haftaya kadar okunucak tatlım o yüzden ben bu akşam 2 tane okuycağım aşılamdan sonrada 3 er tane okurum sende başka zaman okursun gebe kalmak için okunuyor tatlım yinede sen bilirsinne için okunuyor hilalcım ama ben okuyamammalesef yarın aşılama olacagım ya dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..
bana musade kızlar...memnun oldum sizinle tanıştığıma
ohhh çok şükür sayı tamamlanmış
herkese okuncak 41 yasin
haftaya cuma tbenin duasını teslim edelim sonra sıradaki arkadaşlara okuruz
ivit bende sevindim datlummm bereketli olucak inş.çok sevindim aslanım süper oldu ya
ilk günümüz bereketli oldu
kecanımmm çok korkuyon korkma stres yapma Allah aşkına olacağı varsada olmaz kendini rahat bırak ben çok rahatım Rabbim yardım edicek inş. acı yok spekulum takıldığında kendini rahat bırak sıkma sakın acır yoksa 5 dklık bişey zaten
ke
valla güzelim elimde degil işte kendimi rahat gibi hissetmiştin kendi kendime destek veriyordum ama malesef patladım korkuyorum benim canım yanar kesin ozaman rahat bırakamam ben
tatlım bende senin gibi korkuyordum taki yatağa uzanan kadar kendimi serbest bıraktım doktor işini halletti gitti valla anemde yanımda örgü örüyodu odada
cumaya kalmaz 3-4 günde bitiririz Allah ın izniyle aslan parçası
sen aşılama olurkenmi
mirandacım sen bilirsin canım ne zman istersen o zaman söylersin sanada 41 yasin okuruz kolay gelsin canım benimHilalcim msjını yeni aldım msn ekledim.Dua işine glince ben bu 3 gün yoğunum canım çok isterdim okumayı ama bu hafta malesef haftaya inşallah.
hadi hayırlısı bende eşimin girmesini istiyecegim doktorum izin verirse destekçi olsun herşeyi bayanlar çekiyor
ben çıkyorum iyi geceler görüşürüz kzmetse allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?