- 4 Şubat 2025
- 342
- 114
- 18
- 25
Aminnn inşallah çok güzel haberlerle gelirizAmiiin amin mayıs ayında hepinizden haber bekliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn inşallah çok güzel haberlerle gelirizAmiiin amin mayıs ayında hepinizden haber bekliyorum![]()
Elimizde degil biliyoruz ama en aza indirebiliriz stresi insallah bu ay guzel haberler aliriz hepimizBu ay çok stres yaptım belkide bu yüzden olmadı canım. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Ama mayıs ayında umarım bebişlerimiz olur![]()
Bu ay mutlaka sendende haber bekliyorum canımElimizde degil biliyoruz ama en aza indirebiliriz stresi insallah bu ay guzel haberler aliriz hepimiz
Daha ilk denemenizde olmuyor mu acaba psikolojisine girerseniz bu stresle olacağı varsa da olmaz zaten. Rahat olun. İlk korunmasız ilişkide negatif görüp olmayacak mı psikolojisi çok abartı ya. Biraz temel biyoloji bilmek gerek cidden.Ayyy canım rabbim aratmasın. Umarım rabbim bizede nasip eder. Çocuk
Düşünüyoruz ovülasyon testi aldım o şekilde deneyeceğim sende öyle yap![]()
Canım akrabalarımda çocuğu olmayanlar var eşimin tarafındada var bu yüzden böyle psikolojik düşünüyoruzDaha ilk denemenizde olmuyor mu acaba psikolojisine girerseniz bu stresle olacağı varsa da olmaz zaten. Rahat olun. İlk korunmasız ilişkide olmayacak mı psikolojisi çok abartı ya.
Çok yanlış bir kafa o acilen çıkın. Stresin gebelik üzerine etkilerini okuyun anlayacaksınız ne dediğimi. Ayrıca çevreden baskı demişsiniz, insanlara haddini bildirmenizi öneririm yoksa üzülürsünüz.Canım akrabalarımda çocuğu olmayanlar var eşimin tarafındada var bu yüzden böyle psikolojik düşünüyoruz
Teşekkür ederim araştırma yapıyorum bu durumlarla alakalıÇok yanlış bir kafa o acilen çıkın. Stresin gebelik üzerine etkilerini okuyun anlayacaksınız ne dediğimi. Ayrıca çevreden baskı demişsiniz, insanlara haddini bildirmenizi öneririm yoksa üzülürsünüz.
Elimizde degil biliyoruz ama en aza indirebiliriz stresi insallah bu ay guzel haberler aliriz hepimiz
Insallah cnm herkese dua ediyorum sende aklina geldikce duanda yer ver bizeBu ay mutlaka sendende haber bekliyorum canım![]()
Yok canım 7.5 8 ay oldu evlendiğimiz. Dua edeceğim mutlaka birbirimize edelim dualarımız kabul olsunInsallah cnm herkese dua ediyorum sende aklina geldikce duanda yer ver bizesiz 2 yillik evliydiniz dimj
Ayniymisiz bende daha 8 ayima girmedm ben ilk baslarda dusunmuyordum 2 aydir istiyorum hem kendime hemsana hemde bebek hasreti ceken tum kadinlara dua ediyorumYok canım 7.5 8 ay oldu evlendiğimiz. Dua edeceğim mutlaka birbirimize edelim dualarımız kabul olsunsen ne zamandır evlisin canım
aaa evet aynıymışız çok teşekkür ederim canım bende senin için dua edicem umarım mayıs ayı bize şans getirirAyniymisiz bende daha 8 ayima girmedm ben ilk baslarda dusunmuyordum 2 aydir istiyorum hem kendime hemsana hemde bebek hasreti ceken tum kadinlara dua ediyorum![]()
Rabbim saglikla hayrlisiyla nasip etsin mayis bize bereketle micizelwrle gelsinaaa evet aynıymışız çok teşekkür ederim canım bende senin için dua edicem umarım mayıs ayı bize şans getirir![]()