hamile olduğunuzu iş yerinize ne zaman söylediniz?

zsnn

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
4.007
3.235
723
arkadaşlara slında ilk 3-4 ay söylemek istemiyorum ama daha önce iki düşük yaşamış biri olarak haftada bir 12-16 saat çalışıyorum diğer 4 gün normal zamanda çıkıyorum arada birde haftasonu mesailerimiz oluyor sizce çalışma saatlerimi düzenlemek adına söylemeliniyim yoksa beklemelimiyim.bir kişiye söylesen bütün kurumda duycak şimdi onu da istemiyorum kararsızım

slm öncelikle hayirli olsun sende benim gibi sanirim 2.düsükten sonra hamilesin kac haftaliksin ben 7haftalik oldum.Allahtan calismiyom evdeyim zor geciyo mide bulantilari filan halsizim Allah sana sabir versin
bence sefine olayi anlat saatlerin düzenlensin en azindan ve temihle sefine kimsenin duymasini istemiyom diye.bende kaynanam ve annem disinda kimseye demedim aslinda onlarada demicektim ama yardim ediyolar onun icin mecbur dedim ötekilere 3.ayim dolmadan demicem cünkü öncelerinde hep erken dedim dedigim haftasida kaybettim.ins bundan sonra kucagimiza aliriz bebegimizi

teşekkür ederim sanada hayırlı olsun.ben 5 haftalık oldum daha bişey hissetmiyorum. bu sefer heyecanda yok.sadece anneme ve eşime söyledim şefimede söylemeliyim kendimi yormak istemiyorum bu sfer.senin düşükler neden olmuş

bende sevinmedim hala sevinmiyom erken sevinmek icin büyüdükce biz seviniriz benim düsük nedenim bulunamadi gerci sadece bi kac testi yaptirabildim aslinda rahmime karnima kameraylan baktircaktim kismet olmadi cünkü 2. kürtajdan sonra hic adet görmeden süpriz bi sekilde hamile oldugumu ögrendim ilk düsügümde gecen sene 10. ayda oldu kese büyüdü bebek kücük kaldi gelismedi kürtaj oldum son kürtajimda 10.haftadaydi bebegimin kalbi durdu icin ins bidaha yasamayiz sen nedenini arasitrdinmi bide kürtajdan sonra ne zaman hamile kaldin

çok şaşıdrdım düşüklerimiz aynı şekilde olmuş ben genetik testleri de yaptırdım bişey çıkmadı kan değerlerim düşük ve birazda pıhtılaşma varmış şimdi aspirin kullanıyorum bakalım inşallah bu sfer yolunda gder herşey.bi sürü vitamin falan kullandım 4 ay sonrada hamile kaldım zaten o genetiklerin çıkması aylarıı buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…