hamile olduğunuzu öğrendiğinizde beta hcg niz kaçtı?buyrun paylaşalım..

dusuk olan hamileligimde 2 gun gecmisti 545 cikmisti.
bunda adetime 1 gun kala yaptirdim 38 cikmisti, kan testini haftaya tekrarlicaz..

ya kzlar ben adetım 5 gun gectıgında kan testı yaptırdım beta hcg 50.8 cıktı persembe gunu gıdıcem ıkıncı kez doktora doktor hhamılesın dedı ama sızın degerlerınıze bakıyorum benımkı cok dusuk kalıyo canım sıkıldı sımdı :2:

qeç yumurtlamış olabilirsin cnm.. bende adetime 2 qün kala öqrendim 31,74'dü..

kızlar benm de adetime 3 gün kala 70,65 çıktı değerim.. 2 gün sonra tekrar yaptırcazzz... ayy çok tedirgin oluorum yaaa Allahım sen hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebkler ver yarabbimmmm

adetimi 1 gün geçince 335 çıktı. idrar testindede hemen çıkmıştı. üstelik geç döllenmeymiş. yani regl den önce belli olmuş oluyor.

Adetime 1 gün kala rahatsızlanıp gittim. Gebelik pozitif çıkınca kana bakıldı. Değerim 236.65 ti. 2 gün sonra 900 oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin.. :)

Meraba arkadaşlar günüm 3 gün geçince Sağlık ocağında kan verdim beta hcg 129 çıktı doktor bebek var dedi ama orda ben yanlış anladım galiba yok evde çocuk varmı dedi daha sonra değerin yüksek ama aniden düşebilir Pazartesi gel tekrar bakalım yükselmeye devam ederse Kasım Doğuma yönlendiririz dedi sizce varmı çok merak ediyorum bugün günüm 5 gün geçmiş oluyor uzun oldu kusura bakmayın çok heyecanlandım sizin değerleriniz kaçtı acaba

Konuyu hortlatıyorum ama yeni konu açmak istemedim. 30 günde bir adet oluyorum. 28.günde kanda baktırdım dün 197 çıktı 3+6 idi dün :) acaba normal mi çok heyecan ve korku var içimde kimyasal gebelik, dış gebelik komularomı gördükçe. Yarın tekrar yaptırmaya sabırsızlanıyorum

Kanama var mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…