Konuyu hortlatıyorum ama yeni konu açmak istemedim. 30 günde bir adet oluyorum. 28.günde kanda baktırdım dün 197 çıktı 3+6 idi dün :) acaba normal mi çok heyecan ve korku var içimde kimyasal gebelik, dış gebelik komularomı gördükçe. Yarın tekrar yaptırmaya sabırsızlanıyorum
Bence iyi cnm arkadaşımın 27 idi ogrendiğinde
Endişe etme rahat ol. Agır kaldırma bol bol dinlen. Bol su iç kabız olma. İlk haftalar önemli. Saglıcakla kucakla cnm. Bende dua isterim.
Ben bekle bekle derken adet 4-5 gun gecikmisti 1049 cikti doktor bir daha kan vermene gerek yok demisti ama iki gun sonra tekrar ayni saatte verdm 2995 yani yaklasik 3 kaf artti ama ikiz degil tek kizlar
Konuyu hortlatıyorum ama yeni konu açmak istemedim. 30 günde bir adet oluyorum. 28.günde kanda baktırdım dün 197 çıktı 3+6 idi dün :) acaba normal mi çok heyecan ve korku var içimde kimyasal gebelik, dış gebelik komularomı gördükçe. Yarın tekrar yaptırmaya sabırsızlanıyorum
Ben bekle bekle derken adet 4-5 gun gecikmisti 1049 cikti doktor bir daha kan vermene gerek yok demisti ama iki gun sonra tekrar ayni saatte verdm 2995 yani yaklasik 3 kaf artti ama ikiz degil tek kizlar♥