Çok düşük bir ihtimalHenüz 5 gün geçti üzerinden ilişkinin, test de yapamıyorum sadece kendi kendimi yiyorum stresten
Çok çok teşekkür ederim, kaç gün sonra test yaptirmaliyim pekiÇok düşük bir ihtimal
Adetini bekle ama şu da bir gerçek çok takar ve stres yaparsan adetin gecikirÇok çok teşekkür ederim, kaç gün sonra test yaptirmaliyim peki
Çok çok teşekkür ederim, kaç gün sonra test yaptirmaliyim peki
Adet günüme kadar nasıl geçecek zaman bilmiyorumAdetiniz gecikirse test yapın ama bence gebe değilsiniz .. tabi yumurtlama gününden eminseniz.. bazen farklı günlerde yumurtlama olabilir yinede düşük bir ihtimal denk gelmiş olması..
Çok tesekkurlerAdetini bekle ama şu da bir gerçek çok takar ve stres yaparsan adetin gecikir
O uygulamalar tamamen doğru değil. Standart bir veri sunar size. Mesela bana da 14.gün yumurtluyorsun diyor ama ben 7-8.gün yumurtluyorum. Ertesigün hapı aldınız mı?Adet günüme kadar nasıl geçecek zaman bilmiyorumçok tesekkur ederim. Uygulama kullanıyorum ovulasyon takibi için fakat içim rahat değil
Adet günüme kadar nasıl geçecek zaman bilmiyorumçok tesekkur ederim. Uygulama kullanıyorum ovulasyon takibi için fakat içim rahat değil
Bildirimi görünce benimle de dalga gececeksiniz sandım, tırsarak girdim........O uygulamalar tamamen doğru değil. Standart bir veri sunar size. Mesela bana da 14.gün yumurtluyorsun diyor ama ben 7-8.gün yumurtluyorum. Ertesigün hapı aldınız mı?
Simdi daha fazla korktum, umarım bir şey olmazMaalesef uygulamalara ben açıkçası güvenmiyorum çoğu kişi de tavsiye etmiyor en güvenilir ovulasyon tetsleri veya doktor takibi onun dışında uygulamalar yanilabilir, ama tabi siz de kendinizi biliyorsanız kimisi hiissedermiş yumurtlama olduğu zaman..
Arkadaşın da dediği gibi stress yaparsanız adetiniz gecikebilir o yüzden biraz rahat olmaya çalışın
Yok, sacmalamayanla dalga geçmiyorum.Bildirimi görünce benimle de dalga gececeksiniz sandım, tırsarak girdim........
Yok, sacmalamayanla dalga geçmiyorum.
Okumuştur dışarıdan. Genelde beş defa adet gördüm hamile miyim diye soruyorlar ya. Demek ki forumu dışarıdan okuyan genç kızların korkulu rüyası olmuşum.Daha yeni üye senin yorumlarıni ne ara gördü acaba, kaldı ki her dk dalga geçen biri değilsin ilginç doğrusu
Biraz stalk yaptım da :")Daha yeni üye senin yorumlarıni ne ara gördü acaba, kaldı ki her dk dalga geçen biri değilsin ilginç doğrusu
AnladımBiraz stalk yaptım da :")
Her iki yumurtalıkta da mı ağrı var? Şiddetli bir ağrı mı yoksa sen mi abartıyorsun sence? Enfeksiyon sebebiyle olabilir, yumurtlama yakın olduğu için olabilir, yumurta büyüyüp çatlamazsa tek taraflı ağrı yapabilir.Biraz stalk yaptım da :")
Biraz dramatik biriyim ben de abartıyor olabilirim kramp tarzı ağrım var her iki yumurtalıkta daHer iki yumurtalıkta da mı ağrı var? Şiddetli bir ağrı mı yoksa sen mi abartıyorsun sence? Enfeksiyon sebebiyle olabilir, yumurtlama yakın olduğu için olabilir, yumurta büyüyüp çatlamazsa tek taraflı ağrı yapabilir.
Üşütmüş de olabilirsiniz. Ayakları sıcak tutun bir iki gün, geçebilir öyleyse.Biraz dramatik biriyim ben de abartıyor olabilirim kramp tarzı ağrım var her iki yumurtalıkta da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?