Hamile olmadan önce araba istemem?

Elektra bak kimlere ne altınlar yapılmış, dükkan parası diyor kadın, kalibreni karşılaştır öyle yap pazarlığını....bence bu konuyu ve konu sahibini emsal göstererek senin 2 kg filan altın istemen olası
Yakın zamanda evleniyorum kuzucum altın konusu hiç açılmadı. İstersem babam terliği ağzıma vurur zira altın konuşmadın dimi ayıp sakın diye tembihliyor adghhj nişanımda iki bilezik takıldı ama adghjj

ben bi de kendi arabamla gelin gidicem şu şartlarda.
müyendiz maaşım da var
benim ne istemem lazım
acil help kızlar

elektra elektra
k a h v e k a h v e
P piraye
Astro ben sana zamanında dedim, benim biraderde mal mülk gani, istemeden yiğacaktik önüne, zorla altına bogacaktik seni ama dinlemedin:63:aşkınin ekmeğini ye şimdi tatlı tatlı, zeytini de işten çıkınca sen alırsın tamam, daha ne

Keşke evlenir evlenmez çalışsaydınız. 2 yıldır evde çocuksuz boş boş oturuyor musunuz? Şimdiye araba alırdınız zaten.
Çocuğu olan herkesin arabası yok bu arada. Hamileler toplu taşıma araçlarına binebilir yer veriyorlar. Korona da biter inşallah artık.
Hamilelikten ziyade çocukla araba daha ihtiyaç. Oraya buraya gitmek zor. Onda da taksiye binersiniz ne olacak. Araba almaktan daha ucuz. 😂
Saçma değil mi su lafiniz.
Hani evlendin çocuk yap
Yada okul bitti evlen zirvaliklarinda bulunan insanlar gibi davranmissiniz .

Evlendi ve çocuğu yok diye bosbos oturmak mi oluyor ?
Bosbos oturmak oluyor diyelim ki örneğin ben bı elim yağda bir elim balda gerçekten .
Çalışmak zorunda mıyım?
Evlendim bosbos oturuyorum diye çalışmak zorunda mıyım
Evlendim çocuğum yok calismaliyim diye bir algı mi var
Herkes çalışmak zorunda mı ?
Çalışmayan tu kaka pis iegg mi ?
Ne alaka pardon ?
Herkesin tercihlerine saygı duymayı öğrenmelisiniz hayat size zindan olur bu düşüncesiz dusuncelerle bence, sizde başkalarına zindan edersiniz ben mutsuzum herkes mutsuz olsun diye.

Yapmayın rica ediyorum herkesin tercihleri farklıdır yüksek lisansima kadar yaptım
Keyfim böyle istedi çalışmıyorum bosbos oturuyorum evet, rahat yaşıyor olmamızın hesabini mi verecegiz bir de ?

Astro ben sana zamanında dedim, benim biraderde mal mülk gani, istemeden yiğacaktik önüne, zorla altına bogacaktik seni ama dinlemedin:63:aşkınin ekmeğini ye şimdi tatlı tatlı, zeytini de işten çıkınca sen alırsın tamam, daha ne

ben zümrüt, yakut, turmalin falan seviyorum
o yüzden dikkatimi celbetmedi demek
fkgldşfkgşd

azıcık zeytinyağı da alabilirim belki :cool:

Hani evlendin çocuk yap

Bosbos oturmak oluyor diyelim ki örneğin ben bı elim yağda bir elim balda gerçekten .
Çalışmak zorunda mıyım?
Ne alaka pardon ?
Herkesin tercihlerine saygı duymayı öğrenmelisiniz hayat size zindan olur bu düşüncesiz dusuncelerle bence, sizde başkalarına zindan edersiniz ben mutsuzum herkes mutsuz olsun diye.

Yapmayın rica ediyorum herkesin tercihleri farklıdır yüksek lisansima kadar yaptım
Keyfim böyle istedi çalışmıyorum bosbos oturuyorum evet, rahat yaşıyor olmamızın hesabini mi verecegiz bir de ?

meslek sahibi olup çalışmayıp (ki konu sahibi iş beğenmiyor) eş ailesinden maddiyat beklemek doğru mu peki ?
eşiyle anlaşıp çalışmayabilir insan ama eş ailesinden beklenti içinde olmak yanlış olur bence.

Hani evlendin çocuk yap

Çalışmak zorunda mıyım?
Ne alaka pardon ?

