Henüz beta hcg yükseldiğini sanmıyorum. Birkaç gün beklemem lazım.Kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor.
Bir kan tahlili vs. yaptırıp daha iyi sonuc alsanız olmazmı?
göbekte beliren çizgi ne ola ki ?Bende birtakım belirtiler var.
Tansiyon düşüklüğü.
Göz kararmasi
Sıcak basması
Mide bulantısı (hafif)
Göbekte beliren hafif çizgi
Uyku hali
Halsizlik
İştah artışı
Zaman zaman iştahsızlık
Duygusal iniş çıkış
Rahimde ağrı (regl olacak gibi)
Sol yumurtalıkta ağrı
Bacak ağrısı
Şişkinlik
Bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Beni şüpheye düşüren akıntının olmaması ve goguslerde belirgin bir şey olmaması.
Yani hamile olmayabilirim diyorum fakat herkeste aynı belirti olur mu bilmiyorum ki
Ay allah korusun bebeğe dikkat edemeden geçireceğim günler kabuslarima giriyor zatenBir arkadaşım var. Bu belirtiler varla yok arası gibiydi.
Kan tahlilinde. ultrasonda. hamile gözükmüo.
bi kaç ay sonra tekrar gidio. 6 aylık hamile
Şaka gibiydi.
Hani kahverengi çizgi oluyor ya göbek deliğinden aşağı doğru o bende yoktu yeni çıktıgöbekte beliren çizgi ne ola ki ?
regl kaç gün gecikti.Henüz beta hcg yükseldiğini sanmıyorum. Birkaç gün beklemem lazım.
Herkes gibi bende merak ediyorum sadece.
Gecikmedi daha birkaç gün var fakat geç yumurtlama oldu 4 gün falan yani akıntı öyle diyordu. Otomatikman 2 eylül değil 6 eylül de bekliyorum reglimiregl kaç gün gecikti.
takmayın ya. valalhi kendimize ediyoruz.Ay allah korusun bebeğe dikkat edemeden geçireceğim günler kabuslarima giriyor zaten
Rüyamda bana zorla uyuşturucu veriyorlardı o kadar takıntı yaptım ya
ne kadar süredir düşünüyosunuz bebekGecikmedi daha birkaç gün var fakat geç yumurtlama oldu 4 gün falan yani akıntı öyle diyordu. Otomatikman 2 eylül değil 6 eylül de bekliyorum reglimi
Hahahatakmayın ya. valalhi kendimize ediyoruz.
bende gecen hafta test yaptım pozitifti. testten sonra regl oldum.
duramadım. doktora gittim. hcg 4,21
kafa yaptı bende kan tahlili
Yaklaşık 3 aydır. Yani aslında deneme ilk defa bu ay oldu diyebilirim. Öncekinde korunmuyorduk ama gününde de yapmıyordukne kadar süredir düşünüyosunuz bebek
valla bildigin kaç gündür kanım gidioHahahaya ne güldüm haklısın.
Regl dediğin üstüne görme miydi acaba
aman boşver hiç düşünme. acele etme.Yaklaşık 3 aydır. Yani aslında deneme ilk defa bu ay oldu diyebilirim. Öncekinde korunmuyorduk ama gününde de yapmıyorduk
Aynen haklısın canım.aman boşver hiç düşünme. acele etme.
ovulasyon testiyle yumurtlama gününü cöz öyle deneyin bence.
bunuda bi arkadaşım söyledi. cokda dogru aslında.
kişiden kişiye degişiyor yumurtlama günü. tamam reglden sonra sayalım günü bulalım ama.
vucutlarımız aynı degilki maalesef.
ya kafaya takınca zaten otomatikmen olmuyorda.Aynen haklısın canım.
Aynı kişide bile aynı gün yumurtlama olmuyor ki. Kafa rahat yapmak lazım.
Bu arada sen şimdi hamile misin değil misin anlamadım
Ama bebeğin senin gibi matrak bir annesi olduğu için şimdiden çok şanslı
Kesin ikizler burcusun o nasıl bir kan sonucu yaya kafaya takınca zaten otomatikmen olmuyorda.
cok illet bişi bebegi tutturmak günümüzde
valla bilmiyorum hamilemiyim değilmiyim
4,99 olsa doktorun yanında kahkayı basardım bu nasıl kan sonucudur doktor diye
iyi de o çizgi 4. Aydan itibaren çıkıyor benim bildiğim. Adı linea nigra. Belirtileri biraz kafanızda kuruyorsunuz gibi. Zira bulantı da en erken 7. Hafta gibi başlıyor.Hani kahverengi çizgi oluyor ya göbek deliğinden aşağı doğru o bende yoktu yeni çıktı
Yok aslında bulantı tansiyon düşüklüğü yüzünden. Bu arada çizgi kişiden kişiye değişiyormuş. Bir de koyulasiyormus ilerleyen dönemde. Şu an benim fark edilmeyecek kadar hafif. Ay bilmiyorum ki kafada kuruyor da olabilirim yaiyi de o çizgi 4. Aydan itibaren çıkıyor benim bildiğim. Adı linea nigra. Belirtileri biraz kafanızda kuruyorsunuz gibi. Zira bulantı da en erken 7. Hafta gibi başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?