Hamile olma yolunda Karamsar olupta yinede "Bir Umut diyenler" buyrun

canim ben trde degilim,sonuclari almak icin geri gitmedikki doktora

Ben bir yıldır kullanıyorum ovulasyon testi. Eczaneden alıyorum. Fakat her eczanede bulunmuyor canım. Kimisi hemen çıkartıp veriyor kimiside o ne ki diye soruyor. Merkezi yerlerde bulabilirsin.

kızlar sogan kürü denedınızmı ben 2 bucuk yıldır bebek ıcın ugrasıorum asılama vs.. de oldum ama olmadı.. bu ay soğan kürü yaptım ve hamıleyım cok sukur. bı deneyın derım ben:)

kızlar sogan kürü denedınızmı ben 2 bucuk yıldır bebek ıcın ugrasıorum asılama vs.. de oldum ama olmadı.. bu ay soğan kürü yaptım ve hamıleyım cok sukur. bı deneyın derım ben:)

Canım kürü nasıl uyguladın. Benimde 2 yıl dolmak üzere artık. 6 Defa klomen, rahim filmi,yumurta takibi, bal tarçın çörekotu, bal polen hiçbiri fayda etmedi.

slm herkeze ben de varım ve çok karamsarım 2 sene dir bebek istiyoruz ama olmuyordu benim tüplerim tıkalııymış meger laparoski amaleyatı oldum gecen ay

ben Almanyadayim canim,burada nasil desem böyle bir market var,hijyen ürtünleri satiyor,oradan aldim, nerdeyse 50 tl civarinda türk parasina kiyas.

Ben bir yıldır kullanıyorum ovulasyon testi. Eczaneden alıyorum. Fakat her eczanede bulunmuyor canım. Kimisi hemen çıkartıp veriyor kimiside o ne ki diye soruyor. Merkezi yerlerde bulabilirsin.
canim,hic mi faydasi olmadi??

Ay bilmem ki,seni Allah gönderdi,canim sorularim var,mesela ben adetimin bitmesinin üzerinden 7 gün gectikten sonra, bu ayin 3 de basladim fakat dün ve evvel ki gün yapamadim,simdi diyorum bu aksam devam etsem mi??

o iki günüde eklerim devamina.

Sana bir sorum var,nasil yani mesela bu ay icmeye basladin ve ayni ayda mi hamile kaldin???????????????

Canım olmadı valla. 1,5 senedir yumurtlama günlerimi hiç kaçırmadım desem yeridir. Sperm testimizde güzel. Olmayınca olmuyor işte. Benim bir kızım var 9 yaşında. Denememizin 6. ayında olmuştu. Fakat şimdi tutturamıyoruz..

Allah bagislasin canim,hayirlisiyla olur Insallah

niye kiz

aff ne kineeee

anam ne yapayim ya

ya düsünsene eskiden kadinlar be yaparmis acaba:26:

ki eskidende bu kadar cocugu olmayan kadin varmiymis?

of isyan anlaminda soylenirse gunahmis af diyerek ALLAHTAN AF dilemis oluyoruz ben oyle dusunuyorum oylede duymustum... :26:

evet yinede biz sansliyiz cok sukur herseyin caresi var ölümden baska...

Canım kürü nasıl uyguladın. Benimde 2 yıl dolmak üzere artık. 6 Defa klomen, rahim filmi,yumurta takibi, bal tarçın çörekotu, bal polen hiçbiri fayda etmedi.

canım adetımın 7. gunu basladm ama aynı ay bal corekotuda kullandım adetın 7. gunu baslayıp 15 gun ara vermeden yaptım ıste gecen adetımde..ogle yemegınden ve aksam yemegınden bı saat once felan bır orta boy soganı kabugunu soyup 4e bolup kaynayan içme suyunun ıcıne atıp 20 dk. kaynattım ılınınca ıctım hıcbısey eklemeden lımon seker vs.. eklemedm..zaten tadıda cok kötu deıl ben soganı agzıma surmem normalde ama ıctım yanı kötu deıl...

evet canım bu ay soğa kuru artı bal tarcın cörekotu yaptım hamıleym 4 haftalk Rabbım sızınle bırlıkte butun ısteyenlere versın..

canım bende soğan suyunu kullandım ama olmadı bidaha yapsam mı diye düşünmüyor değilim kısmet ya aslında rabbim ne zaman evrederse o hayırlısı olsun inşallah......

Kizlar,

o gün var ya,

yani ilk cizgiyi gördügüm gün herhalde kafayi yiyip doktorun kapisini kirip iceri girerim.....

slm kızlar bende bu soğan kürünü 3 ay yaptım ilk ay 15 gün sonraki aylar 7 şer gün bende kist vardı onun için bide gebelik olursa diye yaptım ama hala bişey yok kistte fazla küçülmemiş bence herşeyin bir zamanı var bişey bişeylere bahane olcaka elbet.ama denemekten ne kaybedilir belki size vesile olur..bana da 11 ay oldu ,olursa ilk bebiş olcak inşAllah.benm eşimde sperm hareketsizliği sorunu çıktı bu ay öğrendik onun için bişeyler yapıyoruz şimdi kür falan inşAllah faydasını görür.

ii akşamlar arkadaşlar sitede gezerken bu topiği gördüm. Bütün yazılanları okudum ve benden vahim yok sanırım Ama bu halime de hamdolsun Rabbim en iisini bilir. Ben 9 yıllık evliyim 29 yaşındayım. 3 aşılama 6 tüp bebek denedik çünkü benim kanallları kapalı. pkos da vardı ama zayıflayınca düzeldi çok şükür. Şu gün adet olucam diyip olanlara o kadar imrenirdim ki anlatamam çok şükür artık bende günlerimi biliyorum. Aşılamalarım tutmadı ama tüp bebek denemelerimizden 5 i tuttu.1 ikiz,1 düşük, 3 de kimyasal geçirdim ama yaşayan bebeğim yok ikizlerim 25 haftalıkken doğdular ve haliyle yaşamadılar maalesef :'( Artık bebek düşünmüyoruz çünkü bende karamsarım. Yani en azından tedavi düşünmüyoruz, Rabbim bi mucize gönderir de normal yolla olursa ancak o şekilde olacak. O yüzden ne olursa olsun halimize şükredelim bence beterin beteri var.

Canim gecmis olsun.

Allah büyüktür öldürende odur,can verende,

ona siginmaliyiz,ama insaniz iste umutsuzluga kapila biliyoruz,ama bir umut her daim vardir,ne zamanki nefes almayi kesersek umutlu olmamiz biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…