ben de varim kizlar..bizim de 1 yil oldu,
benim hormonlarim normal, rahim filmi normal cikti.
esimin morfolojisi 0.5
testi tekrar etmeliyiz dedi hemsire ama henuz doktora gitmedik.
canim sizin semen analizi sonuclari nasildi hatirliyor musun?
Ben bir yıldır kullanıyorum ovulasyon testi. Eczaneden alıyorum. Fakat her eczanede bulunmuyor canım. Kimisi hemen çıkartıp veriyor kimiside o ne ki diye soruyor. Merkezi yerlerde bulabilirsin.merhaba kızlar merak etmeyın o kadar cok kısı varkı cocugu olmayan.ben 3 bucuk yıldır evlıyım 2 bucuk yıldır olmuyor.benım prolaktın yuksektı ılac kullandım.3 ay yumurta takıbı yaptı doktor bu ayda asılama oldum ama oda tutmadı hayırlısı artık.4 aydır sureklı doktordayım cok yoruldum bu ay ara vermek ıstıyorum bu ovulasyon testlerı nasıl ben eczaneye sordum yok dedıler sız nereden alıyorsunuz
kızlar sogan kürü denedınızmı ben 2 bucuk yıldır bebek ıcın ugrasıorum asılama vs.. de oldum ama olmadı.. bu ay soğan kürü yaptım ve hamıleyım cok sukur. bı deneyın derım ben:)
canım nerden aldın ya?bende 2,5 yıl olacak bir kaç ay sonra olmuyor bebeğim eşimde problem yok bende kısaca anlatayım 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi arkasından rahim filmi sonra rahmim,rahim ağzım ve çatımın dar olduğunu öğrendim ocak ayında rahim ağzımı genişletti doktor yanlış doktora gitmişim nerdeyse 1 yılımı yedi rahim filmin normal dedi başka doktora gidince meydana çıktı kısacası bu diğer kısımlarını anlatmama gerek yok çünkü hepimiz yaşıyoruz stres,moral bozukluğu,kendini eksik hissetme işte böyle son olarakta bu ptesi doktora gittim aşılama dedi ama hemen düşünmüyorum kafam çok karışık rabbim yardımcımız olsun ama ben hiçbir zaman ümidimi kesmedim kısmeti ne zamansa ozaman gelecek inşallah bebişlerimiz........
canim,hic mi faydasi olmadi??Ben bir yıldır kullanıyorum ovulasyon testi. Eczaneden alıyorum. Fakat her eczanede bulunmuyor canım. Kimisi hemen çıkartıp veriyor kimiside o ne ki diye soruyor. Merkezi yerlerde bulabilirsin.
kızlar sogan kürü denedınızmı ben 2 bucuk yıldır bebek ıcın ugrasıorum asılama vs.. de oldum ama olmadı.. bu ay soğan kürü yaptım ve hamıleyım cok sukur. bı deneyın derım ben:)
Canım olmadı valla. 1,5 senedir yumurtlama günlerimi hiç kaçırmadım desem yeridir. Sperm testimizde güzel. Olmayınca olmuyor işte. Benim bir kızım var 9 yaşında. Denememizin 6. ayında olmuştu. Fakat şimdi tutturamıyoruz..
of deme aff de
niye kiz
aff ne kineeee
anam ne yapayim ya
ya düsünsene eskiden kadinlar be yaparmis acaba:26:
ki eskidende bu kadar cocugu olmayan kadin varmiymis?
Canım kürü nasıl uyguladın. Benimde 2 yıl dolmak üzere artık. 6 Defa klomen, rahim filmi,yumurta takibi, bal tarçın çörekotu, bal polen hiçbiri fayda etmedi.
Ay bilmem ki,seni Allah gönderdi,canim sorularim var,mesela ben adetimin bitmesinin üzerinden 7 gün gectikten sonra, bu ayin 3 de basladim fakat dün ve evvel ki gün yapamadim,simdi diyorum bu aksam devam etsem mi??
o iki günüde eklerim devamina.
Sana bir sorum var,nasil yani mesela bu ay icmeye basladin ve ayni ayda mi hamile kaldin???????????????
ben Almanyadayim canim,burada nasil desem böyle bir market var,hijyen ürtünleri satiyor,oradan aldim, nerdeyse 50 tl civarinda türk parasina kiyas.
canim,hic mi faydasi olmadi??
Ay bilmem ki,seni Allah gönderdi,canim sorularim var,mesela ben adetimin bitmesinin üzerinden 7 gün gectikten sonra, bu ayin 3 de basladim fakat dün ve evvel ki gün yapamadim,simdi diyorum bu aksam devam etsem mi??
o iki günüde eklerim devamina.
Sana bir sorum var,nasil yani mesela bu ay icmeye basladin ve ayni ayda mi hamile kaldin???????????????
Allah bagislasin canim,hayirlisiyla olur Insallah
canım adetımın 7. gunu basladm ama aynı ay bal corekotuda kullandım adetın 7. gunu baslayıp 15 gun ara vermeden yaptım ıste gecen adetımde..ogle yemegınden ve aksam yemegınden bı saat once felan bır orta boy soganı kabugunu soyup 4e bolup kaynayan içme suyunun ıcıne atıp 20 dk. kaynattım ılınınca ıctım hıcbısey eklemeden lımon seker vs.. eklemedm..zaten tadıda cok kötu deıl ben soganı agzıma surmem normalde ama ıctım yanı kötu deıl...
evet canım bu ay soğa kuru artı bal tarcın cörekotu yaptım hamıleym 4 haftalk Rabbım sızınle bırlıkte butun ısteyenlere versın..
ii akşamlar arkadaşlar sitede gezerken bu topiği gördüm. Bütün yazılanları okudum ve benden vahim yok sanırımAma bu halime de hamdolsun Rabbim en iisini bilir. Ben 9 yıllık evliyim 29 yaşındayım. 3 aşılama 6 tüp bebek denedik çünkü benim kanallları kapalı. pkos da vardı ama zayıflayınca düzeldi çok şükür. Şu gün adet olucam diyip olanlara o kadar imrenirdim ki anlatamam çok şükür artık bende günlerimi biliyorum. Aşılamalarım tutmadı ama tüp bebek denemelerimizden 5 i tuttu.1 ikiz,1 düşük, 3 de kimyasal geçirdim ama yaşayan bebeğim yok ikizlerim 25 haftalıkken doğdular ve haliyle yaşamadılar maalesef :'( Artık bebek düşünmüyoruz çünkü bende karamsarım. Yani en azından tedavi düşünmüyoruz, Rabbim bi mucize gönderir de normal yolla olursa ancak o şekilde olacak. O yüzden ne olursa olsun halimize şükredelim bence beterin beteri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?