyosun dedim eşim o an dua ediyodu dondu kaldı bana baktı elimdeki testi gösterttim bi sarıldı hıçkıra hıçkıra aglamaya başladı uzun süre kendine gelemedi eşimin annesini nişanlıyken kaybettik maalesef çok hevesliyli göremedi maalesef keşke bu haberi alabilseydi ama ben zaten hamile olmadan anne olmuştum kayınpederim ve kaynım onşarda bnm birer parçam evim ayrı olmasına ragmen onlardan ayrı bir günüm yok şimdi 2 aylık hamileyim pek bişey hissetmiyorum ama çok kutsal bişey gibi geliyo eşimin her gece annesi için bana sarılıp agladıgında bunu daha iyi anlıyorum...bnm hikayemde böyle arkadaslar
ağladım ya ağladım,sen nasıl bir insansınn melek misin sen ya ??içim çok acıdı inanki belki bende o duyguyu ALLAH naip ederde yaşarsam kendi anneme söyleyemeyecek oluşumdandır:gitme::gitme: RABBİM bebiğini saşlıkla kucağına almayı nasip etsinn,eşinle sana da ve bebiş(ler)inizle bir ömür mutlu olmanızı nasip etsinopuyorumnanaktan

yoksunyok :gitme: Allah seni evladından ve sevdiklerinden ayırmasın canım..çok duygulandım :gitme:

ahh ahhh bi gün bende yazarım buraya inşallah ..
hepinize bebeklerinizle tatlı bir hayat diliyorum

Ne guzel seyler yazmissiniz, heyecanla okudum hepsini..cok heveslendim ama henuz 6 aylik evliyim Insallah hepiniz saglikla,mutlulukla alirsiniz bebislerinizi kucaginiza
sevgiler

kızlar hepsinde öyle bi heyecanlandım ki..böyle sürprizler çok güzel..istediğiniz kadar güzel şeyler planlayın, ama birazda bu tür sürprizlerden anlayan romantik bi koca lazım :a015:

ne güzel hikayeler..
bir gün bende hikayemi paylaşacağım inşallah..

hamile oldugumu ögrendigimde ailemin yanında baska bir sehirdeydim. günümün gectigini esime sölemedim. kesin hamile oldugumu ögrendigimde esime şu msjı yazdım:
' ANNEM VARLIGIMDAN SU ANDA HABERDAR OLDU. SEN DE BENıM BABAMMIŞSIN... ıKı KıŞıLıK DÜNYANIZA ÜÇÜNCÜ KıSı OLARAK GELıYORUM BABACIGIM...' dünyalar onun oldu...
eşimin yanında degildim belki o an onun gözlerindeki mutlugu göremedim ama yinede güzeldi.RABBıM bunu yaşamayan herkese yaşatın insaallah...

valla benim ki hiç romantik olmadı adetim 15 gün gecikmişti. eşim evim anahtarını istedi wcye gidicem çok sıkıştım dedi( iş yerinde gidemiyorda anrika biraz ) sonra dur dedim bende geliyorum neden dedi dedim test yapıcam ama eşimin beklemeye mecali yok neyse koştur koştur gittik eve eşim aşağı katın tuvaletinde ben yukarıda tabi 2 sn sonra bastım ben çığlığı zavallı eşim koşup sarılamadı bile :))))

ya bende hamile kalmdan öence çok düşünnüyodum nasıl haber veririm diye.ama planladığım hiç bişeyi yapamdım.sabah 7 de eşimi işe yollmak için kalkmıştım günüm geçikmişti ve test yaptım çift çizgiyi görünce başladım ben bağıra bağıra ağlamaya eşim yataktan öyle bi fırlamşki yüzü bembeyaz kesilmiş ama ben ağlamaktan diyemiyorum hamilyim diye.sonra dedm ama hala bizmki uykunun etksinde rüya falan sandı 15-20 dakka sonra kendine gelebildi:):):):)

Back
X