Kimse size özel olarak laf ermemişken bu kadar yükseldiğinize göre sizde bir memnuniyetsizlik var gibi sanki...Konu sahibine özel denmiş hem oturup hem aileye el açtığı için.

ben bi de kendi arabamla gelin gidicem şu şartlarda.
müyendiz maaşım da var
benim ne istemem lazım
acil help kızlar

elektra elektra
k a h v e k a h v e
P piraye
bi kere arabanı babana ver seni okutmuş daha ne yapacak senin arabana güvenip mi evleniyor seninle?
sonra yüz görümlüğü deniz gören bi arsa iste ilerde değerlenir
kilonca altın takılmazsa kısırlı gün partilerinde ayıplanırsın gelinin boynu kulağı boş kalmış derler
işe gitmek için araba alsın sana tercihen mercedes bmw audi
yani millet gelinine porsche alıyor normali bu aslında da durumları yoksa çok şeeetme
arabayı aldılar işe gidiyorsun diyelim (almazlarsa işi bırak uzağa gitme poncik ayakların acır) eve kuruş yardım etme
ev geçindirmek erkeğin görevi yoksa senin müyendiz maaşın için mi evlenmiş seninle?
istersen kendi maaşını ailene telefon almak için vs verebilirsin sonuçta senin maaşın kim karışabilir?
evi zaten alıcaklar ama sakın 3+1 falan tamam deme, en az 4+1 olmalı kutu gibi şirin bi 200 metrekare 4+1 ilk başta yeterli olur size
tektaşın ağırlığınden kolun ağrımıyorsa zaten küçük almıştır bu kadar cimrilik olmaz kabul edilir gibi değil insan utanıp instaya foto koyamaz
ya canım inan bana bi anda oluyor Allah sana da nasip etsiiiğğğğğnnnnn :KK8:
düğünden sonra hamile kalmayı düşürsen yeni bi kalkınma planı yaparız.

meslek sahibi olup çalışmayıp (ki konu sahibi iş beğenmiyor) eş ailesinden maddiyat beklemek doğru mu peki ?
eşiyle anlaşıp çalışmayabilir insan ama eş ailesinden beklenti içinde olmak yanlış olur bence.
Valla çalışmayan kadına saygım var lakin çalışmayıp kendi ihtiyaçlarını isteklerini başkasından bekliyorsa kusura bakmasın böyle kadınlara saygı duymuyorum. Çalışmıyorsan çalışma ama gidipte elin adamından ev araba bekliyorsan bir zahmet çalış böylelerine saygı duyan insanlarada saygı duymam

Deme deme burada özelde çalışıyorsan ücretlide yapsan atanamadıysan öğretmen değilsin diyorlar😕
Kimler diyormuş onu göster bana Elektra:) Eğitim Fakültesi bitiren herkes öğretmendir. Kpss öğretmenlik becerini olcmuyor da zaten. Sadece elemek için yapılan bir sınav. Keşke bir süreç sınavı olsa onun yerine

Kimler diyormuş onu göster bana Elektra:) Eğitim Fakültesi bitiren herkes öğretmendir. Kpss öğretmenlik becerini olcmuyor da zaten. Sadece elemek için yapılan bir sınav. Keşke bir süreç sınavı olsa onun yerine
Adını hatırlamıyorum ama baya gömmüştü ama tınlamadım zira en son troll birini burada tiye aldığımızda lezbiyen bile oldum afghj

bi kere arabanı babana ver seni okutmuş daha ne yapacak senin arabana güvenip mi evleniyor seninle?
sonra yüz görümlüğü deniz gören bi arsa iste ilerde değerlenir
kilonca altın takılmazsa kısırlı gün partilerinde ayıplanırsın gelinin boynu kulağı boş kalmış derler
işe gitmek için araba alsın sana tercihen mercedes bmw audi
yani millet gelinine porsche alıyor normali bu aslında da durumları yoksa çok şeeetme
arabayı aldılar işe gidiyorsun diyelim (almazlarsa işi bırak uzağa gitme poncik ayakların acır) eve kuruş yardım etme
ev geçindirmek erkeğin görevi yoksa senin müyendiz maaşın için mi evlenmiş seninle?
istersen kendi maaşını ailene telefon almak için vs verebilirsin sonuçta senin maaşın kim karışabilir?
evi zaten alıcaklar ama sakın 3+1 falan tamam deme, en az 4+1 olmalı kutu gibi şirin bi 200 metrekare 4+1 ilk başta yeterli olur size
tektaşın ağırlığınden kolun ağrımıyorsa zaten küçük almıştır bu kadar cimrilik olmaz kabul edilir gibi değil insan utanıp instaya foto koyamaz
ya canım inan bana bi anda oluyor Allah sana da nasip etsiiiğğğğğnnnnn :KK8:
düğünden sonra hamile kalmayı düşürsen yeni bi kalkınma planı yaparız.

doğum hediyesi olarak rolex saatten aşağısını istemem. bir de inşallah paris e gidip beraber seçer alırız.
4+1 de az bence, zaten biri giyinme odam olacak. birinde de hobilerim için alan yaratırım.
e bebek odası ile 3 oda oldu.
yatak odası ile 4 etti.
e misafir odası olmasın mı ?
onca emekle döşeteceğim yaşam alanımda çekyat açmış gibi yatıracak değilim milleti.
5 oda minimum gereken.
2. bebiş olunca büyüğünü düşünürüz
dfkgşlkşdfklş

Ayy canim bence sen tasiyici anne bul hamile kalmak senin icin cok zor olmaz mi?esinin ailesi zengin soyle sana bi tasiyici anne bulsunlar.
Uffff bu zamanda tasiyici anne tutmayanda ne bilim
bence vucudu bozulmasın dıye baskasını hamıle bıraksın
sonucta o kadar paraları var 9 ay eczacı kızımız yük etmesin kendine :D

Back
X