Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

ben 3 yasin okudum az önce...ağırlık gelince bıraktım diğer 2 taneyi de birazdan okurum inşallah.başka kimler okudu?

teşekkür edrim tatlım saol 3 güne kadar bitiriz sırayla gideriz artık kendinizi çok sıkmayın yavaş yavaş okuyun

ben iyiyim canım?sen nasılsın?aşılaman nasıl geçti?korktun mu?:18:

Son düzenleme:
evet kızlar ben yoktum sabahtan beridir aşılama ile uğraştım sizler ne yaptınız yoklama alıyorum parmakları göreyim

mrh arkadaşlar aslan inşallah aşılaman tutar bende 7aydır hamıle kalmaya çalışıyorum olmuyor bu aşılama konusunda benı bılgılendırırmısın çok ağrılı oluyormu?

ayyy kızlar bende çok heyecan var
eşime test baktırcaz pazartesi günü
bide bu ay bende aşılama yaptırcam :18:

canım yaa bişey dicem
neden doktorlar bir hafta çalışın diyor
yumurtanın ömrü 48 saat değilmi :111:
1 hafta demediki dr 2 gün dedi biz çalışcaz o son haftada bırakmıyım diyorumm
ama ilk yaptığından gene cuma cmt siye denk geldi hatta pzt gittiğimde pazarda çalıştık dedim boşuna olmuş o 2 gün önemliydi yeter dedi ama ben genede bu sefer gün aşırı devam etcem belli olmaz

41 yasin için okunacak adaylar

tben..................... 5 tane
ronya.................... 5 tane
duruşah................. 5 tane
aslan.................... 6 tane
mirage................. 5 tane(yasini bitirdi)
miracle07............ 5 tane
turlik....................5 tane
zuhale ..................5 tane

Son düzenleme:
ronyaaa
benim ateş 32.1 ile 32.2 de sabitlendi kaldı hiç artış yok.acaba ben yumurtlamıyorum mu ki?ateş ölçmeye başlayıncaya kadar yumurtluyorum sanıyodum ama ateşimin yüksek olması gerektiğini öğrendiğimden beri yumurtlamıyomuşum hissine kapılmaya başladım.az önce facebook ta liseden bi arkadaşımın 2.ci doğumunu yapmış olduğunu gördüm hem sevindim hem çok kötü oldum

mrh arkadaşlar aslan inşallah aşılaman tutar bende 7aydır hamıle kalmaya çalışıyorum olmuyor bu aşılama konusunda benı bılgılendırırmısın çok ağrılı oluyormu?

hoşgeldin canım benim yok çok ağrı olmuyor stres yapma bide kendini kasma spekulum takılırken yoksa ağrısı yok bu 2. denemem 2 sinide ayrı ayrı doktorda yaptırdım gayet güzel geçti

tmm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…