Arapça bilmiyorum ben..türkçesinden abul olurmu
merhaba bayanlar.öncelikle rabbim tez zamanda hayırlı bebişler nasib etsin size ve tüm isteyenlere.buraya yazmamın sebebi bende yasin okumalarınıza katılmak istiyorum eğer ulaşmak istediğiniz bi sayı varsa çabucak bitiririz inş tabi sizlerde uygun görürseniz
merhaba bayanlar.öncelikle rabbim tez zamanda hayırlı bebişler nasib etsin size ve tüm isteyenlere.buraya yazmamın sebebi bende yasin okumalarınıza katılmak istiyorum eğer ulaşmak istediğiniz bi sayı varsa çabucak bitiririz inş tabi sizlerde uygun görürseniz
hoşbuldum canım.canım 10 tane okurum inş.ve ya ne kadar okumamı isterseniz.sizlerde beni dualarınızda unutmazsınızcanım çok sağol bu arada hoşgeldin aramıza
toplamda 41 tane okucaz
kaç tane okumak istersin
kurban olayım Rabbime hızır gibi yetişiyorlar ya valla çok seviniyorum gerçekten Allah razı olsun canım benim hoşgeldin arkadaş topluyoruz erkenden bitirelim diğer arkadaşlarada geçelim
cümlemizden canım.ee birbirimiz için bişeyler yapabilirsek ne mutlu bizlere
ben 5 yada 10 tane de okuyabilirim.nasıl isterseniz
tamam tatlım o zman ben sana 10 tane yazıyorum tbende 10 tane okuyor iyi çok güzel olur valla ay çok sevindim10 tane okuyayım canım.burayı da takip ederim.birlikte güzel haberler alırız inş.özelden de görüşürüz tekrar okunacağı zaman
beyazmelek sen kasım anneleri topicinde değilmiydin. :44: ben seni hatırlıyom sanki oradan :44:
amin canımmmm sende gel artık ben diğer kızları toplamayı çalışıyorum valla ne yapayım hamile kalıcaz inş. 2011 hayırlı gelicek bize yarın aşılam oluyorum doktordan geldim bende hadi hayırlısı olsun inş. yok acı hissetmedim kataterle koyuyor zaten çok bilmiyosun korkma hiçbişeyi yok...
kızlar aşılama normal spaklum takıyolar boru ile içine sprmleri sokuyolarmış az önce arkadaşın birinden öğrendim aşılama oldu dün 50 dk sırtüstü yatmış
tamam tatlım o zman ben sana 10 tane yazıyorum tbende 10 tane okuyor iyi çok güzel olur valla ay çok sevindim
valla hatırlamıyorum çok önceden geldiysem hatırlamıyorum banada ismin yabancı gelmedi ateş ölçme topiginden tanıyor olabilirmiyim acaba..
amin hayırlsı olur canım inşallah dedigin gibi fazla açıklama yapmadın ama neyse yarın görecegiz artık mideme gramp girdi stresten aglamak geliyor sürekli allahım güç kuvvet versin inş..
canı acımışmı birşeyler hissetmişmi teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?