Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

merhaba bayanlar.öncelikle rabbim tez zamanda hayırlı bebişler nasib etsin size ve tüm isteyenlere.buraya yazmamın sebebi bende yasin okumalarınıza katılmak istiyorum eğer ulaşmak istediğiniz bi sayı varsa çabucak bitiririz inş tabi sizlerde uygun görürseniz

Son düzenleme:

canım çok sağol bu arada hoşgeldin aramıza
toplamda 41 tane okucaz
kaç tane okumak istersin

kurban olayım Rabbime hızır gibi yetişiyorlar ya valla çok seviniyorum gerçekten Allah razı olsun canım benim hoşgeldin arkadaş topluyoruz erkenden bitirelim diğer arkadaşlarada geçelim

canım çok sağol bu arada hoşgeldin aramıza
toplamda 41 tane okucaz
kaç tane okumak istersin
hoşbuldum canım.canım 10 tane okurum inş.ve ya ne kadar okumamı isterseniz.sizlerde beni dualarınızda unutmazsınız

kurban olayım Rabbime hızır gibi yetişiyorlar ya valla çok seviniyorum gerçekten Allah razı olsun canım benim hoşgeldin arkadaş topluyoruz erkenden bitirelim diğer arkadaşlarada geçelim

cümlemizden canım.ee birbirimiz için bişeyler yapabilirsek ne mutlu bizlere

41 yasin için okunacak adaylar

tben..................... 10 tane
ronya.................... 5 tane
duruşah................. 5 tane
aslan.................... 6 tane
mirage................. 5 tane
miracle07............ 10 tane

Son düzenleme:
10 tane okuyayım canım.burayı da takip ederim.birlikte güzel haberler alırız inş.özelden de görüşürüz tekrar okunacağı zaman

41 yasin için okunacak adaylar

tben..................... 10 tane
ronya.................... 5 tane
duruşah................. 5 tane
aslan.................... 6 tane
mirage................. 5 tane
miracle07............ 10 tane

beyazmelek sen kasım anneleri topicinde değilmiydin. :44: ben seni hatırlıyom sanki oradan :44:

valla hatırlamıyorum çok önceden geldiysem hatırlamıyorum banada ismin yabancı gelmedi ateş ölçme topiginden tanıyor olabilirmiyim acaba..

amin hayırlsı olur canım inşallah dedigin gibi fazla açıklama yapmadın ama neyse yarın görecegiz artık mideme gramp girdi stresten aglamak geliyor sürekli allahım güç kuvvet versin inş..

kızlar aşılama normal spaklum takıyolar boru ile içine sprmleri sokuyolarmış az önce arkadaşın birinden öğrendim aşılama oldu dün 50 dk sırtüstü yatmış

canı acımışmı birşeyler hissetmişmi teşekkürler canım

41e tamamladık arkadaşlar Rabbim ilk günden bizlere yardım etti :) Allah tamamını erdirsin inş.

ne için okunuyor hilalcım ama ben okuyamammalesef yarın aşılama olacagım ya dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..

canımmm çok korkuyon korkma stres yapma Allah aşkına olacağı varsada olmaz kendini rahat bırak ben çok rahatım Rabbim yardım edicek inş. acı yok spekulum takıldığında kendini rahat bırak sıkma sakın acır yoksa 5 dklık bişey zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…