Hamile olma ihtimalim var mı yoksa psikolojik mi?

edasvrli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
84
114
8
22
Merhaba arkadaşlar, yumurtlama günüme 6 gün kala yaşadığımız ilişkide kondom azizliğine uğradık maalesef. O günden beri yumurtaliklarimda dehşet bir ağrı var, çok korkuyorum gebelik düşünmüyoruz. Sizce kendimi kastigim için mi agrim var yoksa yumurtlama günüme yakınken de hamile kalma olasılığım var mi?

Henüz 5 gün geçti üzerinden ilişkinin, test de yapamıyorum sadece kendi kendimi yiyorum stresten

Çok çok teşekkür ederim, kaç gün sonra test yaptirmaliyim peki

Adetiniz gecikirse test yapın ama bence gebe değilsiniz .. tabi yumurtlama gününden eminseniz.. bazen farklı günlerde yumurtlama olabilir yinede düşük bir ihtimal denk gelmiş olması..

Adetiniz gecikirse test yapın ama bence gebe değilsiniz .. tabi yumurtlama gününden eminseniz.. bazen farklı günlerde yumurtlama olabilir yinede düşük bir ihtimal denk gelmiş olması..
Adet günüme kadar nasıl geçecek zaman bilmiyorum çok tesekkur ederim. Uygulama kullanıyorum ovulasyon takibi için fakat içim rahat değil

Adet günüme kadar nasıl geçecek zaman bilmiyorum çok tesekkur ederim. Uygulama kullanıyorum ovulasyon takibi için fakat içim rahat değil
O uygulamalar tamamen doğru değil. Standart bir veri sunar size. Mesela bana da 14.gün yumurtluyorsun diyor ama ben 7-8.gün yumurtluyorum. Ertesigün hapı aldınız mı?

Maalesef uygulamalara ben açıkçası güvenmiyorum çoğu kişi de tavsiye etmiyor en güvenilir ovulasyon tetsleri veya doktor takibi onun dışında uygulamalar yanilabilir, ama tabi siz de kendinizi biliyorsanız kimisi hiissedermiş yumurtlama olduğu zaman..

Arkadaşın da dediği gibi stress yaparsanız adetiniz gecikebilir o yüzden biraz rahat olmaya çalışın

Simdi daha fazla korktum, umarım bir şey olmaz

Daha yeni üye senin yorumlarıni ne ara gördü acaba, kaldı ki her dk dalga geçen biri değilsin ilginç doğrusu
Okumuştur dışarıdan. Genelde beş defa adet gördüm hamile miyim diye soruyorlar ya. Demek ki forumu dışarıdan okuyan genç kızların korkulu rüyası olmuşum.

Biraz stalk yaptım da :")
Her iki yumurtalıkta da mı ağrı var? Şiddetli bir ağrı mı yoksa sen mi abartıyorsun sence? Enfeksiyon sebebiyle olabilir, yumurtlama yakın olduğu için olabilir, yumurta büyüyüp çatlamazsa tek taraflı ağrı yapabilir.

Biraz dramatik biriyim ben de abartıyor olabilirim kramp tarzı ağrım var her iki yumurtalıkta da

Biraz dramatik biriyim ben de abartıyor olabilirim kramp tarzı ağrım var her iki yumurtalıkta da
Üşütmüş de olabilirsiniz. Ayakları sıcak tutun bir iki gün, geçebilir öyleyse.
Artik yapmanız gereken bu konuyu çok düşünmeyip adetinizi beklemek.

Gebelikte olan kramplar yerleşmeden sonra başlar. Sizin iliski olduğu gün yumurtlama oldu ve dollendi desek yine yerleşme olacak kadar zaman geçmemiş oluyor. Yani bu kramplarin olası bir gebelikle alakası yok.

Takvim uygulamalarına güvenmeyin, korunarak sevişmeye devam edin, hatta bu şekilde aksilikler yaşamamak için siz de bir doktora görünüp doğum kontrol hapı kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…