Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

ronya benimki kargodan çok geç geldi o sebeple bebikime de diğer kargoyu seç dedim onunki hemen geldi sürat karoyu seç bence.. ve ben siteye güvenemediğim için posta ile havale yaparak ödeiştim bilgin olsun.

Herkese selamlarrrr...

aleyküm selam duruşahçım..
ovulasyon testime nazarmı değdi ne sabah otsuzdu 3 saat bişey yeyip içmeden gün içinde testi tekrar ettim yine otsuz,.. 4,5 saat bişey yeyip içmeden yaptım gayet otlu çıktı :26: :44: :44: işin kötüsü testi yorumlamadan bol sarımsaklı yemek yedim nasıl olsa negatif çıkacak diye ne olacak şimdi :26: hımmm napçamm :44:

ronya benimki kargodan çok geç geldi o sebeple bebikime de diğer kargoyu seç dedim onunki hemen geldi sürat karoyu seç bence.. ve ben siteye güvenemediğim için posta ile havale yaparak ödeiştim bilgin olsun.

tamam canım bende havale yaparım

hoşbulduk fıstığım...naber??

iyiyim fistığım
canım senin beklenmeyen günün 10 aralıkmıydı :111:

bencede yanii bende 3,5 tlden alıyom 2 tane alıyom zaten herdefasında tek tek almaya gitmeyim diye 7 tl oluyo..

eczacılara rezil oldum zaten
oturduğum evin altında eczane var bir kaç ay ordan aldım baktım olcağı yok
bir alt sokaktaki eczaneye gittim tam gebelik testi dedim bizim eczanenin çırağı orda
anammmm demezmi ablaaa
ben tabi kıpkırmızı

iyi akşamlar kızlar eşimi kandırabilirsem minibook aldırıcam eski pc lerde basur oldum otura otura hasatyımda zaten uyudumda biraz iyi oldum amaniiin bu grip beni bitiricek :86:

kızlar yasin süresini ne yaptınız bende 5 tane okurum millet çok olunca erken biter başkasınada okuruz en azından

hahahahhahahahah yooo yooo yanılıyorsunuz ben ben benn o tahmin ettiğiniz kişi değilim diyeydin

gün gelince şu smileyi kullanmayı çok istiyom yaa işte bunu

aslanım sende ne değerli döt varmış yaaa
biz bütün gün masa başında oturuyoz
alla alla nazlı hatun seni

aslanım sende ne değerli döt varmış yaaa
biz bütün gün masa başında oturuyoz
alla alla nazlı hatun seni

kız valla basur oldum ay yok boşver alsın kendisi paşalar gibi oturdğu yerden yazışıyo niye ben haketmiyeyimki değerli dötüm

aslanım ben önümüzdeki cumaya kadar ancak 5 tane okurum
ben mıy mıy okuyum bide biliyon işgüç çoluk çocuk yemek koca derken
ama belli olmaz belki daha fazlada okurum

aslanım ben önümüzdeki cumaya kadar ancak 5 tane okurum
ben mıy mıy okuyum bide biliyon işgüç çoluk çocuk yemek koca derken
ama belli olmaz belki daha fazlada okurum

kızlar çok olsa 5 tane herkese yeter 2 günde bile biter başkasına okunur bu kez canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…