hamile olduğunuzu öğrendiğinizde beta hcg niz kaçtı?buyrun paylaşalım..

adetime 2gün kala 65
2gün sonra 132
2gün sonrada yanibugün 325 çıktı.

4gün sonra tekrardan test yaptırıp kese için gidicez.

inş sağlıkla ilerler herşey

benim adetim 4 gün geçmişti ve 169 du BHCG ama bebeğim düştü maalesef(

bende hcg yaptırdım 6770 çıktı 5 haftalıkkken kese görmedi 20 gün sonra gel dedi şimdi 6 +4 dün yarın gidicem dua
edin nolur.kötü bişiy olmasın allah isteyen herkezin kucağına almayı nasip etsin bebeciklerini

adet günümde 50 li rakamlarla öğrenmiştim. s.lak hemşire düşer bu demişti ama çok şükür bu günlere geldik.

Son düzenleme:
benim son adet tarihim 28 aağustos 30 günde bir oluyorum 13. gün falan bugun 63,79 beta hcg sizce nrmalmi ?

adetimde daha gecikme olmamıştı ama hamile olduğumu hissetmiştim. test yaptırdım beta hcg 75 değerdeydi.çok farklı duygular hissetmiştim ozaman......şimdi 37. haftadayım bu zmana kadar da hiç yaşamadığım şeyleri yaşadım ilk kalp atışı ,ilk kıpırdanışı, kucağıma aldığım günü iple çekiyorum. allah herkesin gönlüne göre versin, sağlıklı sıhhatli bebekler ,kolay doğumlar nasip etsin bizlere...

ilk gebeliğimde adetten birkaç gün önce 822 civarındaydı (oğlum oldu)
şimdiki gebeliğimde adetten birkaç gün sonra 53420,00 civarındaydı (ikizlermiş,3 aylık hamileyim şuan )

merhaba arkadaşlar ben 3 gun once kan tahlılı yaptırdım 44.94 çıktı adet günüme 4 gün var doktor 10 gün sonra ultrasonda görebiliriz dedi acaba yarın tekrar gidip kan tahlili yaptırsam mı?

ilk gebeliğimde adetten birkaç gün önce 822 civarındaydı (oğlum oldu)
şimdiki gebeliğimde adetten birkaç gün sonra 53420,00 civarındaydı (ikizlermiş,3 aylık hamileyim şuan )

benımde 52459,00 cıktı ama bana hıc ıkız falan demedıler acaba benımde mı ıkız ne zaman bellı oldu cnm ıkız bebegının oldugu

ben pazartesi tekrar gittim hastahaneye çok şükür altı haftalık hamileyim bebeğimide gördüm kalp kasları oluşmaya başlamış iki hafta sonrada net duyabilirmişiz allah herke sorunsuz bir gebelik dönemi nasip eder :)

ben adetim 2 gün geçtikten sonra yaptırmıştım 86 çıkmıştı doktor olabilirde olmaya bilirde demişti. şimdi 39. haftadayım kızımı bekliyorum her an gelebilir allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…