Hamile olma yolunda Karamsar olupta yinede "Bir Umut diyenler" buyrun

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Arkadaslar Selam

Var mi ya benim gibi karamsar olanlar bu yolda,gelin destek olalim birbirimize burada.

Ben bir yildir istiyorum

Sanki bu duygu sadece bende varmis gibi geliyor bana

yani umudum nedense az yaa

umutsuz olmayın sabır en güzel ilaç.öncelikle anne sağlığı bunu ihmal etmeyin olur mu?
bana da bir yıl geçince olur diyorlardı görünürde hiç bir rahatsızlık yoktu.psikolojik diyordum.kendimi bir yıl sonrasına hazırlamışken fasülyemin varlığını öğrendim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah..önce sağlık,moral,sabır ve dua... :128:

ahh arkadaşım ahh kendini bu konuda yalnız hissetme bende aynı dertten muzdaribim.bende 20 aylık evliyim ve 13 aydır korunmuyoruz sonuç hala yok.kaldıki bu 13 ayın öncsindede sıkı sıkı korunmamştık.eşim korunuyodu ben hiç ilaç kullanmamıştım.hiç gebelik olmadı.geçen haziranda dr.a gttm prolaktin yüksek çıktı.ilaç kullandım düştü.ocakta rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı.ama gel gelelim olmuyor olmuyor.olur mu da bilmiyorum.umutlarım azalıyor her geçen gün.

Hayirli olsun,Allah kucagina almayi nasip etsin.

Bilmem ki ya

karamsar düsünüyorum ve cok üzgünüm

ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

Insan kendini eksik hisediyor yaaa

yani sanki ben anormalim

ben 22 aylik evliyim,21 yasimdayim,evlendigimden beri istedim bebek bir süre bekledik olur diye evlendigimden beri hic korunmadim sonra doktora gittik bende prolaktim cikti ilac falan verdi doktor 4 ay icinde hamile kalmassan yine gel dedi ki kalamadim gittim,ilaclara devam dedi esimden test istedi iste 3 defa oluyor ya test esim 1 kere yaptik sonrada yapmadik durmadik uzeriinde baska doktora gidelim dedik gittik,adam ne labaratuara gonderdi ne birsey kendisi mikrpskopla esimin spermine bakip direK ICSI mikroenjeksiyon yontemini onerdi,ne bir testi tekrarliyalim dedi nede baska birsey o doktorada guvenmedik ve kendimizi dinlemeye aldik simdi ne ben ilac iciyorum nede doktora gidiyorum yaza kadar bekliycez olmassa yinee tekrar muayne surecine filan gireriz artik INSALLAH o gune gelmeden gelir bebegim,bu ay adetim 6 gun gecikti dun test yaptim negatif yine yok galiba bilmiyorum ALLAHTAN UMIT KESILMEZ...

Son düzenleme:
BEYAZLIM senin diger topikte yazdigina gore subat 20 de regl olmussun bu ay daha var yanlis degilsem regline belkide hamilesindir

BEYAZLIM senin diger topikte yazdigina gore subat 20 de regl olmussun bu ay daha var yanlis degilsem regline belkide hamilesindir

Canim benim,senin "belki hamilesindir" yazman bile benim hakkimda beni suan cok duygulandirdi ve sevindirdi

Allahim sesini duysun ve hepimize nasip etsin.

Daha var regelime canim,ama belki yumurtlama olmustur bile,bilmiyorum ki?

Canim benim,senin "belki hamilesindir" yazman bile benim hakkimda beni suan cok duygulandirdi ve sevindirdi

Allahim sesini duysun ve hepimize nasip etsin.

Daha var regelime canim,ama belki yumurtlama olmustur bile,bilmiyorum ki?

sen diger topikte hangi testen bahsettin ki ovulasyonmu:26:

merhaba kızlar merak etmeyın o kadar cok kısı varkı cocugu olmayan.ben 3 bucuk yıldır evlıyım 2 bucuk yıldır olmuyor.benım prolaktın yuksektı ılac kullandım.3 ay yumurta takıbı yaptı doktor bu ayda asılama oldum ama oda tutmadı hayırlısı artık.4 aydır sureklı doktordayım cok yoruldum bu ay ara vermek ıstıyorum bu ovulasyon testlerı nasıl ben eczaneye sordum yok dedıler sız nereden alıyorsunuz

ben de varim kizlar..bizim de 1 yil oldu,
benim hormonlarim normal, rahim filmi normal cikti.
esimin morfolojisi 0.5
testi tekrar etmeliyiz dedi hemsire ama henuz doktora gitmedik.

canim sizin semen analizi sonuclari nasildi hatirliyor musun?

Türkiyede nerde alinir bilemiyecem canim,ama normalde oradada eczanede olmali:26:

Evet canim dün aldim

canım nerden aldın ya?bende 2,5 yıl olacak bir kaç ay sonra olmuyor bebeğim eşimde problem yok bende kısaca anlatayım 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi arkasından rahim filmi sonra rahmim,rahim ağzım ve çatımın dar olduğunu öğrendim ocak ayında rahim ağzımı genişletti doktor yanlış doktora gitmişim nerdeyse 1 yılımı yedi rahim filmin normal dedi başka doktora gidince meydana çıktı kısacası bu diğer kısımlarını anlatmama gerek yok çünkü hepimiz yaşıyoruz stres,moral bozukluğu,kendini eksik hissetme işte böyle son olarakta bu ptesi doktora gittim aşılama dedi ama hemen düşünmüyorum kafam çok karışık rabbim yardımcımız olsun ama ben hiçbir zaman ümidimi kesmedim kısmeti ne zamansa ozaman gelecek inşallah bebişlerimiz........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…