hamile olduğunuzu öğrendiğinizde beta hcg niz kaçtı?buyrun paylaşalım..

Bence iyi cnm arkadaşımın 27 idi ogrendiğinde
Endişe etme rahat ol. Agır kaldırma bol bol dinlen. Bol su iç kabız olma. İlk haftalar önemli. Saglıcakla kucakla cnm. Bende dua isterim.

Ben bekle bekle derken adet 4-5 gun gecikmisti 1049 cikti doktor bir daha kan vermene gerek yok demisti ama iki gun sonra tekrar ayni saatte verdm 2995 yani yaklasik 3 kaf artti ama ikiz degil tek kizlar

Cok guzel

Ben bekle bekle derken adet 4-5 gun gecikmisti 1049 cikti doktor bir daha kan vermene gerek yok demisti ama iki gun sonra tekrar ayni saatte verdm 2995 yani yaklasik 3 kaf artti ama ikiz degil tek kizlar
Benim de adet günümden 3 gün sonra cuma günü 1213 cıkmıştı beta :) doktor tekrar bakmaya gerek yok haftaya Cuma gel ultrasondan görürüz dedi..

Benim de adet günümden 3 gün sonra cuma günü 1213 cıkmıştı beta :) doktor tekrar bakmaya gerek yok haftaya Cuma gel ultrasondan görürüz dedi..

Super ben 5+3 flndi sanirim keseyi ve bebegi gordum:) pazar 1049 cikti pers gorduk ama vajinaldi ultrason sende gorursun

merhaba, ben dün öğrendim 30 çıktı yarın tekrar baktıracm inşallah 2 katına çıkmıştır. çok korkuyorum ve heyecanlyıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…