- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
- 83
koyulasma meme ucunda var mi ?Yok aslında bulantı tansiyon düşüklüğü yüzünden. Bu arada çizgi kişiden kişiye değişiyormuş. Bir de koyulasiyormus ilerleyen dönemde. Şu an benim fark edilmeyecek kadar hafif. Ay bilmiyorum ki kafada kuruyor da olabilirim ya
Yok canım ya şimdilik koyu pembe. Zaten koyulasma regl gecikince oluyormuş galibakoyulasma meme ucunda var mi ?
hayırlısı olsun. Eğer koyulasma başladıysa kanda çıkar çünkü. Göbekte çıktığını dusunuyorsan bence koşa kosa tahlil yapmaya gitmelisin. Pek tatlı heyecanlar...Yok canım ya şimdilik koyu pembe. Zaten koyulasma regl gecikince oluyormuş galiba
Şimdi en büyük net belirti sol kasikta batma ve ağrı.
Başak burcuyum amaKesin ikizler burcusun o nasıl bir kan sonucu ya
Şaka bir yana içime doğdu hamilesin ve kız
Yükselen ikizlerdir o zamanBaşak burcuyum ama
yükselen terazi amaYükselen ikizlerdir o zaman
O da değilse bebek ikizdir hahah
Çünkü delidolusuntutturamadık bi
ikizler niye diyosunki bana
Çünkü delidolusun
Sevdim seni. Annem ikizler ve senin gibi
Bende sadece adet zamaninda bile yasamadigim bir gogus agrisi vardi baska da hicbir belorti yoktu bu yuzden cok gec ogrendim bende 6 senedir bekliyodum belirti aramaktan helak olmustum ama aramayun bence herkeste farkli Allah herkesin gonlune gore versin insallah.Bende birtakım belirtiler var.
Tansiyon düşüklüğü.
Göz kararmasi
Sıcak basması
Mide bulantısı (hafif)
Göbekte beliren hafif çizgi
Uyku hali
Halsizlik
İştah artışı
Zaman zaman iştahsızlık
Duygusal iniş çıkış
Rahimde ağrı (regl olacak gibi)
Sol yumurtalıkta ağrı
Bacak ağrısı
Şişkinlik
Bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Beni şüpheye düşüren akıntının olmaması ve goguslerde belirgin bir şey olmaması.
Yani hamile olmayabilirim diyorum fakat herkeste aynı belirti olur mu bilmiyorum ki
Haklısın ya yine boşa ümitleniyorum. Gelecek aya inşallahBende sadece adet zamaninda bile yasamadigim bir gogus agrisi vardi baska da hicbir belorti yoktu bu yuzden cok gec ogrendim bende 6 senedir bekliyodum belirti aramaktan helak olmustum ama aramayun bence herkeste farkli Allah herkesin gonlune gore versin insallah.
Hayirlisi ne zamansa o zaman olsun canim Allah zamanini bilir dua ve sabir canim.Haklısın ya yine boşa ümitleniyorum. Gelecek aya inşallah
benim belirtilerimin tıpkısı göbek çizgisi dahil yanlış yere ümit vermek de istemem ama bence sende bişeyler var. bende adetime 5 gün kala belirtiler var diye kan testi yapmıştım sonuç 294tü günün geldiğinde idrar testi yaparsınBende birtakım belirtiler var.
Tansiyon düşüklüğü.
Göz kararmasi
Sıcak basması
Mide bulantısı (hafif)
Göbekte beliren hafif çizgi
Uyku hali
Halsizlik
İştah artışı
Zaman zaman iştahsızlık
Duygusal iniş çıkış
Rahimde ağrı (regl olacak gibi)
Sol yumurtalıkta ağrı
Bacak ağrısı
Şişkinlik
Bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Beni şüpheye düşüren akıntının olmaması ve goguslerde belirgin bir şey olmaması.
Yani hamile olmayabilirim diyorum fakat herkeste aynı belirti olur mu bilmiyorum ki
Çok teşekkür ederim canım. Fakat sorun şu ki geç yumurtlama oldu akıntıya göre. Öyle anladım. 4 gün falangecikecegim zaten. Sence yine de beklenen regl gününde mi test yapsam?benim belirtilerimin tıpkısı göbek çizgisi dahil yanlış yere ümit vermek de istemem ama bence sende bişeyler var. bende adetime 5 gün kala belirtiler var diye kan testi yapmıştım sonuç 294tü günün geldiğinde idrar testi yaparsın
Bende çok hafif canım eğer pozitif olursa yazarımgöbekteki çizgi gebelik belirtisi olabilirmi kızlar? ve bunu yaşayan oldumu aranızda? çünkü bendede var
Beklenen gününde yap bence silik de olsa çıkar diye düşünüyorum çıkmazsa bi kaç gün sonra tekrar yaparsınÇok teşekkür ederim canım. Fakat sorun şu ki geç yumurtlama oldu akıntıya göre. Öyle anladım. 4 gün falangecikecegim zaten. Sence yine de beklenen regl gününde mi test yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?