Öncelikle başınız sağ olsun allah sabırlar versin canım. Korunuyorsanız psikolojik olarak hamileymiş gibi hissediyor olma ihtimalin yüksek ama sen kim bilir ne duygular yaşıyorsundurMerhaba kızlar. Ben 31 haftalık bebeğimi karnımda kaybettim maalesef 3 ay oldu, elhamdülillah inancım tam, yaşadığımın bir imtihan olduğuna ve hakkımda hayırlısının bu olduğuna inanıyorum, yüreğim onu çok özlüyor ama söz geçirmeye çalışıyorum çünkü kızım olabileceği en güzel yerde..Asıl soruma geleyim. 1 ay olacak genetik bir durum mu söz konusuydu acaba diye ve 2. Çocuğumuz için önlem amaçlı wes testi yaptırdık henüz sonuçlarda çıkmadı. Yani kısacası hemen bir çocuk düşünmüyoruz hem sağlık açısından hem de toparlanmamız ve önlem açısından. Ama ben kendimi biraz tuhaf hissediyorum sanki hamileymişim gibi.. psikolojik olduğunu düşünüyorum aslında çünkü hamileliği de en az anne olmak kadar sevdim ve böyle acı bir kayıp yaşayınca çok boşluğa düştüm.. İlk başlarda nasıl yerine koyarım kızımın derken şimdilerde tekrar aynı duyguları yaşamayı çok istiyorum ama henüz çok erken.. Yani bu hissiyatım psikolojik derken dün de böyle kahverengi bir lekelenmem oldu reglim düzenli olmamakla beraber 7 gün var. Zaten açıkçası ihtimal de vermiyorum çünkü şu an erken olduğundan korunuyoruz ama işte hiç birinin %100 koruyuculuğu olmadığından acaba mı dedim. Konu çok karışık oldu. İhtimal vermediğim bir şeyi de niye yazdım bilmiyorum ama sizden destek almak istiyorum galiba ..
Teşekkür ederim Allah razı olsunÖncelikle başınız sağ olsun allah sabırlar versin canım. Korunuyorsanız psikolojik olarak hamileymiş gibi hissediyor olma ihtimalin yüksek ama sen kim bilir ne duygular yaşıyorsundur
Toparlanmak için korunmuşsunuz bu çok kıymetli rabbim size huzuru mutluluğu tez zamanda yetiştirsin inşallah. O oyunlara gelme düşünme bence şimdilik zamana bırak elbette vardır bir hayırTeşekkür ederim Allah razı olsunÇok zordu benim için ilk heyecanım, ilk anneliğim ne hayaller kurarken neler yaşadım.. o kadar değişik, karmaşık duygular ki ben hamileyken hep şey diyordum " doğumdan sonra ben bu göbüşü, bebeğimin tekmelerini çok özlerim" ama o zaman kucağımda çok daha güzel hisler olacaktı.. Şimdi ikisini de kaybettim.. ve çok özlüyorum.. Ama inanıyorum ki çok daha güzellerini uaşatıcak Rabbim. İşte vücudum bu ay bana biraz böyle oyun oynuyor galiba
Amin inşallah teşekkür ederimToparlanmak için korunmuşsunuz bu çok kıymetli rabbim size huzuru mutluluğu tez zamanda yetiştirsin inşallah. O oyunlara gelme düşünme bence şimdilik zamana bırak elbette vardır bir hayır
Geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin inşallah güzel anne Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun Rabbim en doğru zamanda kucağını doldursun inşallah sağlıklısındanMerhaba kızlar. Ben 31 haftalık bebeğimi karnımda kaybettim maalesef 3 ay oldu, elhamdülillah inancım tam, yaşadığımın bir imtihan olduğuna ve hakkımda hayırlısının bu olduğuna inanıyorum, yüreğim onu çok özlüyor ama söz geçirmeye çalışıyorum çünkü kızım olabileceği en güzel yerde..Asıl soruma geleyim. 1 ay olacak genetik bir durum mu söz konusuydu acaba diye ve 2. Çocuğumuz için önlem amaçlı wes testi yaptırdık henüz sonuçlarda çıkmadı. Yani kısacası hemen bir çocuk düşünmüyoruz hem sağlık açısından hem de toparlanmamız ve önlem açısından. Ama ben kendimi biraz tuhaf hissediyorum sanki hamileymişim gibi.. psikolojik olduğunu düşünüyorum aslında çünkü hamileliği de en az anne olmak kadar sevdim ve böyle acı bir kayıp yaşayınca çok boşluğa düştüm.. İlk başlarda nasıl yerine koyarım kızımın derken şimdilerde tekrar aynı duyguları yaşamayı çok istiyorum ama henüz çok erken.. Yani bu hissiyatım psikolojik derken dün de böyle kahverengi bir lekelenmem oldu reglim düzenli olmamakla beraber 7 gün var. Zaten açıkçası ihtimal de vermiyorum çünkü şu an erken olduğundan korunuyoruz ama işte hiç birinin %100 koruyuculuğu olmadığından acaba mı dedim. Konu çok karışık oldu. İhtimal vermediğim bir şeyi de niye yazdım bilmiyorum ama sizden destek almak istiyorum galiba ..
Allah razı olsun, amin inşallahGeçmiş olsun Rabbim sabırlar versin inşallah güzel anne Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun Rabbim en doğru zamanda kucağını doldursun inşallah sağlıklısından